USN 19 Anabol Testo 90tabs
  • USN 19 Anabol Testo 90tabs

USN 19 Anabol Testo 90tabs

31/05/21

USN

Βαθμολογία 
31,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

To σώμα μας χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται την τεστοστερόνη για την αύξηση της δύναμης,της αθλητικής απόδοσης,της αντοχής και της μυικής ανάπτυξης. Για αυτό το  λόγο ένα συμπλήρωμα που συμβάλει στην  ενίσχυση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τον ανδρικό οργανισμό. Το 19 Anabol Testo της USN είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα ενίσχυσης της παραγωγής τεστοστερόνης για να συμβάλει στην αύξηση της μέγιστης δύναμης. Έχει αποδειχθεί ότι η ενίσχυση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης στον αθλητισμό. Το 19 Anabol Testo σε μορφή κάψουλας είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να σου παρέχει τα επίπεδα τεστοστερόνης τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να υποστηρίξουν τη διατήρηση των επιπέδων αυτών.

 

Ποιά είναι τα οφέλη;

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις προπονήσεις σου και ακολούθως δεν θα νιώθεις τα μέγιστα οφέλη από το πρόγραμμα προπόνησης σου.  Αυτό το ισχυρό συμπλήρωμα τεστοστερόνης μπορεί να σε επωφελήσει ως εξής: 

Υποστηρίζει τη διατήρηση των επιπέδων τεστοστερόνης 

Μπορεί να υποστηρίξει την αυξημένη απόδοση 

Λεπτομέρειες προϊόντος
31/05/21

Serving Size: 4 Capsules

 

Per Serving

%RDA

Testofen™ (Patented Fenugreek Seed Extract
Standardised for Fenuside™)

300mg

 

19 Anabol Super Testo Force Blend

100mg

 

5-Methyl-7Methoxy-Isoflavone

100mg

 

20 Hydroxy Ecdysterone

50mg

 

Avena Sativa (10:1 Extract)

160mg

9%

7-Isopropoxyisoflavone

200mg

15%

Zinc (as Zinc Citrate)

15mg

25%

Magnesium (as Magnesium Oxide)

450mg

39%

Vitamin B6 (as Pyridoxine HCI)

4.2mg

55%

BioPerine®

0.8mg

57%

 Recommended Daily Allowance (Commission Directive 2008/100/EC).

Σαν συμπλήρωμα διατροφής πάρε 3 με 4 κάψουλες μία με δύο φορές την ημέρα. Πάρε μια μερίδα 30 λεπτά πριν την προπόνηση σου και άλλη μια μερίδα πριν τον ύπνο. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα 5-ημερών-πρόσληψης και δύο-ημερών-εκτός, για οκτώ εβδομάδες οι οποίες θα ακολουθούνται από δύο εβδομάδες αποχής. Δεν συνιστάται η χρήση του από παιδιά κάτω των 18 ετών, από ηλικιωμένους και γυναίκες, ειδικά αν είναι σε ενδιαφέρουσα ή θηλάζουν. Θα πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πρώτα (ειδικά αν υπάρχει κάποια πάθηση) πριν χρησιμοποιήσετε το 19 Anabol Testo.  Διακόψετε τη χρήση αν νιώσετε ζαλάδα, πονοκεφάλους, ναυτία, αρρυθμία. Αν έχετε πρόβλημα με τον ύπνο, συνιστούμε να μην το καταναλώσετε σε διάστημα 6 ωρών πριν τον βραδινό ύπνο.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

USN 19 Anabol Testo 90tabs

USN 19 Anabol Testo 90tabs

Γράψτε μια κριτική

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook