• Νέο

Redcon1 11 Bravo 120caps

Βαθμολογία 
47,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Περιγραφή
  • Αύξηση της πρωτεΐνοσύνθεσης
  • Μείωση μυϊκού καταβολισμού
  • Ενεργοποιεί τη διαδρομή σηματοδότησης του θηλαστικού στόχου της ραπαμυκίνης (mTOR). Το mTOR ρυθμίζει τη σύνθεση πρωτεϊνών, με την οποία η απορροφούμενη πρωτεΐνη μεταφράζεται σε νέο μυ.
  • 750mg φωσφατιδικού οξέος

Οι έννοιες της μυϊκής πρωτεϊνικής σύνθεσης (MPS) και της μυϊκής πρωτεϊνικής διάσπασης (MPB) είναι γνωστές σε όλους τους αθλητές. Είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο που καθορίζει εάν ο μυς κερδίζεται ή χάνεται.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το Φωσφατιδικό οξύ (PA) που λαμβάνεται από το στόμα, όταν συνοδεύεται από μηχανικό στρες (όπως η προπόνηση με βάρη) στους μυς και επαρκή πρόσληψη πρωτεΐνης, ενεργοποιεί σημαντικά την οδό σηματοδότησης του θηλαστικού στόχου της ραπαμυκίνης (mTOR).

Το mTOR ρυθμίζει τη σύνθεση πρωτεϊνών, με την οποία η απορροφούμενη πρωτεΐνη μεταφράζεται σε νέο μυ. Αυτό είναι MPS. Νέα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το PA μπορεί ακόμη και να μειώσει το MPB. Το Mediator® Phosphatidic Acid (PA), η επωνυμία μας και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένωση συστατικών, αποδείχθηκε σε μια πανεπιστημιακή μελέτη για να παρέχει διπλάσιο κέρδος μυϊκής μάζας, αυξημένη αντοχή και διπλάσια απώλεια μάζας λίπους σε άτομα που ασκούν σωματική άσκηση και που κατανάλωναν επαρκή πρωτεΐνη .

Η επιστήμη που υποστηρίζει το φωσφατιδικό οξύ σχετίζεται με τη σηματοδότηση από τον μηχανισμό που είναι γνωστός ως στόχος της ραπαμυκίνης των θηλαστικών (mTOR), τον οποίο οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι απαραίτητοι για τη μηχανική αύξηση του σκελετικού μυός (μυϊκή υπερτροφία) και την επακόλουθη αύξηση της δύναμης.

Πολλές δημοσιευμένες μελέτες δείχνουν ότι ο λιπιδικός αγγελιοφόρος ΡΑ παίζει κρίσιμο ρόλο σε αυτήν τη μηχανική ενεργοποίηση της σηματοδότησης mTOR, και έτσι το mTOR είναι επί του παρόντος ένα καυτό κουμπί έρευνας. Μέχρι σήμερα, έχουμε πραγματοποιήσει μια τεράστια έρευνα που επικυρώνει το Mediator® Phosphatidic Acid (PA) ως ασφαλές και αποτελεσματικό.

Επιπλέον, το PA βρίσκεται φυσικά σε μικρές ποσότητες σε τρόφιμα και είναι ένα νόμιμο συστατικό συμπληρώματος διατροφής και δεν είναι απαγορευμένη ουσία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Λαμβάνετε μία δόση (4 κάψουλες) καθημερινά το πρωί με γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη ή ρόφημα πρωτεΐνης. Για καλύτερα αποτελέσματα πάρτε το καθημερινά σε συνδυασμό με σωματική άσκηση και επαρκή πρόσληψη πρωτεΐνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Redcon1 11 Bravo 120caps

Redcon1 11 Bravo 120caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook