Olympus Labs K1ngs Slayer180caps
 • Olympus Labs K1ngs Slayer180caps

Olympus Labs K1ngs Slayer 180caps

Olympus Labs

Βαθμολογία 
51,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
 • Αύξηση άπαχης μυικής μάζας
 • Τόνωση της έκκρισης Ghrelin
 • Τόνωση της σήμανσης IGF-1
 • Αντι-καταβολικό κατά τη διάρκεια των φάσεων δίαιτας
 • Αυξημένη απώλεια λίπους
 • Βελτίωση της όρεξης και της πέψης
 • Βελτίωση της πρόσληψης και αξιοποίησης των θρεπτικών ουσιών
 • Ενίσχυση της ανάκτησης
 • Βελτίωση της αντοχής
 • Βαθύτερο ύπνο*
 • Μεγάλα πρηξήματα και φλεβικότητα

Προχωρήστε πέρα από τα όρια σας με το K1ngs Slayer, το νέο συμπλήρωμα από τα εργαστήρια της Olympus. Περιέχοντας 4 μοναδικά συστατικά, καθένα από αυτά έχει κλινικά δείξει ότι διαθέτει οφέλη που αποδεικνύονται εξαιρετικά πολύτιμα για ενα σοβαρό bodybuilder. Το κορεατικό εκχύλισμα γκι είναι το αστέρι της παράστασης εδώ, με οφέλη όπως ο μειωμένος καταβολισμός, η βελτιστοποιημένη υπερτροφία και η αυξημένη μυϊκή αντοχή. Αυτά τα οφέλη υποστηρίζονται από την μεθυλ χαλκόνη Hesperidin, ένα μόριο σακχάρου ικανό να επιταχύνει την ανάκτηση σε μια ευρεία χρονική κλίμακα. Τέλος, βελτιώστε την πέψη σας με το εκχύλισμα ρίζας γεντιανής και το Rikkunshito - και οι δύο διεγέρτες της απελευθέρωσης του Ghrelin όχι μόνο να ελέγχουν την πείνα σας αλλά και να βοηθούν στην απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης. Αυτό είναι πραγματικά το συμπλήρωμα για όσους επιδιώκουν την καλύτερη σωματική τους διάπλαση μέχρι σήμερα!

Βασικά συστατικά του Slayer K1ngs:

 • Κορεατιο εκχυλισμα ,ένα ημιπαρασιτικό φυτό που αναπτύσσεται σε διάφορα δέντρα και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να θεραπεύσει πολλές ανθρώπινες ασθένειες. Πιστεύεται ότι έχει αντικαρκινικές, ανοσοδιεγερτικές, αντιδιαβητικές και αντι-παχυσαρκίας ιδιότητες. Υπάρχουν πολλά εκχυλίσματα του Γκιγιέ και η χημική τους σύνθεση εξαρτάται από το είδος του δέντρου,, το χρόνο συγκομιδής και την προετοιμασία του εκχυλίσματος. Πρόσφατη έρευνα επικεντρώθηκε στο κορεατικό εκχύλισμα γκι (KME) για χρήση ως θεραπεία για την πρόληψη και αντιστροφή των συνθηκών σπατάλης μυών.
  Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την άσκηση αντοχής ενισχύοντας τη λειτουργία των μιτοχονδρίων και αυξάνοντας την μυϊκή υπερτροφία ενώ αποτρέπει την ατροφία των μυών. Κλινικές μελέτες σε ανθρώπους δεν έχουν βρει αρνητικές παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι έχει γίνει καλά ανεκτή και δεν υπάρχουν ενδείξεις τοξικότητας στο ήπαρ ή στα νεφρά.
 • Εσπεριδίνη Μεθυλ χαλκόνη: Ένα μόριο σακχάρου που βρίσκεται φυσικά στα εσπεριδοειδή, έχει αποδειχθεί ότι αυτή η ένωση έχει την ικανότητα να επηρεάζει τον σχηματισμό των μυϊκών ιστών. Προωθεί την επιτάχυνση της αποκατάστασης μυών, επιτρέποντάς σας να ανυψώσετε σκληρότερα, μακρύτερα και πιο συχνά.
 • Εκχύλισμα ρίζας γεντιανής 10: 1: ένα πικρό βοτάνιο που βοηθά στην τόνωση της έκκρισης γκρελίνης βοηθώντας στην αύξηση της όρεξής σας. Επιπλέον, η αυξημένη γκρελίνη μεταφράζεται σε αυξημένη ορμόνη ανάπτυξης.
 • Rikkunshito: Ένα ιαπωνικό βότανο που έχει αποδειχθεί στην έρευνα για τη ρύθμιση της έκκρισης, της ευαισθητοποίησης του υποδοχέα και της υποβάθμισης του Ghrelin (ορμόνη πείνας). Έρευνες έδειξαν ότι αυτό το συστατικό είναι αποτελεσματικό για τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καχεξία, μια κατάσταση που προκαλεί την απώλεια της όρεξης και της άπαχης σωματικής μάζας υπονοώντας ότι βοηθάει στην αύξηση της όρεξης και της άπαχου σωματικής μάζας. Η αυξημένη όρεξη είναι αποτέλεσμα αυξημένης γκρελίνης. Η αυξημένη γκρελίνη διεγείρει επίσης την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης που διασπά το λίπος και αυξάνει τη μυϊκή μάζα. 
Λεπτομέρειες προϊόντος
Serving Size: 6 Capsules
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %DV**
Korean Mistle toe Extract (Whole Plant)  2g *
Hesperidin Methyl Chalcone   750mg *
Gentiana Lutea (root)   600mg *
Rikkunshito (whole plant) (20% atractylodin)   300mg *
*Daily Value Not Established  

Λαμβάνετε 6 κάψουλες (1 δόση) με το μεγαλύτερο σας γεύμα μια φορά την ημέρα.Μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες σε περίοδο 24 ωρών.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Olympus Labs K1ngs Slayer 180caps

Olympus Labs K1ngs Slayer 180caps

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook