• -5,00 €
 • Με έκπτωση!
Syntrax Whey Shake 2270gr
 • Syntrax Whey Shake 2270gr

Syntrax Whey Shake 2270gr

Βαθμολογία 
Γεύση
52,90 €
47,90 € Έκπτωση 5,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
 • 23γρ πρωτεΐνης άνα 1 σκουπ (30γρ)
 • 76 σκουπ ανά συσκευασία
 • Ποσοστό πρωτείνης 77%
 • Μόνο 3 γρ υδατάνθρακας ανά σκουπ και από αυτά 1 ζάχαρα.
 • Whey Concetrate
 • Απίστευτη γεύση
 • Άμεση διαλυτότητα 
 • Γεμάτη αμινοξέα

Χωρίς τεχνάσματα! Χωρίς κόλπα! Χωρίς παιχνίδια! Η μοναδική πηγή πρωτεΐνης του Whey Shake™ είναι  ένα γνήσιο, υγιεινό συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Παρόλο που η προσθήκη μικρής ποσότητας απομονώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος ή υδρολύματος (πεπτίδια ορού γάλακτος) σε μία φόρμουλα είναι κοινότυπη και στοχεύει στην αναγραφή των στοιχείων στην ετικέτα, αποφασίσαμε να εκπέμψουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος δημιουργώντας το Whey Shake™.
Αντί να προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τους πελάτες μας, ανακοινώνουμε με χαρά ότι το Whey Shake™ περιέχει μόνο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Θα είχε μικρή σημασία εάν το Whey Shake™ περιελάμβανε φθηνή, κατώτερης ποιότητας και μετουσιωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με αηδιαστική γεύση, ατελή διαλυτότητα και αναποτελεσματικό μεταβολισμό. Αντίθετα, το Whey Shake™ περιέχει μόνο το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος της μάρκας Promina™ -το πιο γνήσιο, υγιεινό, εύγευστο, διαλυτό και μη μετουσιωμένο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που παρασκευάστηκε και είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ.
Όπως συμβαίνει με όλες τις επώνυμες πρωτεΐνες Syntrax® , το Whey Shake™ δεν είναι ανώτερο μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά σε σύγκριση με τα άλλα προϊόντα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που κυκλοφορούν στην αγορά. Έχουμε μικρό όφελος εάν κάποιο προϊόν δεν προσφέρει πραγματική απόδοση, αντίστοιχη με αυτή που δηλώνει στην ετικέτα. Με το Whey Shake™, εγγυόμαστε ότι το προϊόν παρέχει απαράμιλλη διατροφική απόδοση, υπέροχη γεύση και δυνατότητα στιγμιαίας ανάμειξης....όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!

1. Τι είναι το Whey Shake™;
Το Whey Shake™ είναι πεντανόστιμο, υγιεινό ρόφημα μιλκσέικ που αποτελείται από 100% γνήσιο, υγιεινό συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος της μάρκας Promina™ .

2. Τι προσδίδει υψηλότερη ποιότητα στο Whey Shake™ σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα;
Η μοναδική πηγή πρωτεΐνης Whey Shake™ είναι συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος της μάρκας Promina™ --το γνησιότερο, πιο υγιεινό, πιο νόστιμο, διαλυτό και μη μετουσιωμένο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που υπάρχει στην αγορά. Άλλοι παρασκευαστές χρησιμοποιούν φθηνή, χαμηλής ποιότητας και μετουσιωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με απαίσια οσμή και γεύση, που δεν μπορεί να διαλυθεί και μεταβολίζεται αναποτελεσματικά..

3. Τι σημαίνει μετουσιωμένη πρωτεΐνη;
Η μετουσιωμένη πρωτεΐνη διαθέτει χαρακτηριστικά ή ιδιότητες που αλλοιώθηκαν κατά κάποιον τρόπο - όπως για παράδειγμα, λόγω θερμότητας, ενζυματικής δράσης ή χημικών - και έχει χάσει μεγάλο τμήμα της βιολογικής δραστηριότητάς της. Ιδανικό παράδειγμα είναι το τηγανητό αυγό (μετουσιωμένο) σε σύγκριση με το ωμό αυγό (μη μετουσιωμένο) που διατηρεί τα φυσικά, βιολογικά χαρακτηριστικά του.

4. Πρέπει να αναμειχθεί το Whey Shake™ με νερό ή γάλα;
Το Whey Shake™ δίνει υπέροχη γεύση όταν αναμειχθεί με νερό ή γάλα. Δοκιμάστε και τους δύο τρόπους και επιλέξτε αυτόν που σας αρέσει!

5. Με ποια ποσότητα νερού ή γάλακτος πρέπει να αναμειχθεί το Whey Shake™;
Αναμειγνύετε μία γεμάτη μεζούρα Whey Shake™ με 237 mL νερού ή γάλακτος. Για όσους χρειάζονται λιγότερη πρωτεΐνη, αρκεί η μισή μεζούρα σε 118 mL νερού ή γάλακτος. Να σημειωθεί ότι η ανάμειξη με γάλα προσδίδει περισσότερες θερμίδες.

6. Πόσο συχνά πρέπει να καταναλώνω το Whey Shake™;
Καταναλώνετε το Whey Shake™ δύο έως τρεις φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας για πρωτεΐνη. Να θυμάστε ότι προτιμάται η κατανάλωση πρωτεΐνης μόλις ξυπνήσετε το πρωί, μετά από έντονη σωματική άσκηση, όπως άρση βαρών και πριν τον ύπνο.

7. Ποιος πρέπει να καταναλώνει το Whey Shake™;
Κάθε άτομο που επιθυμεί να αυξήσει την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι οι οπαδοί της υγιεινής ζωής και καλής φυσικής κατάστασης, ασθενείς που υποβλήθηκαν σε χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, ηλικιωμένοι ή όποιος επιθυμεί να συμπληρώσει τη διατροφή του με πρόσληψη πρωτεΐνης.
•    Πρωτεΐνη ορού γάλακτος Promina™
•    Στιγμιαία ανάμειξη
•    Εξαιρετικά και κρεμώδη αρώματα για ρόφημα τύπου μιλκσέικ
•    Προφίλ αμινοξέων υψηλότερης ποιότητας
•    Χωρίς πληρωτικά μέσα...Χωρίς Ταυρίνη, Γλυκίνη ή Μαλτοδεξτρίνη
•    Χωρίς Λακτόζη και Γλουτένη

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
893912124564
Serving Size: 1 scoop(30g)
Servings Per Container: 76
Ingredient

Amount

% Daily Value**

Calories

120

 

Calories from Fat

15

 

Total Fat

1.5g

2

Saturated Fat

1g

5

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

45mg

15

Sodium

100mg

4

Potassium

170mg

5

Total Cabohydrates

3g

1

Dietary Fiber

0g

0

Sugars

1g

 

Protein

23g

46

Το MuscleBody προτείνει απαραιτήτως ρόφημα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. Προτείνουμε επίσης το πρωί μόλις ξυπνήσετε (μαζί με βρώμη αν είστε σε περίοδο όγκου) και πριν κοιμηθείτε.
Αν είστε 80 κιλά και πάνω χρειάζεστε 50γρ καθαρής πρωτεΐνης αμέσως μετά την προπόνηση σας, δηλαδή 2 σκουπ Syntrax Whey Shake. Το πρωί επίσης 2 σκουπ και πριν κοιμηθείτε 1 σκουπ.
Πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνετε κάθε 3 ώρες είτε από φαγητό είτε από ρόφημα. Οπότε όλες τις άλλες ώρες πρέπει να φροντίζετε να παίρνετε πρωτεΐνη από το φαγητό σας. Αν λόγω δουλειάς κάποιο γεύμα το χάσετε φροντίστε να έχετε πρωτεΐνη μαζί σας για να μην αναγκαστείτε να φάτε κάποιο σνακ (σάντουιτς κτλ)  που δεν θα σας προσφέρει τίποτα και αντιθέτως θα σας κάνει ζημιά.
Ακόμα και σε όγκο να είστε, μακριά από την σαβούρα. Θέλετε ποιοτικό όγκο; Ή λίπος; :)

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Syntrax Whey Shake 2270gr

Syntrax Whey Shake 2270gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ημερομηνία Λήξης: ΛΗΞΗ 30/11/20

Μάρκα: Dymatize

Dymatize Elite XT 1816gr

Σχόλιο(α): 0

Τα συμπληρώματα που διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό μέρος μπορούν να καταναλωθούν ως και έξι μήνες μετά την ημερομηνία Best Before. Η ημερομηνία Προτεινόμενης Ανάλωσης δεν θα πρέπει να συγχέεται με την ημερομηνίας λήξης που αναφέρουν τα τρόφιμα

Τιμή 34,90 € Κανονική τιμή 46,90 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook