• Νέο

AllMax C:VOL 3 types of Creatines 375gr

Βαθμολογία 
Γεύση
29,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

Το καλύτερο μίγμα από 4 μορφές κρεατίνης και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα εκχυλισμάτων ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει την ενεργή απορρόφηση της κρεατίνης στα μυϊκά κύτταρα *

Κάθε μορφή κρεατίνης στο CVOL έχει το δικό της συγκεκριμένο προφίλ και το καθένα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να έχει τη δική του μορφή παροχής και απορρόφησης. Στο τέλος της ημέρας, η κρεατίνη σας είναι τόσο εξίσου αποτελεσματική όσο ο βαθμός διανομής και το επίπεδο απορρόφησης.

Το καλύτερο από όλα, ως ποτό αποκατάστασης μετά την προπόνηση, το CVOL λαμβάνεται στο τέλος της προπόνησης σας. Αυτό συμβαίνει όταν τα μυϊκά κύτταρα είναι πιο πιθανό να απορροφούν ενεργά την κρεατίνη που υπάρχει στην κυκλοφορία του αίματος.

Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες στην εργασία για να συμβεί αυτό:

1.  Η κρεατίνη χρησιμοποιείται πολύ κατά τη διάρκεια της άρσης βαρών υψηλής έντασης. Όταν οι αποθήκες κρεατίνης (Phospho-κρεατίνη) εξαντληθούν, το σώμα προσπαθεί για να τα αναπληρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

2. Δεδομένου ότι η απορρόφηση της κρεατίνης στα μυϊκά κύτταρα ρυθμίζεται εν μέρει από τους εξειδικευμένους υποδοχείς ινσουλίνης, το Post-Workout είναι ο ιδανικός χρόνος για να συμπληρωθεί με κρεατίνη.

Σε αυτήν την κατάσταση μετά την προπόνηση, οι μύες λαμβάνουν ενεργά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της κρεατίνης. Αυτό επιτυγχάνεται αυξάνοντας τη δραστηριότητα των υποδοχέων ινσουλίνης που βρίσκονται στα μυϊκά κύτταρα. Οι υποδοχείς ινσουλίνης είναι οι πύργοι κάθε εκατομμυρίου και εκατομμυρίων μυϊκών κυττάρων στο σώμα σας. Χωρίς τα μυϊκά κύτταρα που παίρνουν ενεργά την κρεατίνη, δεν θα τα απορροφήσετε, να τα διατηρήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε!

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Πιείτε 1 scoop αμέσως μετά την προπόνηση.


Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

AllMax C:VOL 3 types of Creatines 375gr

AllMax C:VOL 3 types of Creatines 375gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook