Μάρκες
Gaspari Glycofuse 30servs
  • Gaspari Glycofuse 30servs

Gaspari Glycofuse 30servs

Βαθμολογία 
Γεύση
27,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Περιγραφή

Glycofuse της Gaspari Nutrition
Ταχεία απόδοση με υδατάνθρακαα υψηλού μοριακού βάρους!

- 25 γρ Καθαρή Ιδιαίτερα Διακλαδισμένη Κυκλική Δεξτρίνη
- Επιταχύνει την Απόδοση & Φόρτιση Γλυκογόνου
- Γρήγορη Γαστρική δράση με τη χρήση Τεχνολογίας OSM
- Εξοπλισμένο με Ηλεκτρολύτες
- Χωρίς Ζάχαρη και Γλουτένη

Η λύση για ταχύτερη γαστρική δραστηριότητα (άδειασμα στομάχου)

Όταν προπονείστε, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί μόλις πιείτε λίγο νερό ή άλλο ενδοπροπονητικό ρόφημα; Οι κράμπες. Οι κράμπες μπορούν να καταστρέψουν την προπόνηση σε ανύποπτο χρόνο . Για το λόγο αυτό, τα έξυπνα αθλητικά ροφήματα πρέπει να διαθέτουν ελεγχόμενη οσμομοριακότητα που θα οδηγήσει στην ταχύτερη εκκαθάριση του στομάχου και άρα την ενδεχόμενη αποφυγή κραμπών.
Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Gaspari Nutrition το γνωρίζει πολύ καλά και γι' αυτό ανέπτυξε την Τεχνολογία Osm. Αυτός ο "νέος τρόπος" αντιμετώπισης των ροφημάτων υδατανθράκων χρησιμοποιεί πατενταρισμένη μέθοδο δραστηριότητας των ηλεκτρολυτών με καθαρά κυκλική δεξτρίνη για βέλτιστη οσμομοριακότητα (mOsm). Να θυμάστε, το χαμηλό επίπεδο οσμομοριακότητας σημαίνει ταχύτερη γαστρική εκκαθάριση.

Για να είμαστε ειλικρινείς, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να επιτύχουμε χαμηλά επίπεδα οσμομοριακότητας. Έτσι, δαπανήσαμε χρήματα και ελέγξαμε όλα τα προϊόντα σε τρίτο εργαστήριο για να δούμε που βρισκόμασταν. Με τη χρήση της Τεχνολογίας Osm, επιβεβαιώθηκε ότι το Glycofuse διαθέτει εξαιρετική οσμομοριακότητα σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων φιρμών. Τα γεγονότα λένε πάντα την αλήθεια.


Υδατανθρακοφοβία & απόδοση- διαχωρίζοντας τα γεγονότα από την επιστημονική φαντασία

Εάν εμφανίζετε φοβία στους υδατάνθρακες, τότε δεν σας αφορά πραγματικά η απόδοση, η ανάκτηση ή η άλιπη μυϊκή μάζα. Οι πραγματικοί αθλητές κατανοούν τη σημασία των υδατανθράκων και τους αποδέχονται ευχάριστα. Όταν φορτώνονται με υδατάνθρακες πριν από κάποια εκδήλωση, επιδίδονται στην κατανάλωση ροφημάτων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή αναπληρώνουν μετά από δύσκολη προπόνηση, γνωρίζουν ότι για να φτάσουν εκεί όπου επιθυμούν, χρειάζονται ενέργεια. Το Γλυκογόνο βοηθά στην τροφοδότηση των προπονήσεων και τον όγκο των μυών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό!

Αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι οι υδατάνθρακες δεν έχουν την ίδια αξία. Υπάρχουν πολλοί με ετικέτες και τροποποιημένη μαλτοδεξτρίνη στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι τεχνικά πολυσακχαρίδια. Επίσης, υπάρχει το παραδοσιακό άμυλο καλαμποκιού που θεωρείται εξαιρετικό στην διόγκωση μυών με τον κηρώδη αραβόσιτο. Τα περισσότερα δεν έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους, εκτός ίσως από τις φρούδες ελπίδες που προσφέρουν. Ωστόσο, πολλαπλές κλινικές μελέτες σε πραγματικούς αθλητές αποδεικνύουν αυτό που ισχυρίζονται.

Έτσι, η Gaspari Nutrition επιλέγει την ιδιαίτερα διακλαδισμένη ομάδα δεξτρίνης που θα αποτελέσει το χρυσό πρότυπο στα ροφήματα ανάκτησης και απόδοσης, το GLYCOFUSE. Αυτός ο υδατάνθρακας υψηλού μοριακού βάρους διαθέτει ιδιαίτερα ελικοειδή δομή που προσφέρει μοναδικές ιδιότητες, σε αντίθεση με τα άμυλα καλαμποκιού ή τα πολυσακχαρίδια που κυκλοφορούν. Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και θα ομολογήσουμε ότι το προϊόν δεν είναι φθηνό αλλά πραγματικά ανταποκρίνεται στα χρήματα που δίνετε. Ένας αθλητής σαν εσάς, ο οποίος παίρνει στα σοβαρά την απόδοση, γνωρίζουμε ότι δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από μας παρά μόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΟΝΟ.


Πιστοποιημένοι ηλεκτρολύτες με χρυσό μετάλλιο για βέλτιστη νευροδιαβίβαση κα μυϊκή απόδοση

Όταν ιδρώνετε, το σώμα σας χάνει ποσότητες καλίου, μαγνησίου, νατρίου, χλωριούχου άλατος και ασβεστίου. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να αντικατασταθούν για να αποφύγετε τις κράμπες και τις απώλειες στη μυϊκή απόδοση καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των νευρικών παρορμήσεων και της μυϊκής συστολής. Δείτε το ως εξής: όσο περισσότερο ιδρώνετε, τόσο διογκώνεται η ανάγκη σας για αυξημένη ενυδάτωση και ηλεκτρολύτες.
Η ανάγκη για επιπρόσθετους ηλεκτρολύτες εξαρτάται από τη συχνότητα, τη διάρκεια και τη δυσκολία των προπονήσεών σας. Τη λύση σας δίνει η Gaspari Nutrition σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Albion με το συγκερασμό επιστήμης και πατενταρισμένης τεχνολογίας για τη δημιουργία σημαντικών ηλεκτρολυτών σε μορφή που να μπορεί να αφομοιωθεί από το σώμα. Το Glycofuse φέρει αυτή τη σφραγίδα και είναι ο πρώτος πιστοποιημένος υδατάνθρακας με Χρυσό Μετάλλιο σε μορφή σκόνης στην αγορά!

Λεπτομέρειες προϊόντος
Serving Size1Scoop(28g)
Servings Per Container 30
Amount Per Serving % Daily Value†
Calories 100
Total Carbohydrate 25g 8%
Calcium (As Calci-K® Calcium Potassium Phosphate-Citrate) 83mg 8%
Magnesium (As Albion® Dimagnesium Malate) 23mg 6%
Sodium (As Sodium Chloride) 35mg 2%
Highly Branched Cyclic Dextrin 25g *
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
* Daily Value not established.

Προσθέστε στο σεικερ σας 1-2 σκουπς απο το Glycofuse με 300-400ml νερο.
Μπορείτε να το χρησημοποιήσετε πριν, κατα την διάκρεια ή μετά την προπόνηση σας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Gaspari Glycofuse 30servs

Gaspari Glycofuse 30servs

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook