Stacker4 100caps
  • Stacker4 100caps

Stacker 4 100caps

Stacker2

Βαθμολογία 
29,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

To Stacker 4 είναι ένα θερμογενετικό λιποδιαλυτικό που συνδυάζει τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά, ενεργά συστατικά. Ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει το σωματικό λίπος, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη τη μυϊκή μάζα. Είναι φυσικό άλλωστε να για τους αθλητές να θέλουν να διατηρήσουν τη μυϊκή μάζα που απέκτησαν θέλοντας παράλληλα να έχουν αυξημένη ενέργεια και μεταβολισμό, μειωμένη όρεξη κι επιθυμία για ακατάστατα γεύματα ώστε να μειώσουν το συσσωρευμένο λίπος.

 

Με τον κατάλληλο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ενεργών συστατικών και ακολουθώντας παράλληλα μια ισορροπημένη διατροφή κι ένα πρόγραμμα άσκησης, το Stacker 4 εγγυημένα θα τονώσει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος, παράγοντας ακόμα περισσότερες καύσεις κατά τη διάρκεια αλλά και πολύ μετά την προπόνηση.
Το Stacker 4 στοχεύει μόνο στο ήδη υπάρχον σωματικό λίπος, χωρίς να επηρεάζει την διάθεση, την ενεργητικότητα αλλά και τη μυϊκότητα του αθλητή, προσφέροντας μόνο πνευματική συγκέντρωση, περισσότερο ιδρώτα, αποβολή τοξινών και περιττών υγρών από το σώμα και τελικά ένα πιο σφιχτό και γραμμωμένο σώμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
 

Serving Size:

1  Capsule

Amount per serving

 
Proprietary Blend

  250mg

Green Tea Extract 60% (leaves), Yerba Mate (fruit), Guarana (seeds), Capsicum Annuum (whole pepper), Kola Nut (seeds), Siberian Ginseng (root)

 

Caffeine (Anhydrous)

300mg

1 κάψουλα μετά τα γεύματα τρείς φορές την ημέρα.Μην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Stacker 4 100caps

Stacker 4 100caps

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook