Nutrex Lipo 6 Rx 60 caps
  • Nutrex Lipo 6 Rx 60 caps

Nutrex Lipo 6 Rx 60 caps

Nutrex

Βαθμολογία 
37,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

Το LIPO-6 Rx θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία απώλειας βάρους: Είναι ένας λιποδιαλύτης με  κλινική δοσολογία. Με ένα συνδυασμό διαφορετικές ενώσεων σε πλήρης αποτελεσματικές (κλινικές) δόσεις, το LIPO-6 Rx υποστηρίζει την μέγιστη καύση λίπους, τον έλεγχο της όρεξης, την ενέργεια και την εστίαση.

Το LIPO-6 Rx είναι ένα πλήρης όλα-σε-ένα λιποδιαλύτης που προσφέρει εξωπραγματικά αποτελέσματα και πολλά οφέλη υποστήριξης απώλειας βάρους. Το ισχυρό προφίλ των συστατικών του, σας δίνει περισσότερα από ό, τι θέλετε: ισχυρότερη θερμογεννετική απόκριση, αισθητή καταστολή της όρεξης, μαζί με μεγαλύτερης διάρκειας ενέργεια και αυξημένη πνευματική διαύγεια.

Ζήστε τη διαφορά των κλινικών δόσεων του LIPO-6 Rx και περάστε σε ένα νέο επίπεδο βοήθειας απώλειας βάρους.

Σημείωση: Λόγω της δραστικότητας της φόρμουλας αυτής, σας συμβουλεύουμε να μην υπερβαίνει τη συνιστώμενη δόση.

Βασικά Συστατικά:

TEACRINE® 100mg:

Εάν η καφεΐνη είναι αυτό το παλιό τραγούδι που σας αρέσει, αλλά σας έχει κουράσει να το ακούτε πολύ συχνά, σκεφτείτε την teacrine όπως ακούτε ένα νέο τραγούδι που σας αρέσει κάθε φορά που το ακούτε!

Αυτό το νέο συστατικό ενέχει δομική ομοιότητα με την καφεΐνη, έτσι ώστε να ακολουθεί την ικανότητά της να δίνει το έναυσμα στον μεταβολισμό σας για γρήγορο ρυθμό. Τώρα η Teacrine έχει επίσης μερικές σημαντικές διαφορές, καθώς και θετικές αλληλεπιδράσεις με την καφεΐνη και άλλες διεγερτικές ενώσεις. Κατ 'αρχάς, η TeaCrine δεν χάνει την αποτελεσματικότητά της με την πάροδο του χρόνου, όπως η καφεΐνη με τη συνέχιση της χορήγησης. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να βιώνει την ίδια θετικά αποτελέσματα ξανά και ξανά, χωρίς την ανάγκη να να υπερβαίνει την δόση. Δεύτερον, οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν τα συνηθισμένα παράπονα "νευρικότητας" ή αϋπνίας που συνδέεται μόνο με τη χρήση υψηλής δόσης καφεΐνης. Η TeaCrine προσφέρει μία πιο σταθερή, "ομαλή" ενέργεια με αυξημένα επίπεδα εστίασης και  συγκέντρωσης. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αισθάνονται σχεδόν ένα «νευροπροστατευτικό" αποτέλεσμα που υποστηρίζεται από μια μελέτη που δείχνει τα αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο. Αυτό είναι επίσης όπου η TeaCrine κερδίζει πολλά από την ενίσχυση της επίδρασης της διάθεσης. Τέλος, η TeaCrine προσφέρει στους χρήστες της την δυνατότητα να μειώσουν την δόση καφεΐνης ή άλλων διεγερτικών. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι η TeaCrine, μπορεί να πάρει το «αποκορύφωμα» από μερικά από τα πιο δυνατά διεγερτικά, ιδιαίτερα σε υψηλότερες δόσεις. Μην κάνετε κάποιο λάθος γι αυτό, η Teacrine είναι ένα αποτελεσματικό και νέα συστατικό που φέρει ένα βαρύ τίμημα. Η Nutrex επέλεξε την Teacrine σε μία αποτελεσματική δοσολογία των 100 mg ανά δόση.

CAFFEINE (ANHYDROUS 100mg AND DICAFFEINE MALATE 100mg):

Προχωρώντας προς την καφεΐνη,  συμπεριλαμβάνεται πάντα, με χρήση και πραγματική βάση σε μία θερμογγενετική φόρμουλα απώλειας βάρους. Για να καλύψει τα βασικά, γνωρίζουμε ότι η καφεΐνη θα ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσης καθώς και θα βοηθήσει με την απώλεια λίπους από την ετοιμότητα του μεταβολισμού και την διέγερση των λιπαρών ιστών.

Η Nutrex επέλεξε να ακολουθήσει με ένα-δύο τμήματα καφεΐνης, με την ταχείας δράσεως άνυδρη καφεΐνη πλαισιωμένη με την πιο αργής απελευθέρωσης μηλική dicaffeine. Η τελευταία είναι απλά ένας συνδυασμός μηλικού οξέος και καφεΐνης. Αυτός ο συνδυασμός είναι μία ευπρόσδεκτη προσθήκη, όπως το μηλικό οξύ δρα ως ρυθμιστικό στο στομάχι σε μερικά πιθανά γαστρεντερικά ζητήματα μερικοί άνθρωποι καταναλώνουν υπερβολική άμεσης ενέργειας καφεΐνη. Επιπλέον, αυτό δίνει επίσης μια ωραία επίδραση στην μηλική dicaffeine. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πάρετε το καλύτερο και των δύο στοιχείων: τις άμεσες επιδράσεις της άνυδρης καφεΐνης υποστηριζόμενη με την παρατεταμένου χρόνου απελευθέρωσης – μηλικής dicaffeine. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, η παρατεταμένης δράσης της

Teacrine θα δουλέψει επίσης όμορφα με αυτή την βραδείας απελευθέρωσης μηλική dicaffeine.

GINGER ROOT CO2 EXTRACT 20mg:

Έχει συμπεριληφθεί ως μη διεγερτικό θερμογόνο παράγοντα. Έχει αποδειχθεί στην αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού έως και 20%, μαζί με μία σημαντική αύξηση των θερμίδων που καίγονται. Στοχεύει τον δυσπρόσιτο λιπώδη ιστό, και με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα λειτουργεί καλύτερα όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε αυτό το συστατικό. Και πάλι, κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε με τα περισσότερα συστατικά απώλειας βάρους που πραγματικά δίνουν αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, το εκχύλισμα ginger root και άλλα επιλεγμένα συστατικά από την οικογένεια ginger προωθούν αποτελέσματα στην μείωση του σπλαχνικού λίπους στην κοιλιακή χώρα, η οποία είναι το δυσπρόσιτο λίπους που περιβάλλει τα όργανα σας και δίνει στους άνδρες την επίφοβη όψη "κοιλιάς". Δυστυχώς, το σπλαχνικό λίπος είναι το πιο ανθυγιεινό από τα δύο σε σχέση με το υποδόριου λίπος, έτσι, οτιδήποτε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθηθούμε στην απαλλαγή του, είναι ευπρόσδεκτο! Τέλος, το ginger έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην ικανότητά του να βοηθήσει στην πέψη και να αποκρούσει την ναυτία, το οποίο προσφέρεται ευχάριστα σε οποιοδήποτε διεγερτική φόρμουλα.

N-ACETYL-L-TYROSINE 100mg:

Όσο περισσότερη βιοδιαθέσιμη μορφή της L-Τυροσίνης, που αυξάνει την απελευθέρωση ντοπαμίνης και νοραδρεναλίνης στον εγκέφαλο. Και πάλι, αντλώντας από το "νιώθω καλά" και την επικέντρωση νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο, αυτή η ένωση είναι μία συμπαθητική προσθήκη. Τώρα, με την πρώτη ματιά, ορισμένοι μπορεί να αναρωτηθούν εάν η δοσολογία είναι αρκετά υψηλή. Λάβετε υπόψιν, ότι έχουμε έναν ωραίο αντίλογο ντοπαμίνης από την Teacrine, καθώς και ένα φαινόμενο παράτασης από την Hordenine, έτσι πηγαίνει λίγο πιο μακριά. Οι αποτελεσματικές φόρμουλες απώλειας βάρους και διάθεσης βασίζονται όλες κατά τη μεταξύ τους συνέργεια αυτών των συστατικών, και αυτό ισχύει εδώ.

DMAE 150mg:

Ένα χολινεργικό που έχει καλύτερες υποκειμενικές επιδράσεις όσο και νευροπροστατευτικά ή γνωστικά οφέλη από ότι άλλες φθηνότερες επιλογές, όπως η κιτρική χολίνη ή η διτρυγική χολίνη. Ο κύριος λόγος για την ένταξη του στην φόρμουλα ήταν η ισχυρή συνέργεια που παρατηρείται από τα παράγωγα χολίνης και τα αυξημένα επίπεδα ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο μαζί με την Teacrine. Η Ν-Ακετυλο-L-Τυροσίνη θα ρυθμίσει περαιτέρω τα επίπεδα της ακετυλοχολίνης και επιτρέπει στο DMAE να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό πιο αποτελεσματικά όπου μπορεί να αποδόσει σε υψηλότερο επίπεδο.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Serving Size 1 Liqui-Cap
Servings Per Container60
Amount per serving %DV
LIPO-6® Rx RAPID WEIGHT LOSS AID
DMAE Bitartrate 150mg *
Caffeine Anhydrous 100mg *
Theacrine (as TeaCrine®) 100mg *
N-Acetyl L-Tyrosine 100mg *
DiCaffeine Malate (as Infinergy™) 1 100mg *

Ginger Root CO2 Extract (root)

Grains of Paradise (seed)

20mg

50mg

*

*

Καταναλώστε 1 κάψουλα το πρωί και άλλη μία(1) το μεσημέρι, πάντα με άδειο στομάχι.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Nutrex Lipo 6 Rx 60 caps

Nutrex Lipo 6 Rx 60 caps

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook