• Νέο

Warrior Cyclic 400gr

Βαθμολογία 
Γεύση
18,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • Μεγιστοποιεί τα πριξήματα κατά τη διάρκεια της πορπόνησης
  • Βελτιώνει την αντοχή καθ 'όλη τη διάρκεια της προπόνησης σας
  • Μειώνει την καθυστερημένη εμφάνιση μυϊκού πόνου μετά την προπόνηση
  • 21 g κυκλικής δεξτρίνης και 3g κιτρουλλίνης malate ανά μερίδα
  • 16 μερίδες ανά συσκευασία
  • Εκπληκτική γεύση!

Το Warrior CYCLIC είναι μια προηγμένη πηγή υδατανθράκων πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της φλεβικότητας, της αντοχής και δύναμης.

Η συμπλήρωση με σκόνη υδατανθράκων είναι αναμφισβήτητα το πιο κρίσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας ενώ προπονείστε. Το Warrior CYCLIC περιλαμβάνει το καλύτερο καύσιμο ενδο-προπόνησης που μπορείτε να πάρετε.

Το Warrior CYCLIC είναι γεμάτο με 21g υψηλής διακλαδισμένης κυκλικής δεξτρίνης (πατενταρισμένο Cluster Dextrin), 3g Ultra-Micronised Citrulline Malate, και εκπλητική γεύση. Αυτά τα δύο αποδεδειγμένα ερευνητικά συστατικά βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αντοχής, στην ενίσχυση της δύναμησ, στην αύξηση της μεταφοράς οξειδίου του αζώτου, και εν συντομία ... σας βοηθούν να προπονείστε πιο σκληρά, να αναρρώνετε γρηγορότερα και να διαρκείτε περισσότερο σε κάθε προπόνηση.

Αν προπονείσαι σκληρά και θέλεις να έχεις τις καλύτερες επιδόσεις κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης, το Warrior CYCLIC είναι για σένα. Το Warrior CYCLIC σάς επιτρέπει να προπονείστε πιο συχνά, χωρίς τον φόβο της υπερβολικής προπόνησης, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερες βελτιώσεις στη δύναμη, τους μυς και την αντοχή από ποτέ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Αναμείξτε 1 scoop με όσο νερό επιθυμείτε και πιείτε το κατά τη διάρκεια της πορπόνησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Warrior Cyclic 400gr

Warrior Cyclic 400gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook