Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Ronnie Coleman

Η Ronnie Coleman Signature Series® ανήκει και διοικείται από τον πρωταθλητή 8 φορές Mr.Olympia Ronnie Coleman και την ομάδα του. Δεν είnai μια επέκταση ούτε αξιοποιούnte από μια ήδη καθιερωμένη μάρκα ή κατασκευαστή. Η ομάδα του αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας που αγκαλιάζουν τον τρόπο ζωής και την υγεία σε καθημερινή βάση, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη. Κατασκεύασαν αυτή την εταιρεία από το έδαφος μέχρι τις προσπάθειες μάρκετινγκ των ριζών, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαντλητικού προγράμματος ταξιδιών για τον ίδιο τον Ronnie. Αυτό το είδος μοναδικής δέσμευσης στους οπαδούς του τους έχει δώσει την ευκαιρία να έχουν μια σπάνια και στενή σχέση με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εμπιστευόνται αυτή τη δέσμευση στα προϊόντα τους χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο αποτελεσματικά, αποδεδειγμένα και ασφαλή συστατικά στην αγορά καθώς και προσπαθώντας να είναι στην πρωτοπορία της καινοτομίας των νέων προϊόντων.

Υπάρχουν 17 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 17

Μάρκα: Ronnie Coleman

Ronnie Coleman Beta Alanine 420gr

Σχόλιο(α): 0

Αυτό το προϊόν είναι διαμορφωμένο με συστατικά που απορροφούν την υγρασία και ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό είναι φυσιολογικό και το προϊόν είναι εντάξει για κατανάλωση.

Τιμή 28,90 €
Χωρίς απόθεμα

Ημερομηνία Λήξης: ΛΗΞΗ 31/01/2021

Μάρκα: Ronnie Coleman

Ronnie Coleman Creatine 300gr

Σχόλιο(α): 0

Τα συμπληρώματα που διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό μέρος μπορούν να καταναλωθούν ως και έξι μήνες μετά την ημερομηνία Best Before. Η ημερομηνία Προτεινόμενης Ανάλωσης δεν θα πρέπει να συγχέεται με την ημερομηνίας λήξης που αναφέρουν τα τρόφιμα

Τιμή 4,90 € Κανονική τιμή 12,90 €
Χωρίς απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook