Gaspari Cytolean PM Formula 90caps

Βαθμολογία 
39,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
  • Κάψε λίπος ενώ κοιμάσαι!
  • Χωρίς διεγερτικά†
  • Ολα φυσικά συστατικά†

Η συμπλήρωση του σώματός σας για να βοηθήσει στην καύση λίπους δεν χρειάζεται να σταματήσει όταν είναι ώρα για ύπνο.

Οι λιποδιαλύτες είναι γνωστό ότι περιέχουν διεγερτικά. Αυτό είναι καλό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά αν θέλετε να συνεχίσετε να καίτε λίπος τη νύχτα, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ύπνου και ενισχυμένης καύσης λίπους.

Όχι πια, με την εντελώς φυσική, επιστημονικά σχεδιασμένη, χωρίς διεγερτικά μορφή καύσης λίπους τη νύχτα της Gaspari το Cytolean PM, μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρείται ο φούρνος καύσης λίπους αναζωογονημένος ακόμα και ενώ κοιμάστε!

Οι λιποδιαλύτες κατά τη διάρκεια της ημέρας βασίζονται σε διεγερτικά που βοηθούν το σώμα να κάψει λίπος. Μία από τις παρενέργειές τους όμως είναι ότι σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε, επομένως σίγουρα δεν μπορείτε να τα πάρετε το βράδυ.

Όμως, ξέρατε ότι υπάρχει κάτι που μπορείτε να πάρετε για να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος ενώ κοιμάστε; Η μείωση του στρες μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να κάψει λίπος. Το σώμα ανταποκρίνεται στο στρες με πολλούς τρόπους. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα που ακούμε όλη την ώρα είναι η αυξημένη κορτιζόλη.

Η απόκριση επιβίωσης του οργανισμού στην αύξηση της κορτιζόλης είναι να συσσωρεύει σωματικό λίπος, ιδιαίτερα λίπος στην κοιλιά, ως μηχανισμό προστασίας. Η μείωση της κορτιζόλης μειώνει την ανάγκη του σώματος για αυτή την προστατευτική συσσώρευση λίπους.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ορισμένα φυτοχημικά, φυσικές ενώσεις και εκχυλίσματα συνεργάζονται για να μειώσουν το στρες και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, μειώνοντας έτσι την κορτιζόλη.

Το Cytolean περιέχει ένα μείγμα από αυτά τα συστατικά, δημιουργώντας μια συνέργεια από την οποία δημιουργούνται άπαχα όνειρα.

Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη Hcl) 

Η βιταμίνη Β-6 (πυριδοξίνη) είναι σημαντική για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και για τη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μαγνήσιο (ως γλυκινικό μαγνήσιο)

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο που μπορεί να βοηθήσει να παίξει έναν υποστηρικτικό ρόλο στη ρύθμιση των νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται άμεσα με τον ύπνο. Οι νευροδιαβιβαστές είναι χημικές ουσίες που μεταδίδουν μηνύματα μεταξύ των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο και το σώμα σας.

Το μαγνήσιο μπορεί να διευκολύνει τον ύπνο, να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να μειώσει τα συμπτώματα του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών - το οποίο μπορεί να επηρεάσει έναν καλό ύπνο Η γλυκίνη από το γλυκινικό μαγνήσιο παίζει κρίσιμο ρόλο στη νευροδιαβίβαση και βοηθά στην ηρεμία και τη χαλάρωση.

GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ)

Το GABA είναι ένας νευροδιαβιβαστής που στέλνει χημικά μηνύματα μέσω του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος και συμμετέχει στη ρύθμιση της επικοινωνίας μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων. Ο ρόλος του GABA είναι να αναστέλλει ή να μειώνει τη δραστηριότητα των νευρώνων ή των νευρικών κυττάρων, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το στρες και ενισχύει τον ύπνο.

KSM-66® (Εκχύλισμα Ashwagandha) (Εκχύλισμα ρίζας Withania somnifera 5% Withanolides)

Το φυτό Withania Somnifera είναι κοινώς γνωστό ως Ashwagandha. Οι ρίζες του είναι γνωστό ότι διαθέτουν πολυάριθμες θεραπευτικές δράσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αντιφλεγμονώδεις, ηρεμιστικές, υπνωτικές και ναρκωτικές.

Φτιαγμένο μόνο από το εκχύλισμα ρίζας του βοτάνου Ashwagandha, όχι από τα φύλλα, το KSM-66 προσφέρει εκχύλισμα πλήρους φάσματος με την υψηλότερη συγκέντρωση για να υποστηρίξει τη φυσική ανακούφιση από το άγχος και το στρες, καθώς και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και να ενισχύσετε τη μνήμη και την εστίαση.

Εκχύλισμα λευκού φασολιού

Το εκχύλισμα λευκού φασολιού είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την απώλεια βάρους, μειώνει την απορρόφηση υδατανθράκων και βοηθά στον αποκλεισμό του αμύλου. Μια μελέτη έδειξε ότι ένα εκχύλισμα από λευκά φασόλια μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού βάρους και της μάζας λίπους.

Τριάντα υπέρβαροι άνδρες και γυναίκες που έλαβαν το συμπλήρωμα για 30 ημέρες έχασαν κατά μέσο όρο 5,5 λίβρες (2,5 κιλά) περισσότερο βάρος και σημαντικά μεγαλύτερη μάζα λίπους και περιφέρεια μέσης από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

L-Θεανίνη

Η L-θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στο πράσινο και μαύρο τσάι και μερικά μανιτάρια. Διατίθεται επίσης σε μορφή χαπιού ή δισκίου. Λέγεται ότι βοηθά στη μείωση του άγχους, του στρες και στη μείωση της αϋπνίας, βελτιώνει την εστίαση και την προσοχή, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αυξάνει τη διάθεση και τα κίνητρα, βελτιώνει τη μνήμη και τη γνώση που σχετίζεται με τις εργασίες.

Και, εκτός από την τόνωση της γνωστικής ικανότητας, η L-θεανίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια λίπους. Η θεανίνη είναι υπεύθυνη για την κατασταλτική επίδραση της σκόνης πράσινου τσαγιού (GTP) στην αύξηση του σωματικού βάρους και στη συσσώρευση λίπους. Η θεανίνη, καθώς και η πικραλίδα, η πασιφλόρα, το βάλσαμο λεμονιού και το KSM συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος και να ελέγξετε την κορτιζόλη.

5-HTP (5-Υδροξυτρυπτοφάνη)

Το 5-HTP είναι ένα αμινοξύ που σχετίζεται με τη σεροτονίνη, μια χημική ουσία του εγκεφάλου που επηρεάζει τη διάθεση, τον ύπνο και τον πόνο. Μερικές μελέτες έχουν βρει ότι τα συμπληρώματα 5-HTP βοηθούν στην ανακούφιση της κατάθλιψης. Σε ορισμένες μελέτες, ανακουφίζει από τον πόνο, την πρωινή δυσκαμψία.

Οι τυπικές δόσεις κυμαίνονται από 150 έως 300 χιλιοστόγραμμα την ημέρα, ή μερικές φορές ακόμη υψηλότερες.

Μελατονίνη

Η μελατονίνη είναι ένα συμπλήρωμα που σας βοηθά να κοιμηθείτε και να επιτύχετε τον ύπνο REM που απαιτείται για τη μείωση των δρόμων. Η έρευνα δείχνει ότι η μελατονίνη μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με αϋπνία να αποκοιμηθούν γρηγορότερα και μπορεί να έχει μεγαλύτερα οφέλη για όσους έχουν σύνδρομο καθυστερημένης φάσης ύπνου - να αποκοιμηθούν πολύ αργά και να ξυπνήσουν αργά την επόμενη μέρα.

Bioperine® (εκχύλισμα φρούτου μαύρου πιπεριού 95% πιπερίνη)

Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του παγκρέατος και δρα ως αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Η πιπερίνη είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και μπορεί να βοηθήσει στην παρεμπόδιση της απορρόφησης του λίπους καθώς και στην ενίσχυση της βιοδιαθεσιμότητας άλλων συμπληρωμάτων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε 3 κάψουλες 20 λεπτά πριν τον ύπνο ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Serving Size: 3 Capsules
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %Daily Value*
Vitamin B6 (Pyridoxine HCI) 10 mg 588%
Magnesium (as Magnesium Glycinate) 40 mg 9%
GABA (y-Aminobutyric Acid) 500 mg ** 
KSM-66® (Ashwagandha Extract) (Withania somnifera root extract 5% Withanolides) 250 mg ** 
White Kidney Bean Extract 250 mg ** 
L-Theanine 150 mg ** 
L-Glycine (from Magnesium Glycinate) 125 mg ** 
Dandelion Root Extract 100 mg ** 
Passion Flower Extract 100 mg ** 
Lemon Balm Extract 100 mg ** 
5-HTP (5-Hydroxytryptophan) 25 mg ** 
Melatonin 5 mg ** 
Bioperine® (Black Pepper Fruit Extract 95% Piperine) 5 mg ** 
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
** Daily Value not established.
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Gaspari Cytolean PM Formula 90caps

Gaspari Cytolean PM Formula 90caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook