Μάρκες
  • -4,00 €

Dorian Yates Omega-3 60softgels

Βαθμολογία 
19,90 €
15,90 € Έκπτωση 4,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Περιγραφή
  • 330mg EPA & 220mg DHA ανά μερίδα (2 softgels)
  • Ευεργετική επίδραση στον εγκέφαλο και την όραση
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

Υπάρχουν 4 κύριοι τύποι λιπαρών, τα κορεσμένα, τα μονοακόρεστα, τα πολυακόρεστα και τα trans-λιπαρά. Όλα αυτά τα λίπη βρίσκονται φυσικά στη διατροφή μας και παρόλο που χρειαζόμαστε όλα τα λίπη με μέτρο για διάφορες λειτουργίες μέσα στο σώμα, είναι τα ακόρεστα λιπαρά (μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά) που είναι ευρέως γνωστά για την ευεργετική τους συμβολή στη συνολική υγεία. Αυτός είναι ο λόγος που ένα ιχθυέλαιο Ωμέγα-3 έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής για την υγεία στον κόσμο.

Το ιχθυέλαιο είναι αναμφίβολα η καλύτερη διαθέσιμη πηγή πολυακόρεστων λιπαρών. Ο όρος «ιχθυέλαιο» αναφέρεται γενικά σε δύο είδη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, το Εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και το Εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA). Το EPA και το DHA βρίσκονται σε φυτικά και ζωικά τρόφιμα όπως ο σολομός, τα φυτικά έλαια και ορισμένοι ξηροί καρποί και σπόροι και βρίσκονται σε αφθονία στα ψάρια και το φυτοπλαγκτόν. Ωστόσο, η δίαιτα είναι συχνά πολύ χαμηλή σε αυτές τις ομάδες τροφίμων, πράγμα που σημαίνει ότι ο πιο αποτελεσματικός και βολικός τρόπος κατανάλωσης EPA και DHA είναι μέσω συμπληρωμάτων.

Το EPA και το DHA που υπάρχουν στο ιχθυέλαιο είναι γνωστό ότι προάγουν την υγεία και την ανάπτυξη του εγκεφάλου, ειδικά κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας.

Αυτά τα λιπαρά οξέα έχουν την ικανότητα να αλλάζουν τη λιπιδική σύνθεση των κυτταρικών μεμβρανών, επηρεάζοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό, τη μεταγωγή σήματος και ρυθμίζοντας την έκφραση των γονιδίων.

Γνωρίζουμε επίσης ότι τα ιχθυέλαια παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και τη διαχείριση πολλών μακροπρόθεσμων καταστάσεων υγείας, κυρίως λόγω της ικανότητάς τους να βοηθούν στη μείωση και τη διαχείριση της φλεγμονής.

Το Omega-3 της DY Nutrition παρέχει ισχυρό και κλινικά σημαντικό 330 mg EPA & 220 mg DHA, καθώς και 2 mg βιταμίνης Ε για τον περιορισμό της υπεροξείδωσης των λιπιδίων, καθώς και για την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Κατασκευάζεται και τηρείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, προκειμένου να αντιπροσωπεύει τη συνεχή δέσμευσή μας στα πρότυπα ISO: 9001.

Η μαλακή γέλη Ωμέγα-3 DY Nutrition είναι συμβατή με τον Κανονισμό (ΕΕ) Αρ. 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές.

Βασικά, εκτελούμε πολλές δοκιμές για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του ιχθυελαίου μας, οι οποίες τελικά υποστηρίζουν την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα τόσο των πρώτων υλών όσο και του τελικού προϊόντος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Για όσους δεν τρώνε λιπαρά ψάρια, η συνιστώμενη κατανάλωση είναι μόλις 2 μαλακές γέλη την ημέρα για την παροχή 2000 mg ιχθυελαίου, που ισοδυναμεί με ένα ισχυρό 660 mg EPA και 440 mg DHA (1000 mg συνδυαστικά).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Dorian Yates Omega-3 60softgels

Dorian Yates Omega-3 60softgels

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook