• Νέο

MP Sport Ab Wheel + Knee Mat

Βαθμολογία 
14,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Περιγραφή

Η ρόδα κοιλιακών είναι ένας λειτουργικός τροχός προπόνησης κοιλιακών μυών που σας βοηθά να εκτελείτε μια ολοκληρωμένη προπόνηση. Ενισχύει τους βαθύς μύες, καθώς και τους μυς της πλάτης και των ώμων. Είναι ελαφρύ, βολικό και θα λειτουργήσει καλά στην προπόνηση σε ένα μικρό χώρο.

  • Υψηλή ποιότητα
  • Τέλεια ποικιλία για ασκήσεις στο σπίτι
  • Ενισχύει τους κοιλιακούς και τους μυς της πλάτης
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς τύπους δραστηριοτήτων
  • Είναι κατάλληλο για ασκήσεις σε μικρό χώρο

Η ρόδα κοιλιακών σας επιτρέπει να ενισχύσετε όχι μόνο τους κοιλιακούς μυς αλλά ενισχύει επίσης τους βαθύς μύες, αποτρέποντας έτσι τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης, καθώς και τους μυς της πλάτης και των ώμων. Μπορείτε να κάνετε πολλούς τύπους ασκήσεων με αυτό, αλλά δεν είναι συσκευή για αρχάριους καθώς απαιτεί καλή τεχνική και αντοχή. Ακόμα και για προχωρημένους αθλητές, η άσκηση με το AB Roller μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή.

Αλλά υπομονή, γιατί τα αποτελέσματα των ασκήσεων με αυτήν τη συσκευή θα σας εκπλήξουν γρήγορα.

Η ρόδα κοιλιακών είναι ένα μικρό αξεσουάρ με απλό σχεδιασμό. Ο τροχός άσκησης MP Sport αποτελείται από έναν παχύ τροχό και μια μεταλλική ράβδο. Η ράβδος που εκτείνεται και από τις δύο πλευρές χρησιμεύει ως λαβή. Καλύπτεται με ένα μαλακό, αντιολισθητικό σφουγγάρι για να εξασφαλίσει άνετη πρόσφυση.

Ένας παχύς τροχός τύπου ελαστικού παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Το προϊόν έρχεται με ένα ελαστικό τάπητα το οποίο προστατεύει τα γόνατά σας από τρίψιμο και λειτουργεί καλά όταν ασκείστε σε σκληρή επιφάνεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

MP Sport Ab Wheel + Knee Mat

MP Sport Ab Wheel + Knee Mat

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook