USN Pure-GF1 Protein 2.28kg
  • USN Pure-GF1 Protein 2.28kg

USN Pure-GF1 Protein 2.28kg

Βαθμολογία 
Γεύση
61,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

PURE PROTEIN GF-1  -  PREMIUM PROTEIN FORMULA

Μια νέα φόρμουλα πρωτεΐνης ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα – γρήγορα, ενδιάμεσα και αργά - τα απαραίτητα αμινοξέα στον οργανισμό.

Η USN GF-1 έχει μια μοναδική σύνθεση η οποία αποτελείται από διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών, ένα ακριβές ολοκληρωμένο μείγμα από απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καζεϊνικό ασβέστιο, πρωτεΐνη αυγού (αλβουμίνη) και απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας.

Η πρωτεΐνη είναι ο δομικός λίθος της λειτουργίας και της μυϊκής ανάπτυξης του ανθρώπινου σώματος και της λειτουργία κάθε κυττάρου, ενώ εκτελεί πολλές βασικές λειτουργίες του οργανισμού. Είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και αποκατάσταση των ιστών και βοηθά στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, καθώς του οξυγόνου και του αζώτου.

Βασικός παράγοντας καθορισμού της ποιότητας μιας πρωτεΐνης είναι το προφίλ αμινοξέων της. Οι καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης προέρχονται από τροφές όπως το γάλα και η υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας, που συνδυάζουν σημαντικά αμινοξέα σε μια ολοκληρωμένη αναλογία για τη μέγιστη απορρόφηση και την αφομοίωση τους από τον οργανισμό.

Η επιστημονικά αναπτυγμένη φόρμουλα της USN GF-1 την καθιστά μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης την οποία το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την ανάπτυξη και αποκατάσταση του μυϊκού ιστού και την πρόληψη τυχών ανεπιθύμητων βλαβών των μυών κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας και/ή όταν ακολουθείται κάποια δίαιτα.

Δηλαδή η USN GF-1 είναι μια ουσιώδης πηγή πρωτεΐνης με πολύ ωραία γεύση και μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε αθλητή/αθλήτρια ή κοινό άνθρωπο που ακολουθεί μια δίαιτα χαμηλής πρόσληψης υδατανθράκων και προσβλέπει στα γρήγορα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βασικά πλεονεκτήματα της GF-1.

  • 40g φόρμουλας πρωτεΐνών STS™ (Σύστημα Παρατεταμένης Απελευθέρωσης) η οποία αποτελείται από μείγμα απομονωμένης πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καζεϊνικό ασβέστιο, πρωτεΐνη αυγού (αλβουμίνη) και απομονωμένη και φιλτραρισμένη πρωτεΐνη σόγιας (υψηλής περιεκτικότητας σε ισοφλαβόνες)
  • Περιλαμβάνει ZYMATECH™ (Ενζυματική Τεχνολογία), με ένζυμα λακτάσης για μέγιστη απορρόφηση της πρωτεΐνης και πέψη της λακτόζης και γρήγορη απορρόφηση των αμινοξέων.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε L-Γλουταμίνη για μεταφορά του αζώτου και για μυϊκή αποκατάσταση.
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες
  • Εφοδιάζει τον οργανισμό με σημαντικές βιταμινές και μετάλλα

Πότε και από ποιόν/ποιά να χρησιμοποιείται;

  • Όποτε χρειάζεστε στην ημερήσια διατροφή σας ένα υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας ρόφημα πρωτεΐνης
  • Από αθλητές και αθλήτριες που χρειάζονται πρωτεΐνη στη διατροφή τους και θέλουν να αναπτύξουν μια δυνατή καθαρή μυϊκή μάζα
  • Απο δραστήριους ανθρώπους που ακολουθούν μία δίατα χαμηλής περιεκτικότητας υδατανθράκων και έχουν ανάγκη ένα ρόφημα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στη διατροφή τους
  • Ιδανικό βραδινό πρωτεϊνούχο γεύμα πριν τον ύπνο με χαμηλή περιεκτικότητα υδατανθράκων
Λεπτομέρειες προϊόντος
Serving Size: 3 Scoops (56g)
Servings Per Container: Approx. 40
Nutritional Information % RI *
Energy 885 kJ       
- 209 kcal 10%
Fat 1.9 g 3%
Of Which Saturates .6 g 3%
Carbohydrate 4.7 g 2%
Of Which Sugars* 2 g 2%
Fibre 1.4 g       
Protein 43 g 85%
Salt .7 g 11%
Vitamins and Minerals
Vitamin A 420 Ug 53%
Vitamin D 2.8 Ug 56%
Vitamin E 5.1 mg 42%
Vitamin C 30 mg 38%
Vitamin B1 1 mg 91%
Vitamin B2 1.1 mg 80%
Vitamin B3 10.1 mg 63%
Vitamin B6 1.4 mg 98%
Folic Acid 101 Ug 51%
Vitamin B12 .6 Ug 22%
Biotin 45 Ug 90%
Vitamin B5 3.1 mg 52%
Calcium 805 mg 101%
Phosphorus 133 mg 19%
Magnesium 162 mg 43%
Potassium 144 mg 7%
Ανακατέψτε 1 δόση 2 μεζούρες (56gr) σε 300-350 ml δροσερό νερό, ανακινήστε καλά το shaker και έπειτα αφήστε τον να καθίσει για 30 δευτερόλεπτα.

Αναλόγως της ημερήσιας διατροφής σας πιείτε 2-3 δόσεις ημερησίως σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας (τη μία πριν από το βραδυνό ύπνο).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

USN Pure-GF1 Protein 2.28kg

USN Pure-GF1 Protein 2.28kg

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook