• Νέο

Ρυθμιζόμενος Αλτήρας 2.5kg-24kg

Βαθμολογία 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 24€

169,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΚΟΥΡΙΕΡ (ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 5-7€ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ *ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Η προπόνηση με αλτήρες είναι ένας κλασικός και αποτελεσματικός τρόπος ενίσχυσης του άνω μέρους του σώματός σας και ενώ οι αλτήρες είναι ιδανικοί για να ασκηθείτε, ένα πλήρες σύνολο παραδοσιακών αλτήρων είναι ακριβό και καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας.

Με τον βολικό έξυπνο ρυθμιζόμενο αλτήρα 24 κιλών θα απολαύσετε τη λειτουργικότητα των 15 βαρών σε μία εύκολα συμπαγή και ρυθμιζόμενη συσκευή ! Ισοδύναμο με 15 διαφορετικά βάρη, ο ρυθμιζόμενος αλτήρας σας επιτρέπει να αυξήσετε σταδιακά τη δύναμή σας και τα βάρη για διαφορετικές ασκήσεις γρήγορα χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο ή ενέργεια μεταξύ των σετ!

Όταν τελειώσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε απλώς στην θέση του - δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβά βάρη.

Με τους έξυπνους ρυθμιζόμενους αλτήρες, μόνο ένας αλτήρας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ασκηθείτε, για οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής κατάστασης σε οποιαδήποτε ένταση. Απλά τοποθετήστε τον αλτήρα στο ράφι, γυρίστε τον επιλογέα για να προσαρμόσετε το βάρος και ανυψώστε για να ασκηθείτε!

Οι αυξήσεις βάρους είναι (σε kg). 2.5, 3.5, 4.5, 5.5, 6.5, 8, 9, 10, 11.5, 13.5, 16, 18, 20.5, 22.5, 24.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Για να επιλέξετε το επιθυμητό βάρος, πιάστε πρώτα τη λαβή και ασκήστε πίεση στη βάση. Μόλις ασκηθεί πίεση, και τα δύο κουμπιά ρύθμισης μπορούν να περιστραφούν. Περιστρέψτε τα κουμπιά ρύθμισης έως ότου το επιθυμητό βάρος ευθυγραμμιστεί με το βέλος στη μέση. Στη συνέχεια, απλώς τραβήξτε τη λαβή ευθεία προς τα πάνω, αυτό θα αφαιρέσει τη λαβή και τις επιλεγμένες πλάκες βάρους από τη βάση.

Λάβετε υπόψη ότι η λαβή χωρίς προσαρτημένες πλάκες βάρους ζυγίζει 2 κιλά.

Η λαβή του αλτήρα και οι πλάκες βάρους είναι συμμετρικές. Μπορείτε να εισαγάγετε τη λαβή με το ένα άκρο να βλέπει στο χρήστη εάν έχει επιλεγεί το ίδιο βάρος και στα δύο άκρα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Ρυθμιζόμενος Αλτήρας 2.5kg-24kg

Ρυθμιζόμενος Αλτήρας 2.5kg-24kg

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 24€

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook