Μάρκες
Ανάρρωση Αποκατάσταση
Ανάρρωση & Αποκατάσταση - MuscleBody.gr

Ανάρρωση Αποκατάσταση

Προπονείστε σκληρά και συχνά, αλλά πάντα αισθάνεστε κουρασμένοι και όπως δεν μπορείτε να τα δώσετε όλα για να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Όλοι γνωρίζουμε ότι το άγχος που προκαλούμε όταν γυμναζόμαστε μας κάνει να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε, αλλά αυτή η βελτίωση μπορεί να γίνει μόνο εάν παρέχουμε τα σωστά εργαλεία μας για την υποστήριξη της ανάκαμψης. Η γκάμα των συμπληρωμάτων μας μπορεί να ενισχύσει την ανάρρωσή σας με διάφορους τρόπους, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης.

Για την ταχεία ανάκαμψη, παρέχουμε μια σειρά συμπληρωμάτων που περιέχουν όλα τα δομικά στοιχεία που επιτρέπουν στο σώμα να επισκευάζεται, να ανασύρεται και να αναπτύσσεται. Τα αμινοξέα BCAA και τα απαραίτητα αμινοξέα είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση και τη δημιουργία νέου μυϊκού ιστού, αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη για εκείνους που θέλουν να μεγιστοποιήσουν πραγματικά την ανάρρωσή τους. Η γλουταμίνη, η οποία είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο σώμα, αναλύεται σε μεγάλες ποσότητες ως αντίδραση στην άσκηση και μπορεί επίσης να προστεθεί στην ωμή μορφή της, L-γλουταμίνη, για να παρέχει περαιτέρω τις πρώτες ύλες την ανάγκη του οργανισμού μας για την διατήρηση του άπαχου ιστού και ενίσχυση της ανάκτησης.

Για όσους θέλουν την πρόσθετη ευκολία, υπάρχουν πολλά συμπληρώματα ενδοπροπόνησης και μετά την προπόνηση που συμπληρώνονται με τα σωστά συστατικά σε σωστά ποσά για να υποστηρίξουν όλες τις πτυχές της ανάκαμψης και της μυϊκής ανάπτυξης.

Η άμεση πηγή ενέργειας μας, ATP, μπορεί να εξαντληθεί γρήγορα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο την απόδοση όσο και την ανάκαμψη. Η κρεατίνη όχι μόνο επιτρέπει την ταχύτερη ανάκτηση των επιπέδων ATP, αλλά βελτιώνει πραγματικά, οδηγώντας σε βελτιωμένη απόδοση. Η κρεατίνη, καθώς αποθηκεύεται μέσα στους μυς, αυξάνει επίσης τη ροή νερού και θρεπτικών στοιχείων, επιτρέποντας την ταχύτερη ανάκτησή της. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κρεατίνη τόσο για την ανάρρωσή της, όσο και για τα οφέλη της αύξησης των μυών και των επιδόσεων, τότε πραγματικά χάνετε και διαθέτουμε μια σειρά από διαφορετικές πηγές κρεατίνης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας, ό, τι κι αν είναι.

Όταν πρόκειται να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ανάκαμψη της προπόνησης μας είναι τα πάντα. Τα προϊόντα που διαθέτουμε για να βελτιώσουμε την αποκατάσταση θα σας επιτρέψουν όχι μόνο να ανακτήσετε καλύτερα, αλλά και να προπονείστε πιο συχνά και με υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, μειώνοντας τους πόνους και την κούραση της προπόνησης.

Υπάρχουν 29 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 29
Ενεργά φίλτρα

Ακολουθήστε μας στο Facebook