Μάρκες
  • Νέο

Phd Synergy All-In-One 2000gr

Βαθμολογία 
Γεύση
62,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • Δύναμη
  • Ενέργεια
  • Αύξηση άλιπης μάζας
  • Ταχύτερη αποκατάσταση
  • Ανάκαμψη των μυών
  • Ποιοτική πρόσληψη πρωτεΐνης
  • Ισο-τονωτική αποκατάσταση από μακράς ή βραχείας διάρκεια άσκησης.

Πόσο συχνά η επιλογή των σωστών συμπληρωμάτων σας αφήνει σε απόλυτη σύγχυση, απογοήτευση και με άδειες τσέπες;

Όλοιέχουμε κάνει λανθασμένες επιλογές συμπληρώματος, επιλέγοντας προϊόντα που ουσιαστικά δεν χρειαζόμαστε, δεν θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας και είναι απλά υπερβολικά υπερτιμημένα. Όλοι έχουμε πιστέψει το μύθο των υπερβολικά ακριβών προϊόντων, τα οποία υπόσχονται τεράστια οφέλη σε ελάχιστη χρονική περίοδο. Δεν είστε οι μόνοι που πιστεύετε στα θαύματα, οι δημιουργοί των προϊόντων στην PhD έχουν όλοι περάσει αυτό το στάδιο κατά το παρελθόν, είμαστε αθλητές το ίδιο όπως εσείς, όλοι αναζητούμε θρεπτικά συμπληρώματα καθώς και τη συνέργεια όλων αυτών και όλοι έχουμε βιώσει την ίδια απογοήτευση που εσείς νιώθετε τώρα.

Στο παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες για τη δημιουργία ενός αθλητικού συμπληρώματος που θα τα περιέχει όλα σε ένα σκεύασμα, αλλά κανένα δεν έχει δημιουργηθεί με συνολική διατροφική συνέργεια. Κανένα από αυτά τα συμπληρώματα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα παρόλο που περιείχαν συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα προκειμένου να αποδώσουν συνεργιστικά οφέλη.

Το Synergy-ISO-7TMείναι η απάντηση στο all-in-one αίνιγμα, είναι επίσης η απάντηση στις προσευχές όσων αναζητούν πλήρη θρεπτική συνέργεια. Πόσο συχνά έχετε αναρωτηθεί?

"Αυτό το μήνα πρέπει να αγοράσω πρωτεΐνη ορού γάλακτος, μια ποιοτική μικρονισμένη κρεατίνη, L-Γλουταμίνη ή ενισχυτικό τεστοστερόνης;"
Ξέρετε ότι όλα έχουν αποτέλεσμα μαζί, ξέρετε ότι τα χρειάζεστε όλα για να αποδώσετε στο μέγιστο σας, αλλά συχνά δεν είστε σίγουροι ποια ποσότητα να χρησιμοποιήσετε, ή αν μπορείτε να διαθέσετε χρήματα για όλα αυτά ταυτόχρονα. Η σύγχυση έχει εξαλειφθεί και η δουλειά έχει γίνει για σας από την PhD. Δεν χρειάζεται πλέον να είστε σκλάβος στη σύγχυση των αθλητικών συμπληρωμάτων και δεν χρειάζεται πλέον να στερηθείτε ένα ή δύο από τα αγαπημένα σας συμπληρώματα, επειδή περιέχονται όλα στο Synergy-ISO-7TM.

Το Synergy-ISO-7TM ένα εξαιρετικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις διάφορες ανάγκες όλων των σύγχρονων αθλητών. Η σύγχρονη ζωή απαιτεί όλοι να έχουμε πολυάσχολη καθημερινότητα και οι χρονικοί περιορισμοί μπορεί συχνά να παρεμποδίσουν τις διατροφικές επιλογές μας. Σπάνια πλέον διαθέτουμε χρόνο για να τρώμε 6 φορές την ημέρα, πόσο μάλλον βρίσκουμε χρόνο για να καταναλώσουμε τα ατομικά συσκευασμένα συμπληρώματα που χρειαζόμαστε ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Με το Synergy-ISO-7TM, όλα τα συστατικά που χρειαζόμαστε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα περιέχονται σε ένα ρόφημα με φανταστική γεύση.

Το Synergy-ISO-7TM έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στους 5 πιο σημαντικούς στόχους που θέτουν οι σύγχρονοι αθλητές:

1. Αύξηση της ενέργειας και ενίσχυση της δύναμης.
2. Μεγιστοποίηση της φυσικής διαδικασίας αναβολισμού και ορμονικής παραγωγής για την επιπλέον άλιπη μάζα

3. Βοήθεια στην αποκατάσταση μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης.
4. παροχή της απαραίτητης αναπλήρωσης ενέργειας για μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις.
5. Βοηθάει στην καλή υγεία, στη ζωντάνια και στην αθλητική μακροζωία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5060119290209
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Phd Synergy All-In-One 2000gr

Phd Synergy All-In-One 2000gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook