Μάρκες
  • -3,00 €

PhD CLA 90softgels

Βαθμολογία 
23,90 €
20,90 € Έκπτωση 3,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι πιθανές ευεργετικές συνέπειες του συζευγμένου λινολεϊκού οξέος (CLA), για την ανθρώπινη υγεία έχουν ευρέως διερευνηθεί και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στη διαχείριση του βάρους. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το CLA μπορεί να επηρεάσει θετικά τη μάζας του σώματος και ότι έχει ευεργετική επίδραση στην άλιπη μυϊκή μάζα.

Το PhD CLA περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση των δύο δραστικών ισομερών CLA, C9, t11 και t10, C12, που έχουν προσδιοριστεί ότι είναι χρήσιμα σε σχέση με τα εξής:

Στην μείωση της ποσότητας του σωματικού λίπους.

Σε μη παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα, το CLA μείωσε την λιπώδη μάζα του σώματος και το σωματικό βάρος. Έχει αποδειχθεί ότι το CLA αποτρέπει το λίπος από το να αποτεθεί στα κύτταρα. Φαίνεται ότι το CLA μειώνει τη δραστηριότητα της λιποπρωτεϊνικής λιπάσης, ενός ενζύμου που απαιτείται προκειμένου τα λιπώδη κύτταρα να λάβουν λίπη από την κυκλοφορία του αίματος. Επομένως η αποθήκευση του λίπους, μειώνεται, οδηγώντας σε σημαντική μείωση της λιπώδους μάζας

Στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Στους ανθρώπους, η συμπλήρωση της διατροφής με CLA αύξησε την άλιπη μυϊκή μάζα του σώματος σε άτομα που ασκούνται. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι σε κατάσταση αναβολισμού (για παράδειγμα σε περίοδο που παίρνουν βάρος μετά από μια δίαιτα) κατά προτίμηση αποκτούν μυϊκή μάζα, βελτιώνοντας έτσι τη σύνθεση του σώματος. Πρόσφατα έχει αποδειχθεί ότι η μακροχρόνια πρόσληψη CLA μπορεί να αυξήσει σημαντικά την άλιπη μυϊκή μάζα του σώματος και να βελτιώσει την απώλεια βάρους σε υπέρβαρα άτομα, χωρίς οποιαδήποτε δίαιτα ή άσκηση.

Επιπλέον, το PhD CLA έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις παρενέργειες από μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, όπως τα δερματικά εξανθήματα, τους ερεθισμούς, την κατάθλιψη, και την απώλεια μαλλιών.

Αυτό το προϊόν περιέχει ζελατίνη και ως εκ τούτου δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Typical ValuesPer capsulePer daily serving (3 capsules)
Safflower oil 1000mg 3000mg
containing Conjugated Linoleic Acid Ethyl Ester 780mg 2340mg
of which active CLA C9, T11 Ethyl Ester 370mg 1110mg
of which CLA T10, C12 Ethyl Ester 370mg 1110mg

Πάρτε 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με το φαγητό.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

PhD CLA 90softgels

PhD CLA 90softgels

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook