• Νέο

ProSupps Creatine 200gr

Βαθμολογία 
11,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

Η PROSUPPS® Creatine 200 ™ είναι 100% καθαρή, premium μονοϋδρική κρεατίνη. Αυτή η μορφή κρεατίνης είναι ένα από τα πιο διεξοδικά ερευνημένα συστατικά στη αθλητική διατροφή και έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αυξάνει την απόδοση των μυών σε βραχείας διάρκειας και υψηλής έντασης ασκήσεις, οι οποίες βασίζονται στη μετατροπή της φωσφοκρεατίνης σε τριφωσφορική αδενοσίνη,θα σας βοηθήσει να παρετε άμεσα όγκο και δύναμη μαζι με τις προπονήσεις σας.

  • Η κρεατίνη είναι καλό να λαμβάνεται μετά την προπόνηση καθώς στο χρονικό αυτό σημείο ο μυϊκός ιστός είναι πιο δεκτικός την απορρόφηση της.
  • Για την καλύτερη απορρόφηση είναι καλό να λαμβάνεται μαζί με απλούς υδατάνθρακες (ζάχαρη, δεξτρόζη).
  • Η συμπληρωματική λήψη κρεατίνης έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της απορρόφησης του νερού των περιβαλλόντων ιστών από τους μύες (κατακράτηση υγρών) και ειδικά στη φάση φορτώματος ή σε περιόδους όπου οι αθλητές χάνουν πολλά υγρά (καλοκαιρινή προετοιμασία) πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στην επαρκή πρόσληψη υγρών. Μια γενική οδηγία για την ημερήσια ενυδάτωσή σας είναι να πίνετε περίπου 30-35 ml ανά κιλό σωματικού βάρους ημερησίως.  Αν γενικά λαμβάνετε λιγότερο θα πρέπει να αυξήσετε σταδιακά την ενυδάτωσή σας για να φτάσετε σε αυτά τα επίπεδα.
Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ProSupps Creatine 200gr

ProSupps Creatine 200gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook