Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Himalaya

Η Himalaya Herbals είναι μια σειρά από 100% φυσικά και ασφαλή προϊόντα με σπάνια βότανα που συλλέγονται από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Κάθε προϊόν συνδυάζει τα καλύτερα της Αγιουρβέδα με χρόνια αφοσιωμένης έρευνας. Η απόδοση από παρτίδα σε παρτίδα και η απόλυτη καθαρότητα και η ασφάλεια εξασφαλίζονται με την εφαρμογή προηγμένης φαρμακευτικής τεχνολογίας σε όλα τα στάδια της κατασκευής. Συνεχίστε λοιπόν και δοκιμάστε! Εγγυόμαστε ότι θα είστε ικανοποιημένοι.

Πριν από ογδόντα οκτώ χρόνια, σε μια επίσκεψη στη Βιρμανία, ο ιδρυτής του Ιμαλάια, κ. Μανάλ, είδε τους ανήσυχους ελέφαντες να τρέφονται με ρίζα για να τους καθησυχάζουν. Το φυτό από το οποίο ελήφθη αυτό είναι το Rauwolfia serpentina. Γοητευμένος από την επίδραση του φυτού στους ελέφαντες, το είχε αξιολογήσει επιστημονικά. Μετά από εκτεταμένη έρευνα, το Serpina®, το πρώτο αντι-υπερτασικό φάρμακο στον κόσμο, ξεκίνησε το 1934.

Αυτή η κληρονομιά της έρευνας της φύσης αποτελεί το θεμέλιο των επιχειρήσεων του Ιμαλάια. Η Himalaya χρησιμοποιεί τα εργαλεία της σύγχρονης επιστήμης για τη δημιουργία φαρμακευτικών προϊόντων ποιότητας Ayurveda. Έχουn πρωτοπορήσει στην έρευνα που έχει μετατρέψει τη βοτανική παράδοση της Αγιουρβέδα σε ένα πλήρες φάσμα ιδιόμορφων σκευασμάτων αφιερωμένων στην υγιεινή διαβίωση και τη μακροζωία. Σήμερα, αυτά τα προϊόντα έχουν βρει αποδοχή με ιατρικές αδελφότητες και εξυπηρετούν τις ανάγκες υγείας και προσωπικής φροντίδας των καταναλωτών σε 90 χώρες.

 

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Ακολουθήστε μας στο Facebook