• Νέο

Olympus Labs Superior Protein 998gr

Βαθμολογία 

Mocha Mermaid (Mocha Chocolate)

Not my Gumdrop Buttons (Gingerbread)

 

Smash n’ Crunch (Peanut Butter Cups)

Why so Cereal (Blueberry Pastry)

 

Toucan Twist (Fruity Cereal)

Γεύση
35,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
  • Συνδυάζει πρωτεΐνες γρήγορης και αργής πέψης για τη βελτιστοποίηση της δημιουργίας μυών
  • Αύξηση πρωτεϊνοσύνθεσης για καλύτερη αποκατάσταση
  • Μείωση καταβολισμού
  • Νόστιμη γεύση ιδανική για ρόφημα πρωτεΐνης, γλυκά ή γεύμα

Η Superior Protein δεν είναι μια απλή πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος 80% και μικυλλική καζεΐνη. Η καζεΐνη είναι μια πρωτεΐνη πιο αργής πέψης από τον ορό γάλακτος, αλλά όπως και ο ορός γάλακτος, είναι επίσης μια πλήρης πρωτεΐνη και έχει υψηλή βαθμολογία πέψης πρωτεϊνών. Επιπλέον, ο συνδυασμός πρωτεϊνών γρήγορης και αργής πέψης επιτρέπει μια πιο παρατεταμένη αναβολική απόκριση από μόνο ορός γάλακτος.


Η Superior Protein περιλαμβάνει επίσης τον ενισχυτή πρωτεΐνης Velositol®. Το Velositol® είναι ένα σύμπλοκο χρωμίου αμυλοπηκτίνης που διπλασιάζει την ισχύ της πρωτεΐνης ενισχύοντας την ινσουλινογόνο απόκριση, αυξάνοντας την πρόσληψη αμινοξέων και συνεπώς αυξάνοντας τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών.


Τέλος, η Superior Protein περιλαμβάνει το Digezyme®, ένα μείγμα πεπτικών ενζύμων που βοηθά στην διάσπαση και την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, καθώς και στην πρόληψη του φουσκόματος ή 
πεπτικών προβλημάτων.

Γιατί διαφέρει από άλλες πρωτεΐνες:

Η Olympus Labs έχει και θα πουλήσει πάντα την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης. Είναι 100% διαφανείς και αποκαλύπτει πλήρως το μείγμα πρωτεϊνών τος.

Είναι εντάξει στην ετικέτα: δεν χρησιμοποιούνται κατώτερες πηγές πρωτεΐνης εδώ! Επιπλέον, η πρωτεΐνη τους συνδυάζεται με τον επιστημονικά υποστηριζόμενο ενισχυτή πρωτεΐνης Velositol® για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και Digezyme® για την ενίσχυση της πέψης!

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Η κάθε συσκευασία Superior Protein έχει 25 μερίδες που περιέχουν 25g πρωτεΐνης. Αναμείξτε 1 scoop με λίγο νερό ή γάλα και πιείτε το αμέσως μετά την προπόνηση.

Η Superior Protein μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με το πρωινό ή οποιοδήποτε γεύμα, αν και είναι ιδιαίτερα καλή για μετά την προπόνηση και πριν από τον ύπνο.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Olympus Labs Superior Protein 998gr

Olympus Labs Superior Protein 998gr

Mocha Mermaid (Mocha Chocolate)

Not my Gumdrop Buttons (Gingerbread)

 

Smash n’ Crunch (Peanut Butter Cups)

Why so Cereal (Blueberry Pastry)

 

Toucan Twist (Fruity Cereal)

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook