Μάρκες

CEL PCT Assist 120 Caps

Βαθμολογία 
51,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
  • Βελτιστοποιήστε τα φυσικά σας επίπεδα τεστοστερόνης
  • Βελτιωμένη μείωση και διαχείριση των οιστρογόνων
  • Αυξήστε τη λίμπιντο και τη σεξουαλική ορμή
  • Βοηθήστε να διατηρήσετε τα κέρδη που έχετε κάνει
  • Αύξηση Δύναμης & Αποκατάστασης
  • Αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας

Το PCT Assist έχει διαμορφωθεί για να αυξήσει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης που προέρχονται από έναν κύκλο ή απλώς να χρησιμοποιηθεί ως φυσικός ενισχυτής/βελτιστοποιητής τεστοστερόνης. Απόλυτα ασφαλές και φυσικό!

Αυτό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα PCT για κάθε προορμόνη. Εάν θέλετε να ενισχύσετε τη φυσική σας τεστοστερόνη, αυτό είναι το προϊόν για εσάς!

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το PCT Assist έναντι άλλων συμπληρωμάτων;

Σε αντίθεση με άλλες φόρμουλες, το PCT Assist έχει τις ακριβείς αναλογίες συστατικών που βοηθούν στη βελτιστοποίηση των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης σας. Αυτό περιλαμβάνει να σας βοηθήσει να ελέγξετε τα οιστρογόνα ακριβώς όταν τα χρειάζεστε.

Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν συγκεκριμένο λόγο και θα βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας. Θα εξοικονομήσετε χρήματα με το να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα προϊόν PCT, αντί για πολλά αυτόνομα προϊόντα. Λαμβάνετε την κατάλληλη ποσότητα όλων των συστατικών που χρειάζεστε για το PCT σας.

Κύρια συστατικά

 7-Methoxyflavone - Ένας από τους καλύτερους αναστολείς αρωματόζης με πολύ υψηλό ρυθμό απορρόφησης και μεταβολικής σταθερότητας. Αυτό το συστατικό βοηθά στην πρόληψη της μετατροπής της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο.

Indole-3-Carbinol (I3C) - Αυτό το συστατικό προστίθεται στη φόρμουλα λόγω της επίδρασης του στη ρύθμιση του μεταβολισμού των οιστρογόνων. Βοηθά στην αύξηση των ευεργετικών οιστρογόνων ενώ μειώνει τους «κακούς» μεταβολίτες της οιστρόνης.

Icariin (20%) (Horny Goat Weed) - Αυτό είναι το εξαιρετικά ισχυρό εκχύλισμα. Αυτό το συστατικό βοηθά στην κυκλοφορία των επιπέδων τεστοστερόνης, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική ορμή και τη λίμπιντο, γι' αυτό είναι φοβερό να το έχετε κατά τη διάρκεια του PCT σας.

Mucuna Pruriens SE (Precision Blended 95% & 20% Extracts) - Αυτό είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που βοηθά στην αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης. Αυτό μπορεί να σημαίνει αυξήσεις στο προϊόν και την απελευθέρωση τεστοστερόνης. Μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης στο σώμα.

Πιπερίνη (95%) - Αυτό το συστατικό συμπεριλήφθηκε επειδή μπορεί να αυξήσει την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και φυτοχημικών.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Για λόγους PCT ή για ενίσχυση της τεστοστερόνης, πάρτε 2 κάψουλες δύο φορές την ημέρα με το φαγητό.

Μοιράστε τις δόσεις σας με διαφορά 8 έως 12 ωρών.Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 8 εβδομάδες. Στη συνέχεια, κάντε τουλάχιστον 4 εβδομάδες διάλειμμα πριν ξεκινήσετε έναν άλλο κύκλο.

Serving Size: 2 capsules

Servings Per Container: 60

Amount Per Serving:

7-Methoxyflavone – 125 mg.

Indole 3 Carbinol – 175 mg.

Horny Goat Weed (Standardized for 20% Icariin) – 250 mg.

Mucuna Pruriens SE (Precision Blended 95% & 20% L-Dopa Extracts) – 250 mg.

Piperine (95%) – 20 mg

Other Ingredients: Gelatin, Magnesium Stearate, FD&C Blue #1, FD&C Red #3, Titanium Dioxide.

Warnings & Side Effects

Keep out of reach of children. Not for use for individuals under 18 years of age. Always consult a physician prior to using any dietary supplement.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

CEL PCT Assist 120 Caps

CEL PCT Assist 120 Caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook