• Νέο

AllMax VitaForm for Men 60tabs

Βαθμολογία 
21,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

Το VITAFORM σας παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεστε και με βασικά θρεπτικά συστατικά σε 6 μείγματα λειτουργικών πυρήνων.

  • Ανδρικό μείγμα VIRIMAX ™
  • 6 λειτουργικά μείγματα
  • Αντιοξειδωτικό μείγμα


VITAPLEX - Βασικό σύμπλεγμα βιταμινών

Το VITAFORM περιέχει 300% της ημερήσιας αξίας της βιταμίνης C σε δύο εξαιρετικά βιοδιαθέσιμες μορφές και περιλαμβάνει και τις 8 βιταμίνες Β που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής υγείας.


VIRIMAX ™ - Σύμπλεγμα υποστήριξης για άνδρες

Το VIRIMAX ™ είναι ένα σύμπλεγμα 6 μιγμάτων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες ενός ενεργού άνδρα. Αυτό το σύμπλεγμα έχει συγκεκριμένα βασικά μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία. Πλήρης και προσαρμοσμένη για άνδρες.

POWER - Αντιοξειδωτικό μείγμα

Η προηγμένη προστασία από την ταχεία γήρανση είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία. Το VITAFORM έρχεται πλήρες με το αντι-οξειδωτικό μείγμα POWER υψηλού ORAC για προστασία από υπερβολικές βλάβες από ελεύθερες ρίζες, όπως εκχύλισμα πράσινου τσαγιού υψηλής πολυφαινόλης (95% πολυφαινόλες) και εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού (95% πολυφαινόλες).

COGNIFORCE – Mental Focus & Support

Οι Ginkgo Biloba, Ginseng και L-Theanine συνδυάζονται σε αυτό το πραγματικό διανοητικό επίκεντρο και υποστηρίζουν το μείγμα. Η L-Theanine έχει αξιολογηθεί για τη βελτίωση της διάθεσης και της συγκέντρωσης και για τη μείωση του άγχους και του στρες.

MULTIFLEX - Υγεία των οστών και των αρθρώσεων

Το VITAFORM περιέχει 200% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης D3 και 100% βιταμίνης Κ1 απαραίτητης βιταμίνης στην υγεία των οστών.

ELECTROMAX - Πίνακας Ορυκτών και Ηλεκτρολυτών

Τα μικροθρεπτικά συστατικά και οι ηλεκτρολύτες είναι σημαντικά για την καθημερινή υγεία και διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στα επίπεδα ενέργειας, τη σωστή πέψη και την ανοσολογική λειτουργία, μεταξύ άλλων. Το VITAFORM παρέχει 100% της συνιστώμενης ημερήσιας αξίας σας σε 5 κρίσιμα θρεπτικά συστατικά για βέλτιστη υγεία και ευεξία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε 2 δισκία καθημερινά μετά το πρωινό. Μην υπερβαίνετε τα 2 δισκία εντός 24 ωρών.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

AllMax VitaForm for Men 60tabs

AllMax VitaForm for Men 60tabs

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook