Μάρκες
  • -3,00 €

Brain Gains Switch On 2.0 OG 120caps

Βαθμολογία 
37,90 €
34,90 € Έκπτωση 3,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Περιγραφή

Το SWITCH ON είναι το απόλυτο ενεργειακό συμπλήρωμα που μπορεί να ληφθεί όλη την ημέρα για να ενισχύσει την παραγωγικότητα, τη σωματική απόδοση, την ενέργεια και την εστίαση.

Το SWITCH ON περιέχει επίσης συστατικά που υποστηρίζονται από έρευνα για την αύξηση των λειτουργιών του εγκεφάλου, όπως η μνήμη, η δημιουργικότητα, η διάθεση και το κίνητρο, με ταυτόχρονη μείωση του άγχους.

Το Brain Gains’ Switch On 2.0 είναι το νούμερο ένα συμπλήρωμα εστίασης λόγω της απίστευτης πληρότητας, αποτελεσματικότητας, ευελιξίας και αξιοπιστίας του.

Όπως και η πρώτη έκδοση του Switch On, το προϊόν σας προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε σε ένα νοοτροπικό. Έχει αυξήσει αισθητά την εγρήγορση και τη γνώση για να ανεβάσει πραγματικά την παραγωγικότητα και την απόδοσή σας στο επίπεδο δέκα, και η εστίαση με λέιζερ για να σας κρατήσει σε ζώνη σε ό,τι κι αν κάνετε.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα απλώς ανυψώνονται κατά ένα βαθμό στο πρόσφατα αναδιαμορφωμένο Switch On, το οποίο, αν χάσατε την ανακοίνωση, διαθέτει τα ίδια συστατικά και δοσολογίες με τον προκάτοχό του, καθώς και EnXtra, Zynamite, Zembrin, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.

Οι προσθήκες φαίνεται να κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη από ό,τι ήταν ήδη, όπου λειτουργείτε πιο αποτελεσματικά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αξιοπιστία της τελευταίας έκδοσης του Brain Gains του Switch On 2.0 φαίνεται επίσης να είναι λίγο διαφορετική όταν τα οφέλη δεν εξασθενούν και είναι τόσο αισθητά στην τελευταία σας μερίδα όσο και στην πρώτη.

Χρησιμοποιήσαμε το συμπλήρωμα μία φορά κάθε δύο ή τρεις ημέρες.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Brain Gains Switch On 2.0 OG 120caps

Brain Gains Switch On 2.0 OG 120caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook