• Νέο
NOW Foods - CoQ10 30mg 60vcaps
  • NOW Foods - CoQ10 30mg 60vcaps

NOW Foods - CoQ10 30mg 60vcaps

Now Foods

Βαθμολογία 
10,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα υγείας για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος , παράλληλα με ουσιαστικό ρόλο στην μιτοχονδρική παραγωγή ενέργειας.

Το συνένζυμο Q10 είναι μια βιταμίνη  που ονομάζεται επίσης ουμπικινόνη . Είναι ένα απαραίτητο συστατικό των κυττάρωνγια μιτοχονδριακή παραγωγή ενέργειας. Χρόνια έρευνα έδειξε ότι το CoQ10 στηρίζει την υγιή καρδιαγγειακή και ανοσοποιητική λειτουργία,

 Το  CoQ10 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας του σώματος και είναι ένα ουσιαστικό συστατικό των μιτοχονδρίων , όπου βοηθά στο να μεταβολίζει λίπη και υδατάνθρακες και να διατηρήσει την ευελιξία της κυτταρικης μεμβράνης. CoQ10 συμμετέχει επίσης στην παραγωγή διαφόρων βασικών ενζύμων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ΑΤΡ ( τριφωσφορική αδενοσίνη ) , είναι επίσης ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να επηρεάσει ευεργετικά τη διαδικασία της γήρανσης . Καθώς μεγαλώνουμε , η παραγωγή του σώματός μας σε CoQ10 μειώνεται στο  80 % . Επειδή είναι τόσο σημαντικό για την παραγωγή ενέργειας , και συνεπώς της ζωής , οι ερευνητές πιστεύουν ότι η μείωση αυτή μπορεί να είναι ένας παράγοντας για τις επιπτώσεις της γήρανσης στο ανθρώπινο σώμα . Τα υψηλότερα επίπεδα CoQ10 που βρέθηκαν στους ιστούς του σώματος που λειτουργούν το πιο δύσκολο ? Όπως η καρδιά , το ήπαρ , κλπ. Οι αρχικές μελέτες CoQ10 διαπίστωσαν ότι τα άτομα με καρδιακές ανεπάρκειες είχαν πολύ χαμηλά επίπεδα CoQ10 , και ότι  με τα συμπληρώματα CoQ10 αυξήθηκε επίπεδα . Έτσι, CoQ10 δεν είναι μόνο ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό , αλλά υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία, Πώς και πότε πρέπει να παίρνω CoQ10 ; CoQ10 λειτουργεί καλύτερα όταν λαμβάνεται μαζί με τα λίπη και έλαια . Πολλά συμπληρώματα CoQ10 περιέχουν έλαια στη βάση σε softgel κάψουλες . Όλες οι μορφές του CoQ10 θα λειτουργήσει καλύτερα εάν λαμβάνεται με ένα γεύμα που περιέχει λίπη ή με υγιή συμπληρώματα παρέχουν λίπος, όπως τα ιχθυέλαια , έλαιο λιναριού , έλαιο καρύδας , κλπ. Τι γίνεται με την ποιότητα του CoQ10  Η NOW πωλεί μόνο το φυσικό ,  αυτό καθιστά δυνατή τη λήψη CoQ10  και σε μια χορτοφαγική  δίαιτα - κα να απολαμβάνονται τα οφέλη από την αυξημένη απορρόφηση .

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

NOW Foods - CoQ10 30mg 60vcaps

NOW Foods - CoQ10 30mg 60vcaps

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook