Μάρκες
Μυϊκή Ανάπτυξη
Μυϊκή Ανάπτυξη  - MuscleBody.gr

Μυϊκή Ανάπτυξη

Προπονήστε σκληρά και τρώτε με συνέπεια, αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι με την ποσότητα μυϊκής ανάπτυξης που παίρνετε; Η ανάπτυξη των μυών είναι μια αργή διαδικασία, αλλά για εκείνους που θέλουν να πάρουν το πρόσθετο πλεονέκτημα όταν πρόκειται για τη στήριξη της ανάπτυξης, παρέχουμε μια σειρά προϊόντων που θα πάρουν το δυναμικό σας για την ανάπτυξη μυών στο επόμενο επίπεδο.

Η θεμελίωση της ανάπτυξης των μυών παρέχει επαρκή ποιότητα πρωτεΐνης, με αρκετές θερμίδες για να δώσει στο σώμα τα δομικά στοιχεία που χρειάζεται για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των μυών και να παράσχει την ενέργεια για να το κάνει. Για να τροφοδοτήσετε το σώμα με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, χρειάζεστε μια υψηλής ποιότητας, και γρήγορη πέψη πρωτεΐνης ορού γάλακτος - που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε την ανάρρωση μετά την προπόνηση, και η αυξημένη ανάκτηση σημαίνει αυξημένη μυϊκή ανάπτυξη.

Για εκείνους που δυσκολεύονται να βάλουν βάρος ή για εκείνους που δεν έχουν χρόνο να τρώνε αρκετό φαγητό για να παρέχουν στο σώμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, τότε αξίζει να ελέγξετε τα mass gainer που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέσουν σε εκείνες τις επιπλέον θερμίδες που χρειάζεστε, από τις σωστές πηγές θρεπτικών ουσιών, για τη στήριξη της μυϊκής ανάπτυξης.

Όταν τρώτε με σκοπό την μυϊκή ανάπτυξη, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα θρεπτικά συστατικά οδηγούνται στον μυ και δεν αποθηκεύονται ως λίπος. H χρήση παραγόντων διάθεσης γλυκόζης και συμπληρωμάτων ευαισθητοποίησης ινσουλίνης όπως ALA, επιτρέπουν την ανάληψη καυσίμων στα μυϊκά κύτταρα με περισσότερα αποτελέσματα και απόδοση. Αυτή η αποτελεσματική χρήση των υδατανθράκων και η ρύθμιση των επιπέδων ινσουλίνης είναι απαραίτητα για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης, παράλληλα με τον περιορισμό της πρόσληψης λίπους όταν καταναλώνεται σε ένα πλεόνασμα θερμίδων που απαιτείται για την ανάπτυξη νέου μυϊκού ιστού.

Τώρα που τα θρεπτικά συστατικά μας και ο τρόπος με τον οποίο παραδίδονται έχουν ληφθεί μέριμνα, πρέπει να σκεφτούμε την τεστοστερόνη μας για τη δημιουργία μυών. Τα επίπεδα τεστοστερόνης επηρεάζουν άμεσα την ικανότητα ανάπτυξης μυών και μπορούν να επηρεαστούν αρνητικά από πολλούς παράγοντες όπως το άγχος, η ηλικία και η γενετική. Για να εξασφαλίσετε ότι το σώμα σας παράγει τεστοστερόνη στο βέλτιστο επίπεδο, ρίξτε μια ματιά στη σειρά μας ενισχυτών τεστοστερόνης που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα όταν πρόκειται να προωθήσετε την ανάπτυξη μυών και να σας κρατήσουν ενεργοποιημένους και δυνατούς.

Το τελευταίο «κλειδί» για την ανάπτυξη των μυών είναι η διατήρηση της απόδοσης στο γυμναστήριο οπότε σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προ-προπόνητικών  που προσφέρουν αυξημένη εστίαση και ένταση, κρεατίνη που βελτιώνει την ισχύ και τη δύναμη και ενισχυτές του νιτρικού οξειδίου που θα σας δώσουν μυϊκή διάσπαση και πρηξήματα. Εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες σας για να σας βοηθήσουμε να προπονήστε σκληρότερα, να είστε ισχυρότεροι και να εστιάζετε κατά 100% στην προπόνηση σας.

Ο συνδυασμός  της σωστής διατροφής με τα κατάλληλα συμπληρώματα ανάπτυξης μυών και τη δυνατότητα να γυμνάζεστε συστηματικά είναι η βάση για την επιτυχία της ανάπτυξης μυών, και σας παρέχουμε μια σειρά συμπληρωμάτων που σημαίνει ότι έχετε όλα τα απαραίτητα ώστε να πετύχετε τον στόχο σας.

Υπάρχουν 44 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 44
Ενεργά φίλτρα

Ακολουθήστε μας στο Facebook