• Με έκπτωση!
Nutrex Lipo 6 120caps
  • Nutrex Lipo 6 120caps

Nutrex Lipo 6 120caps

Βαθμολογία 

ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 31/01/20

32,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Περιγραφή

To Nutrex LIPO-6 είναι παγκοσμίως ο πιο προηγμένος λιποδιαλύτης και χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία υγρής κάψουλας Multi-Phase. Αυτή η μοναδική multi-phase τεχνολογία συνδυάζει ταχεία παράδοση της μισής υγρής κάψουλας και ελεγχόμενη-κυκλοφορία της υπόλοιπης κάψουλας. Αυτό σημαίνει ότι ο Lipo-6 είναι ο μόνος λιποδιαλύτης που έχει πολλαπλές φάσεις απελευθέρωσης, τόσο γρήγορη όσο και εκτεταμένη.

Με το Nutrex LIPO 6 ετοιμαστείτε να διαλύσετε το περιττό λίπος που έχετε και να σας κάνει να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας μέχρι το σημείο να φτάσετε να δείξετε τους κοιλιακούς σας. Εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας δώσουν μεγάλη ώθηση να φτάσετε στο στόχο σας!!

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Nutrex Lipo 6
Nutritional Information
Amount Per Serving (3 Capsules):
Citrus Aurantium: 45mg
Coleus Forskohlii: 25mg
Coffea Arabica: 333mg
Theobroma Cacao: 208.5mg
Puper Nigrum: 2.5mg

Συνιστώμενη χρήση για γρήγορο κάψιμο λίπους: Για αρχή μόνο 2 κάψουλες τις πρώτες δύο ημέρες (1 το πρωί και 1 το απόγευμα) και αυξήστε την δοσολογία από 1 κάψουλα κάθε δύο ημέρες έως ότου επιτευχθεί η μέγιστη δόση που είναι 4 κάψουλες ημερησίως. Τότε δηλαδή θα παίρνετε 2 κάψουλες το πρωί και 2 κάψουλες το απόγευμα. Μην υπερβείτε τις 4 κάψουλες ημερησίως. Μην ληφθούν 6 ώρες πριν από τον ύπνο σας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Nutrex Lipo 6 120caps

Nutrex Lipo 6 120caps

ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 31/01/20

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook