• Νέο

Kaged Muscle Creatine HCl™ 56gr Unflavoured

Βαθμολογία 
31,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
  • Micropure® Υδροχλωρική κρεατίνη
  • Χωρίς φάση φόρτωσης
  • Χωρίς φούσκωμα. Χωρίς κράμπες
  • Συμπυκνωμένο, εξαιρετικά διαλυτό και αναμειγνύεται εύκολα
  • Sport Banned Substance Tested Every Batch

ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Με ανώτερη διαλυτότητα και απαράμιλλη βιοδιαθεσιμότητα, η πατενταρισμένη κρεατίνη HCl της Kaged Muscle δρα γρήγορα. Εάν δεν μπορείτε να καταναλώσετε κανονική μονοϋδρική κρεατίνη ή απλά ψάχνετε έναν τρόπο να ανεβάσετε την προπόνηση και την απόδοσή σας σε άλλο επίπεδο, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την υδροχλωρική κρεατίνη.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Χάρη στην ανώτερη ποιότητα και διαλυτότητά του, η πατενταρισμένη κρεατίνη HCl διαλύεται πλήρως στο νερό και είναι έτοιμη για κατανάλωση μέσα σε δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με την κανονική σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης, η σκόνη υδροχλωρικής κρεατίνης δεν αφήνει ιζήματα ή σπατάλη κρεατίνης πίσω. Είναι αγνό, είναι διαυγές και δεν περιέχει απολύτως καθόλου χρώματα, τεχνητές γεύσεις, πρόσθετα ή βαφές.

ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΗ & ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΗ 750 mg: Εάν έχετε νιώσει δυσφορία στο γαστρεντερικό σωλήνα ή το έντερο και το στομάχι σας απλά δεν συμφωνούν με την παλιά μονοϋδρική κρεατίνη, η κρεατίνη HCl θα μπορούσε να είναι η λύση κρεατίνης που αναζητούσατε. Κάθε μερίδα παρέχει 750 mg εξαιρετικά καθαρής υδροχλωρικής κρεατίνης για να τροφοδοτήσει τους μυς σας.

Έρχεται με την εγγύηση Micropure και όπως όλα τα συμπληρώματα Kaged Muscle, είναι ελεγμένο από τρίτους για καθαρότητα και χωρίς απαγορευμένες ουσίες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η κρεατίνη HCl προσφέρει κορυφαία ποιότητα και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφή της είναι αποκλειστική για το Kaged Muscle. Απλώς δεν υπάρχει άλλη σκόνη υδροχλωρικής κρεατίνης ή χάπια υδροχλωρικής κρεατίνης σαν αυτό.

Ενώ η αποδεδειγμένη δύναμη οικοδόμησης μυών και δύναμης της μονοϋδρικής κρεατίνης είναι βασικό στοιχείο για τους αθλητές εδώ και δεκαετίες, η κρεατίνη HCl έχει θέσει ένα νέο πρότυπο για τους ανυψωτές που αναζητούν μια λύση κρεατίνης υψηλής διαλυτότητας .

Λεπτομέρειες προϊόντος
Kaged Muscle
Serving Size: 1 Scoop (750 mg)
Serving Per Container: 75
Amount Per Serving % Daily Value
Creatine Hydrochloride (Patented C-HCI™) 750 mg
†Daily Value not established.

Other ingredients

None.

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε μία μερίδα με περίπου 50-100ml νερό. Η πατενταρισμένη κρεατίνη HCI μπορεί να ληφθεί με άδειο στομάχι, με φαγητό ή με άλλα αγαπημένα σας προϊόντα Kaged Muscle.

Εάν δεν καταναλώνετε άλλες πηγές κρεατίνης, καταναλώστε 2 μερίδες με 100-150ml νερό πριν και μετά την προπόνηση. Τις ημέρες που δεν προπονείστε, καταναλώστε 4 μερίδες ταυτόχρονα μόλις ξυπνήσετε με 150-200ml νερό.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Kaged Muscle Creatine HCl™ 56gr Unflavoured

Kaged Muscle Creatine HCl™ 56gr Unflavoured

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook