• Με έκπτωση!
BPI Pump-HD
  • BPI Pump-HD

BPI Pump-HD 250gr

BPI

Βαθμολογία 
Γεύση
32,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

PUMP-HD  είναι το κορυφαίο μας προεξασκητικό, που κατασκευαστηκε με την έρευνα, δοκιμάζονται και δοκιμασμένα συστατικά έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτήσει τους μυς σας και να αποδοσει στην άσκηση. Συνδυασμός με μια εξαιρετικά ισχυρή προεξασκητική Energy System - το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκρηκτικές προπονήσεις σε αντίθεση με οτιδήποτε μπορεί να έχετε βιώσει. PUMP-HD περιέχει την δοκιμασμένη βήτα-αλανίνη, CarnoSyn η οποία έχει αποδειχθεί σε πρωτοποριακή έρευνα για να είναι ο χρυσός κανόνας μορφή αυτής της ένωσης. CarnoSyn ® έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί ως ρυθμιστικό γαλακτικού οξέος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης και την αύξηση της ικανότητας για άσκηση. Με λίγα λόγια, CarnoSyn ® μπορεί να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσει σκληρότερα και περισσότερο. Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι μια κλινική δόση (3,2 g ημερησίως) CarnoSyn ® χτίζει κυριολεκτικά με τη δόση πριν, και ότι η επίδοση μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται με τη συνεχιζόμενη χρήση. Για μέγιστο όφελος από την βήτα-αλανίνη, συμπληρώνει με πρόσθετες ® CarnoSyn στο επίπεδο της κλινικής δόσης των 3,2 g ημερησίως. PUMP-HD περιλαμβάνει επίσης την πιο μελετημένη μορφή κρεατίνης και το κλειδί διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέος λευκίνη. Για να ολοκληρώσετε αυτή την προηγμένη προεξασκητική φόρμουλα, έχουμε προσθέσει έναν ηλεκτρολύτη μήτρα για να βοηθήσει ενυδάτωση και ανανέωση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
851780006337
Serving Size 1 Scoop (10 grams)
Servings Per Container25
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 25       
Total Carbohydrate 5 g 2%†
Niacin (As Nicotinic Acid) 20 mg 100%
Vitamin B-6 (As Pyridoxine HCl) 10 mg 500%
Folic Acid 800 mcg 200%
Vitamin B12 (As Cyanocobalamin) 500 mcg 8,334%
Iron (As Ferrous Fumerate) 9 mg 50%
Sodium (As Sodium Phosphate) 100 mg 4%
Potassium (As Potassium Phosphate) 220 mg 6%
Creatine PCr 1g **
Glycerol 2X-RS™ (Double Strength bonded glycerol monostearate 2X-reuptake system™) 1g **
Andrographis (leaf) [Andrographolides and related Terpenoids] 1g **
Citrulline Silicate 1g **
Adaptogenic and Erythropoietin (EPO) Matrix (proprietary) 1g **
Green tea leaf catechin 98% extract, Cordyceps extract [std. to Cordycepin], Rhodiola root extract, Echinacea purpurea (aerial parts) extract, Quercetin dihydrate, ferrous fumarate.
"THE PUMP EXPERIENCE" Energy with Liposomal Technology (proprietary) 500mg **
Theobroma cacao extract (seed), Citrus aurantium extract (fruit), Plumbago zeylanica extract (root), Phosphotidylcholine.

Ξεκινήστε με 1 σκουπ 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Αν δείτε ότι δεν σας καλύπτει μπορείτε να φτάσετε μέχρι τα 2 σκουπ από το BPI Pump HD.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

BPI Pump-HD 250gr

BPI Pump-HD 250gr

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook