• Νέο
Olympus Labs Massacr3 60caps
 • Olympus Labs Massacr3 60caps

Olympus Labs Massacr3 60caps

Olympus Labs

Βαθμολογία 
50,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή
 • Αύξηση άπαχης μυικής μάζας    
 • Αύξηση της δύναμης *
 • Βελτίωση της αποκατάστασης μυών *
 • Αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης *
 • Μείωση της μυϊκής κόπωσης *
 • Αύξηση της ροής αίματος *
 • Μεγάλα πρηξήματα *
 • Παρεμπόδιση του καταβολισμού των πρωτεϊνών *
 • Αύξηση της φλεβικότητας *
 
 • 300 mg PhytoFUSE ™ Laxogenin ανά μερίδα
 • Vaso-6 ™ ενισχυμένο για αυξημένο μονοξείδιο του αζώτου και αγγειοδιαστολή
 • Urolithin-B Ενισχυμένη Ενδεχομένως το πιο επεναστατικό  συστατικό στην αθλητική διατροφή.

Στον κόσμο του bodybuilding, η δημιουργία μεγαλων κ ισχυρών μυών είναι μια κοινή φιλοδοξία. Η προσπάθεια να αναπτυχθεί μια θεϊκή σωματική διάπλαση οδηγεί συχνά πολλούς στη χρήση απαγορευμένων ουσιών, παρά τους δυνητικούς κινδύνους για την υγεία. Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική διαδρομή προς το μεγάλο και κομψό  σώμα που επιθυμείτε ... που είναι απολύτως φυσικό.Χρησιμοποιώντας τα πιο λαμπρά μυαλά η Olympus labs  για να σας φέρει τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά συμπληρώματα που αξίζουν τα χρήματά σας παρασκεύασε το  MASSACR3.

Το MASSACR3 είναι το αντίστοιχο του EP1LOGUE. Και τα δύο προϊόντα είναι φτιαγμένα  από τον ίδιο τύπο πυρήνα. 300mg VASO-6 ™ και 150mg ουρολιθίνης Β. Το VASO-6 ™ είναι ένα πρωτοποριακό συστατικό που ονομάσαμε "Super Epicatechin". Αρχικά μελετήθηκε και χρηματοδοτήθηκε μέσω του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα και αυξάνει σημαντικά τη αγγειοδιαστολή, διεγείρει τη ροή του αίματος και ενεργοποιεί την μυϊκή υπερτροφία. Η ουρολιθίνη Β είναι ένα άλλο καινοτόμο συστατικό που έφερε στην αγορά η Olympus Labs. Η έρευνα έχει δείξει ότι μπορεί να αναστέλλει τον καταβολισμό των πρωτεϊνών και ταυτόχρονα να αυξάνει τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Η ουρολιθίνη Β είναι μια αξιοσημείωτη ένωση, ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη δημιουργία άπαχου μυός ενώ εμποδίζει τη διάσπαση των μυών.

Με την έναρξη του EP1LOGUE, η αποτελεσματικότητα των VASO-6 ™ και της ουρολιθίνης Β επικυρώθηκε. Το VASO-6 ™, το οποίο χρησιμοποιείται και στο RE1GN, σίγουρα έζησε μέχρι τη δημοσιότητα. Η αγγειόδιαστολή  είναι ίσως η πιο αξιοσημείωτη πτυχή. 

Η διαφορά μεταξύ των EP1LOGUE και MASSACR3 είναι πως η τελευταία που περιέχει 300 mg PhytoFUSETM, 5-άλφα-υδροξυλαξογενίνης αντί του PhytoFUSETM Epicatechin. Η λαξογενίνη μπορεί να διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών και να αναστέλλει την αποδόμηση πρωτεϊνών που οδηγεί σε αυξημένη άπαχη μάζα. Ως εκ τούτου, το MASSACR3 προορίζεται για όγκο η συντήρηση ,ενώ το EP1LOGUE είναι πιο κατάλληλο για κύκλους δίαιτας και συντήρησης .

5α-υδροξυ λαξογενίνη  : Η 5-άλφα-υδροξυλαξογενίνη είναι μια σαπογενίνη που απομονώνεται από το Smilax sieboldi, ένα πολυϋδροξυλιωμένα παράγωγα της 5α-χοληστάνης που προέρχονται από φυτά. Μπορεί να βρεθεί σε μικρές ποσότητες σε φυτά και τρόφιμα όπως η γύρη, οι σπόροι και τα φύλλα. Στο κυτταρικό επίπεδο, σηματοδοτεί μέσω μιας διαδρομής μεταγωγής σήματος με τη μεσολάβηση της κυτταρικής επιφάνειας υποδοχέα αντί για μέσω της οικογένειας των μεταγραφικών παραγόντων του πυρηνικού υποδοχέα. Έχουν ευρύ φάσμα φυσιολογικών και φαρμακολογικών αποτελεσμάτων σε ζώα και έντομα, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης της πρωτεϊνικής σύνθεσης και του μεταβολισμού των υδατανθράκων. Η έρευνα σε ζώα υποδεικνύει ότι πολυϋδροξυλιωμένα παράγωγα 5α-χολεστάνης που προέρχονται από φυτά μπορούν να διεγείρουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και να αναστέλλουν την πρωτεϊνική αποικοδόμηση εν μέρει προκαλώντας φωσφορυλίωση Akt. Το Akt είναι μια κινάση σερίνης / θρεονίνης που σηματοδοτεί κατάντη τους υποδοχείς αυξητικών παραγόντων και την φωσφοϊνοσιτίδη-3 κινάση PI3K. Το Akt διεγείρει την πρόσληψη γλυκόζης, τη σύνθεση γλυκογόνου και τη σύνθεση πρωτεϊνών μέσω δικτύων σηματοδότησης Akt / mTOR και Akt / GSK-3β και αναστέλλει την απόπτωση και την αποικοδόμηση πρωτεϊνών στον σκελετικό μυ, απενεργοποιώντας τους παράγοντες μεταγραφής FoxO που οδηγούν σε αυξημένη άπνοια μάζας. 

Δυστυχώς, υπάρχει έλλειψη έρευνας και κλινικών δοκιμών στην ίδια την 5α-υδροξυ λαξογενίνη και γι 'αυτό αρκετές εταιρείες κάνουν ισχυρισμούς για το προϊόν Laxogenin με βάση ενώσεις με παρόμοια μοριακή δομή. Παρόλο που τα εργαστήρια Olympus ποτέ δεν έκαναν αξιώσεις προϊόντων για τα προϊόντα Laxogenin μας, STR3NGTH και STR3NGTH UNLEASHED με βάση αυτή την προϋπόθεση. Εντούτοις, διαπιστώσαμε με την εμπειρία ότι το συστατικό απαιτούσε ένα κατάλληλο σύστημα χορήγησης για την άμβλυνση της κακής βιοδιαθεσιμότητάς του. Ήμασταν σε θέση να προκαλέσουμε ανταγωνισμό στον ανταγωνισμό, συνδυάζοντας το Laxogenin με την αποδεδειγμένη τεχνολογία PhytoFUSETM.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Serving Size: 2 capsules
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %DV**
PhytoFUSE 300mg *
Laxogenin (5a-Hydroxy Laxogenin with soy phosphatidylcholine Standardized to 90% 5a-Hydroxy Laxogenin)    
Vaso6 300mg *
[Green Tea Extract (leaf)]    
UroBolin 150mg *
[Punica Granatum (extracted to 99% Urolithin B)]    
*Daily Value Not Established  

Ημέρες προπόνησης: Λαμβάνετε 2 κάψουλες 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση με άδειο στομάχι.

Ημέρες off: Λαμβάνετε 2 κάψουλες με άδειο στομάχι.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Olympus Labs Massacr3 60caps

Olympus Labs Massacr3 60caps

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook