Μάρκες

QNT Metapure Zero Carb 2000gr

Βαθμολογία 
Γεύση
86,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • Εξαιρετικά φιλτραρισμένη απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος
  • Συμβάλλει στη διατήρηση του τόνου των μυών
  • Πολύ υψηλή συγκέντρωση πρωτεΐνης
  • Μηδενικός υδατάνθρακας και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη

Η Metapure Zero Carb αποτελείται αποκλειστικά από εξαιρετικά φιλτραρισμένο απομονωμένο ορό γάλακτος χάρη στην υψηλής τεχνολογίας μέθοδο επεξεργασίας εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας. Χωρίς υδατάνθρακες και δεν περιέχει σχεδόν καθόλου λακτόζη, είναι επίσης πολύ εύπεπτη.

Η Metapure Zero Carb είναι το τέλειο προϊόν για επαγγελματίες αθλητές και, ταυτόχρονα, το ιδανικό συμπλήρωμα για ερασιτέχνες αθλητές που επιθυμούν να αναπτύξουν και να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Το υψηλό φυσικό περιεχόμενο BCAA βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης μετά από μια έντονη προπόνηση.

Η Metapure Zero Carb περιέχει αποκλειστικά απομονωμένο ορό γάλακτος. Αυτός ο τύπος ορού γάλακτος περιέχει πρωτεΐνη στην πιο αγνή του μορφή, η οποία είναι πολύ ανώτερη σε ποιότητα από τον παραδοσιακό ορό γάλακτος. Η βιολογική του αξία είναι υψηλότερη από αυτή του συμπυκνωμένου ορού γάλακτος, που περιέχει περισσότερο από 90% πρωτεΐνη (σε ξηρή μορφή). Επιπλέον, αυτός ο ορός γάλακτος δεν περιέχει σχεδόν καθόλου λακτόζη και ακόμη λιγότερο λίπος ή υδατάνθρακες. Είναι επομένως ιδανικό για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη που δεν μπορούν να καταναλώσουν παραδοσιακό ορό γάλακτος.

Με περισσότερο από 20% αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA), η Metapure Zero Carb βοηθά στην εξασφάλιση ταχείας ανάρρωσης μετά από έντονη προπόνηση. Τα αμινοξέα που υπάρχουν σε αυτό το προϊόν είναι τα 3 απαραίτητα: L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη τα οποία δεν μπορούν να συντεθούν από το ίδιο το σώμα. Πρέπει να λαμβάνονται με τη μορφή διατροφής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την τόνωση, διατήρηση και την αποκατάσταση των μυών.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ανακατέψτε καθημερινά 2 γεμάτες μεζούρες των 30g με 500ml νερό.

FLAVOUR REFERENCE: VANILLA

/60 g /100 g
Energy 224 kcal (932 kJ) 372 kcal (1554 kJ)
Fat 0,6 g 1 g
- Saturates 0,4 g 0,7 g
Carbohydrates 1,6 g 2,6 g
- Sugars 0,8 g 1,3 g
Protein 54,6 g 91 g
Salt 0,26 g 0,45 g
L-Leucine (BCAA) 5706 mg 9510 mg
L-Valine (BCAA) 3354 mg 5590 mg
L-Isoleucine (BCAA) 3528 mg 5880 mg

Whey protein isolate (contains milk, soya lecithin), flavour, sweetener: E955.

Contains milk, soya. This food supplement should not be used to replace a balanced and varied diet and a healthy way of life. Keep away from young children. Do not exceed the recommended dose.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

QNT Metapure Zero Carb 2000gr

QNT Metapure Zero Carb 2000gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook