Vitargo 900g
  • Vitargo 900g

Scitec Vitargo 900g

728633100217

Scitec

Βαθμολογία 
Γεύση
28,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

VITARGO! περιέχει , ένα πατενταρισμένο, υψηλού μοριακού βάρους υδατάνθρακα με ένα μέσο μοριακό βάρος 500.000-700.000. Είναι το μοναδικό, επειδή είναι ειδικά επεξεργασμένο για να δώσει ένα μοριακό προφίλ που είναι μαζικά διαφορετικό από  τα σάκχαρα (π.χ. γλυκόζη, φρουκτόζη) και μαλτοδεξτρίνη που βρέθηκαν σε πολλά προϊόντα. Το μοριακό βάρος της μαλτοδεξτρίνης είναι περίπου 1.000-10.000 και η δεξτρόζη είναι περίπου 180!

Είναι γενικά αποδεκτό από την επιστήμη ότι η παρατεταμένη υπομέγιστη άσκηση περιορίζεται από τη διαθεσιμότητα των μυών και των αποθέματων  γλυκογόνου του ήπατος και ότι αυτά τα αποθέματατα αυξάνονται όταν η πρόσληψη υδατανθράκων είναι υψηλή. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο ρυθμός σύνθεσης του γλυκογόνου (αποθηκευμένος υδατάνθρακας στον οργανισμό)  είναι υψηλότερος στους μυς στους οποίουςοι αποθήκες γλυκογόνου έχουν εξαντληθεί από την άσκηση. Ο ρυθμός της άσκησης παρακάτω και σύνθεσης γλυκογόνου είναι σημαντική για τους αθλητές κατά τη διάρκεια της προπονήσης  με επαναλαμβανόμενες περιόδους με βαριά ή υπομέγιστη άσκηση, καθώς και κατά του ανταγωνισμού, ιδίως όταν εκτελούνται πολλές περιόδοι έντονης άσκησης.  Η σύνθεση του γλυκογόνου των μυών από την κατάποση υδατανθράκων εξαρτάται από την μεταφορά της γλυκόζης σε όλον τον εντερικό βλεννογόνο και την κυτταρική μεμβράνη των μυών και για τα ένζυμα που ευθύνονται για τη φωσφορυλίωση του γλυκογόνου και τη σύνθεση. Η συγκεντρώση της γλυκόζης στο αίμα επηρεάζεται από την εισροή γλυκόζης από το στομάχι, μέσω του εντέρου και στο αίμα. Εχει αποδειχθεί ότι η ωσμωτικότητα του διαλύματος με την κατάποση μπορεί να παρεμβαίνει  στον ρυθμο κένωσης από το στομάχι. Έτσι, μια υψηλή ωσμωτικότητα μπορεί να καθυστερήσει την γαστρική εκκένωση η οποία μπορεί να καθυστερήσει την απελευθέρωση της γλυκόζης από το έντερο. Με  το Vitargo έχουμε μια πολύ χαμηλή ωσμωτικότητα, αλλά ένα  ποτό  υψηλης απόδοσηςυδατανθράκων

Λεπτομέρειες προϊόντος
728633100217

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
728633100217
Serving size: 30 g (approximately 3/4 scoops)
Servings per container: 30
Amount per serving RDA%*   Amount per serving RDA%*
Calories 120 kcal     Sugars 0 g
Total Carbohydrate 30 g        
 
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

Διαλύεται 1 μερίδα Vitargo σε 400 ml νερού ή και με την πρωτείνη σας. Χρήση πριν, κατά τη διάρκεια ή / και μετά την προπόνηση για να παρέχει υδατάνθρακες και ενέργεια για το σώμα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Scitec Vitargo 900g

Scitec Vitargo 900g

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook