• Νέο
  • -13,00 €

Gaspari Precision Protein 908gr

Βαθμολογία 
Γεύση
42,90 €
29,90 € Έκπτωση 13,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
  • Αυξημένες ποσότητες πεπτιδίων λευκίνης για ενισχυμένο αναβολισμό!
  • Αυξημένη Υπερτροφική Ανάπτυξη & Σύνθεση Πρωτεΐνης!
  • Προσαρμογή της σήραγγας σηματοδοτικής κατασκευής του mTOR!
  • Βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα και πρόσληψη BCAAs και EAAs!

Η Gaspari Nutrition είναι υπερήφανη για να ανακοινώσει την Precision Protein, μια νέα εξέλιξη στην απόδοση των πρωτεϊνών ορού γάλακτος.

Αυτή η πρωτοποριακή νέα πρωτεΐνη χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη διαδικασία γνωστή ως Embedded Enzyme Technology (EET).

Αυτή η νέα τεχνολογία λειτουργεί μέσα σε μια μήτρα φωσφολιπιδίων που απελευθερώνει λευκίνη και άλλα αμινοξέα νωρίς στη διαδικασία της μυϊκής σύνθεσης. Ενώ άλλες μέθοδοι υδρολύουν τυχαία την πρωτεΐνη, η EET έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να απελευθερώνει επιλεκτικά πεπτίδια λευκίνης που παράγουν μια αύξηση στη σύνθεση και ανάπτυξη των μυών.
Στο Στάδιο 1 της υδρόλυσης, η δραστικότητα νερού είναι περιορισμένη, οπότε η ενζυμική δράση διακόπτεται. Όταν προστίθεται νερό στην πρωτεΐνη, η φάση 2 αρχίζει με την ταχεία απελευθέρωση περισσότερων πεπτιδίων λευκίνης αυξάνοντας την ικανότητα του σώματος να απορροφά τα αμινοξέα.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ενζύμων, η πρωτεΐνη Precision έχει αλλάξει για πάντα το πρωτεϊνικό παιχνίδι. Με τα αυξημένα πεπτίδια λευκίνης να κυκλοφορούν στο σύστημά σας, ο ρυθμός ανάκαμψης, η μυϊκή ανάπτυξη και οι αθλητικές επιδόσεις θα μεταφερθούν σε εντελώς νέα επίπεδα, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πρωτεΐνη στην αγορά μπορεί να προσφέρει.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Αναμείξτε1 scoop με 300-350ml νερό ή γάλα και πιείτε το αμέσως μετά την προπόνηση. Μπορείτε να πιείτε άλλη μια μερίδα το πρωί ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Gaspari Precision Protein 908gr

Gaspari Precision Protein 908gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook