Μάρκες

Predator Nutrition Turkesterone Elite 60caps

Βαθμολογία 
45,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Περιγραφή
  • Το υψηλότερης ισχύος εκχύλισμα τουρκεστερόνης
  • Χρησιμοποιεί μια κυκλοδεξτρίνη για να αυξήσει σημαντικά την απορρόφηση
  • Υψηλότερη απόδοση δραστικού συστατικού από τους ανταγωνιστές
  • Δεν χρειάζεται να κάνετε cycling
  • Φυσική εναλλακτική για bodybuilders και αθλητές

Η τουρκεστερόνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα αύξης μυικής μάζας.

Κανένα φυσικό συμπλήρωμα μυϊκής ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια δεν έχει προσελκύσει αρκετά τη διαφημιστική εκστρατεία που έχει η τουρκεστερόνη.

Επιτέλους, μετά από πολλή δουλειά στα παρασκήνια από την ομάδα R&D μας, είναι εδώ! Η τουρκεστερόνη μας περιέχει ένα τεράστιο εκχύλισμα 40%, σε συνδυασμό με την τεχνολογία κυκλοδεξτρίνης για περαιτέρω βελτίωση της βιοδιαθεσιμότητας. Δεν θα βρείτε καλύτερο συμπλήρωμα τουρκεστερόνης σε αυτή την τιμή.

Η έκκληση της τουρκεστερόνης είναι, φυσικά, ότι είναι φυσικό. Αυτό σημαίνει: καμία διακοπή λειτουργίας, καμία ορμονική παρενέργεια, καμία κατακράτηση νερού και καμία ανάγκη χρήσης PCT ή υποστήριξης κύκλου.

Οι φυσικοί αθλητές έχουν περιορισμένα εργαλεία στη διάθεσή τους και, όπως η κρεατίνη, αυτή έχει γίνει βασικό στοιχείο για πολλούς που θέλουν να αποκτήσουν μυ και δύναμη! Αυτές οι ιδιότητες σημαίνουν επίσης ότι το συμπλήρωμα είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκονται.

Η τουρκεστερόνη έχει μια θέση στα συμπληρωμάτων διατροφής και όγκου, ειδικά για αθλητές που είναι πιο προχωρημένοι, έχουν τέλεια προγραμματισμένη διατροφή και προπόνηση και θέλουν να βγάλουν και το τελευταίο % της προόδου που μπορούν!

Η τουρκεστερόνη δεν διακινδυνεύει πράγματα όπως η κατακράτηση νερού. Αυτό σημαίνει ότι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φάσεις όγκου όσο και σε φάσεις γράμμωσεις για να μεγιστοποιήσει την πρόοδο και να διατηρήσει τη σύσταση του σώματος σφιχτή. Είτε θέλετε να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, είτε να διατηρήσετε αυτό που έχετε ήδη χτίσει, αυτό θα μπορούσε να έχει μια θέση! Δεν χρειάζεται να κάνετε κύκλο, αλλά είναι λογικό να χρησιμοποιείτε το χρόνο παράλληλα με οποιαδήποτε φάση βρίσκεστε (π.χ. φάση αύξησης 8 εβδομάδων...) για πιο αισθητά οφέλη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λαμβάνετε 1-3 κάψουλες ημερησίως με τα γεύματα.

Serving Size: 1 capsule
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving %DV*
Cyclodextrin Turkesterone Complex (Ajuga turkestenica extract std to 40% turkesterone, Hydroxypropyl-beta-cyclodextrin) 250mg **
*%DV = Daily Reference Intake
**% Daily Values not established
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Predator Nutrition Turkesterone Elite 60caps

Predator Nutrition Turkesterone Elite 60caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook