• Νέο

Olympus Labs Premium Tudca 60caps

Βαθμολογία 
53,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Περιγραφή
  • Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του ήπατος
  • Προωθεί τα ηπατικά ένζυμα σε ένα φυσιολογικό εύρος
  • Υποστηρίζει την υγεία του εντέρου
  • Παρέχει Νευρολογική υποστήριξη
  • Βελτιστοποιεί τη δράση της υγιούς ινσουλίνης

Το συκώτι είναι το φυσικό φίλτρο του σώματος, ό,τι καταναλώνετε περνά από το συκώτι σας και φιλτράρει τις τοξίνες για να προστατεύσει το σώμα σας. Όσο ανθεκτικό κι αν είναι το συκώτι, δεν είναι ανίκητο.

Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα ηπατική βλάβη και ασθένειες όπως η χολόσταση, μπορεί να εμφανιστούν μη λιπώδεις ασθένειες του ήπατος ή κίρρωση.

Πώς εμφανίζονται οι ηπατικές βλάβες και οι ασθένειες;

Τα χολικά οξέα ή, σε πιο τεχνικό επίπεδο, τα στεροειδή καρβοξυλικά οξέα που προέρχονται από τη χοληστερόλη παράγονται στο ήπαρ, αποθηκεύονται στη χοληδόχο κύστη και τελικά απελευθερώνονται στο έντερο. Διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην πέψη των λιπών, στην απομάκρυνση των τοξινών και χρησιμεύουν ως μεταβολικά σήματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία του ήπατος και την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Τα χολικά οξέα παράγονται τόσο ως υδατοδιαλυτές όσο και ως λιποδιαλυτές μορφές. Όταν το συκώτι παράγει χολικά οξέα σε υψηλότερες συγκεντρώσεις και δημιουργείται εφεδρεία στο ήπαρ, μπορεί να γίνει τοξικό και επιζήμιο για τα κύτταρα, οδηγώντας τελικά σε κυτταρικό θάνατο.

Τα στεροειδή, η κατάχρηση αλκοόλ, η κακή διατροφή, η χρήση φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή (OTC), ακόμη και τα φυτικά συμπληρώματα μπορούν να αυξήσουν τις συγκεντρώσεις του χολικού οξέος και να προάγουν αυτά τα προβλήματα.

Πώς προστατεύετε τον εαυτό σας;

Το Premium TUDCA από την Olympus Labs είναι η καλύτερη επιλογή για βέλτιστη υγεία του ήπατος!

Το TUDCA (ή Ταυροσδεοξυχολικό οξύ) είναι ένα υδατοδιαλυτό χολικό οξύ που μπορεί να εξουδετερώσει την τοξικότητα των κανονικών χολικών οξέων και έτσι να προστατεύσει έμμεσα τα κύτταρα από το θάνατο. Το TUDCA επιτίθεται σε αυτά τα ζητήματα δύο φορές, πρώτον, το TUDCA βελτιώνει την αναλογία των υδατοδιαλυτών προς τα λιποδιαλυτά οξέα που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες.

Δεύτερον, το TUDCA μπορεί να μειώσει άμεσα το στρες στα ηπατικά κύτταρα Ενδοπλασματικό Δίκτυο, αυτό ο μηχανισμός εμπλέκεται σε πολλά από τα ευεργετικά προστατευτικά του αποτελέσματα.

Το ανθρώπινο σώμα παράγει ίχνη TUDCA φυσικά στα έντερα μέσω του εντέρου τον μεταβολισμό των βακτηρίων, ωστόσο απαιτείται συμπλήρωμα για την επαρκή προστασία του συκωτιού σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μια μελέτη συνέκρινε τα συμπληρώματα TUDCA σε δόσεις των 250 mg, 500 mg και 1000 mg και διαπίστωσε ότι οι δείκτες της υγείας του ήπατος βελτιώθηκαν σημαντικά με τη δόση των 250 mg και μόνο ελαφρώς καλύτεροι στα 500 mg ή στα 1000 mg. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μικρό όφελος σε τεράστιες δόσεις του TUDCA, ώστε να αποκομίζετε τα οφέλη σε μια οικονομικά αποδοτική δόση. Κάθε μπουκάλι Olympus Labs premium TUDCA έχει 60 κάψουλες που περιέχουν 250mg ενεργού TUDCA, συνολικά 15g!

Συνιστάται η λήψη 1-2 κάψουλες την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τις έξι κάψουλες την ημέρα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Olympus Labs Premium Tudca 60caps

Olympus Labs Premium Tudca 60caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook