Μάρκες
  • -15,00 €

Gaspari Proven Whey 1810gr

EXP 31-12-2023
Βαθμολογία 
Γεύση
84,90 €
69,90 € Έκπτωση 15,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • 100% WHEY ISOLATE
  • 25G PROTEIN | 0G LACTOSE | 5.5G BCAAS | 2.7G L-LEUCINE
  • FASTER DIGESTION & ABSORPTION†
  • LOW CARBOHYDRATE, SUGAR & CHOLESTEROL†

Κάθε αθλητής χρειάζεται άφθονες ποσότητες υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης για να αυξήσει τη μυϊκή μάζα. Η πρωτεΐνη τροφοδοτεί το σώμα μας με τα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία αδύνατων μυών, την ανάρρωση από την άσκηση και την αύξηση της δύναμης.

Παρόλο που υπάρχουν αμέτρητα διαθέσιμα προϊόντα, η αγορά είναι γεμάτη με σκόνες πρωτεΐνης χαμηλής ποιότητας, με υδατάνθρακες, που δεν είναι ιδανικές για την επίτευξη των στόχων της μυϊκής σας ανάπτυξης και φυσικής κατάστασης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Gaspari Nutrition® αναζήτησε την απόλυτη καθαρότερη διαθέσιμη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. H Gaspari Proven Whey ™ είναι συσκευασμένη με 25g πρωτεΐνη, 5,5g BCAA με 2,7g L-λευκίνης και μηδέν γραμμάρια λακτόζης.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε ένα πιο καθαρό, αποτελεσματικό και χαμηλότερο σε θερμίδες προϊόν σε σύγκριση με άλλα προϊόντα πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Η σωματική σας διάπλαση μπορεί να είναι τόσο καλή όσο η διατροφή που βάζετε σε αυτήν. Σταματήστε να μένετε για μέτρια και αναβαθμίστε σε επαγγελματικό βαθμό τον αποδεδειγμένο ορό γάλακτος Gaspari ™ αποκλειστικά από την Gaspari Nutrition®. †

Λεπτομέρειες προϊόντος
EXP 31-12-2023

Ανακατέψτε 1 scoop (περίπου 30 gr) με 200 -300 ml νερό ή αποβουτυρωμένο γάλα.

Χρησιμοποιείστε 1-3 μερίδες ημερησίως, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη.Η Proven Whey απορροφάται γρήγορα, οπότε οι βέλτιστοι χρόνοι για τη χρήση της είναι όταν χρειάζεστε γρήγορα πρωτεΐνη.

Αυτό περιλαμβάνει αμέσως μετά το ξύπνημα (πριν από το πρωινό) και αμέσως μετά την προπόνηση. Μετά την προπόνηση, πολλοί αθλητές παίρνουν διπλή μερίδα (50g) καθώς το σώμα είναι σε θέση να επεξεργάζεται μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης στην εξαντλημένη του κατάσταση.

Serving Size: 30g (1 Scoop) (based on Cholate Ice Cream flavour)

Servings Per Container: 60

Per Serving
Energy 94cals
Fat 0.3g
Of which Saturates 0.2g
Carbohydrates 0.3g
Of which Sugars 0.3g
Protein 23g
Salt 0.12

Ingredients Chocolate Ice Cream:

Whey protein isolate (WPI) (from milk) 84.2%, cocoa powder 10%, flavourings, thickener (xanthan gum), salt, sweetener (sucralose).

Ingredients Strawberries & Cream:

Whey protein isolate (WPI) (from milk) 96%, flavourings, thickener (xanthan gum), colour, red beet juice concentrate in powder, acidity regulator (citric acid) , sweetener (sucralose).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Gaspari Proven Whey 1810gr

Gaspari Proven Whey 1810gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook