• Νέο

Redcon1 Cluster Bomb 825gr

Βαθμολογία 
Γεύση
35,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • Υψηλού μοριακού βάρους υδατάνθρακα
  • Κατάλληλο για πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Το Cluster Dextrin® είναι ένας πολύ συμπυκνωμένος υδατάνθρακας που περνά γρήγορα από το στομάχι, ώστε να μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό ως άμεσα διαθέσιμη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Επίσης γνωστό ως Κυκλική Δεξτρίνη Διακλαδισμένης Υψηλής Διακλαδώσεως (HBCD) και ουσιαστικά μια παραλλαγή της δημοφιλούς μαλτοδεξτρίνης πηγής υδατανθράκων, το Cluster Dextrin ™ παράγεται από την ενζυματική επεξεργασία της αμυλοπηκτίνης, ενός πολυσακχαρίτη που είναι επίσης ένα βασικό συστατικό του αμύλου. Το αποτέλεσμα είναι ένας υδατάνθρακας με υψηλό μοριακό βάρος, εξαιρετική διαλυτότητα και μια λιγότερο γλυκιά και αμυλούχα γεύση από ό, τι πολλά από τα αντίστοιχα.

Ένα πλεονέκτημα του HBCD είναι ότι παρέχει μια παρατεταμένη απελευθέρωση ενέργειας, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πηγές υδατανθράκων, όπως η δεξτρόζη, που προκαλούν ξαφνική άνοδο στο σάκχαρο του αίματος και μεγάλη απόκριση ινσουλίνης. Το HBCD απορροφάται σταδιακά και εξασφαλίζει ότι υπάρχει συνεχής αφομοίωση στην κυκλοφορία του αίματος, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε την προπόνηση σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Το HBCD είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την αντοχή τους ή να αναρρώσουν μετά από έντονη άσκηση. Κατά την κατάποση κατά την προπόνηση, το HBCD έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απόδοση αντοχής.Μετά την προπόνηση, μπορεί να συνδυαστεί με ένα από τα συμπληρώματα πρωτεϊνών μας για να αυξήσει την πρόσληψη και την παράδοση αμινοξέων στους μυς , ενισχύοντας την ανάρρωση.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Για καλύτερα αποτελέσματα αναμείξτε 1 scoop με νερό και πάρτε το πριν την προπόνηση. Επίσης μπορείτε να πάρετε έως και 2 scoop κατά τη διάρκεια της προπόνησης για την αύξηση του γλυκογόνου.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Redcon1 Cluster Bomb 825gr

Redcon1 Cluster Bomb 825gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook