• Νέο

AllMax TestoFX 90caps

Βαθμολογία 
41,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

Χωρίς proprietary blend ή κρυμμένα συστατικά, γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε με αυτό το προϊόν.

Το TESTOFX συνεργάζεται με το σώμα σας για τη βελτιστοποίηση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης. 

  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΩΝΗΣ ΜΕ 284%
  • ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗΣ
  • ΜΕΙΩΣΗ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ
  • ΔΕΝ ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΤΕ (ANTI-DHT)

ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΣΕ 5 ΣΤΑΔΙΑ 

1: CORTISTRATE-II (Σύμπλεγμα αντι-κορτιζόλης / Pro-τεστοστερόνης)
Καθώς αυξάνεται η κορτιζόλη, η τεστοστερόνη μειώνεται. Το CORTISTRATE-II πυροδοτεί ένα περιβάλλον προ τεστοστερόνης μειώνοντας τα επίπεδα της κορτιζόλης κατά 32% σε 24 ώρες. Μην αφήσετε την χρόνια υψηλή κορτιζόλη να καταστρέψει την τεστοστερόνη σας. Τα αυξημένα επίπεδα της ορμόνης του στρες Cortisol επηρεάζουν αρνητικά τα επίπεδα τεστοστερόνης στο πλάσμα.

2: TORODEX
Προωθεί την παραγωγή λουτροπινών (LH) και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι σχεδόν τριπλασιάζει τα βιολογικά ενεργά «μη δεσμευμένα» επίπεδα τεστοστερόνης εντός 12 ωρών! Η δεσμευμένη τεστοστερόνη είναι η μόνη μορφή που μπορεί να ενεργοποιήσει τους υποδοχείς τεστοστερόνης για αυξημένη μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη. Το TESTOSURGE αυξάνει το βιοδιαθέσιμο επίπεδο τεστοστερόνης σας σε ένα εκπληκτικό 284%. Ακόμα καλύτερα, η συνολική τεστοστερόνη αυξήθηκε 376% εντός 12 ωρών! Χρυσή, κλινική έρευνα ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο έχει επιβεβαιώσει τι θα νιώσετε, τα βασικά συστατικά ωθούν την τεστοστερόνη σας στην άκρη και πέρα!

3: TESTOLOCK (Ευαισθητοποιητής υποδοχέα τεστοστερόνης)
Αυξήστε τη συγγένεια του υποδοχέα τεστοστερόνης. Το TESTOLOCK ωθεί την τεστοστερόνη σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι κατεστραμμένοι ή παραμορφωμένοι υποδοχείς δεν λειτουργούν. Το TESTOLOCK είναι ένα διφασικό μείγμα που εξοικονομεί υποδοχείς από βλάβη από ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την υγεία της μεμβράνης του υποδοχέα. Καθαρό αποτέλεσμα, οι υγιείς υποδοχείς κλειδώνουν την τεστοστερόνη για μέγιστο αντίκτυπο.

 

4: NOVALDIM (Ένωση αντι-οιστρογόνου / αντι-αρωματάσης)
Το NOVALDIM μπλοκάρει την αρωματάση και ρυθμίζει τη μετατροπή τεστοστερόνης σε οιστρογώνα . Δεύτερον, ενισχύει δραματικά το μεταβολισμό του οιστρογόνου, μειώνοντας το ενεργό οιστρογόνο σε αδρανείς μορφές. Η έρευνα έχει δείξει ότι το NOVALDIM λειτουργεί για να κλειδώσει και να μπλοκάρει τους υποδοχείς οιστρογόνων!

5: DIHYDROZATE (Αντι-DHT)
Αποκλεισμός πιθανών αρνητικών επιπτώσεων, το DIHYDROZATE είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας 5MTO. Σας προστατεύει από πιθανές αρνητικές επιπτώσεις. Αν θέλετε τα οφέλη χωρίς παρενέργειες τοτε να είστε σίγουροι ότι το TESTOFX LOADED λειτουργεί με το σώμα σας και ολοκληρώνει τη διαδικασία με δύο, υψηλής ισχύος προστατευτικά οργανοχημικά φυτοεκχυλίσματα
.

NOVALDIM, αποκλειστικά για το TESTOFX:
Από αναβολική άποψη, το επίπεδο της ελεύθερης τεστοστερόνης αυξάνεται στο αίμα με τη χρήση του NOVALDIM. Ο μηχανισμός πίσω από αυτό είναι ότι τα 2-υδροξυ οιστρογόνα (αλλιώς γνωστά ως "ανενεργά οιστρογόνα") έχουν μεγαλύτερη συγγένεια δέσμευσης για τις πρωτεΐνες του αίματος που "κλειδώνουν" τεστοστερόνη στο αίμα. Έτσι, αυτές οι πρωτεΐνες που δεσμεύουν πλάσμα προσδένονται σε 2-υδροξυ, αφήνοντας μεγαλύτερα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης.

 ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Λαμβάνετε 3 κάψουλες  TestoFX καθημερινά μόλις ξυπνήσετε (είτε κάνετε προπόνηση είτε όχι). Το TestoFX έχει μέγιστη μέτρηση δραστηριότητας τεστοστερόνης 12 ωρών. Η πρωινή χορήγηση θα παρέχει μέγιστα επίπεδα όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης σας είναι φυσικά χαμηλότερα, δηλαδή το βράδυ. Για βέλτιστα αποτελέσματα, το TestoFX πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε κύκλο, πάρτε το για τουλάχιστον 8 εβδομάδες και μετά 2 εβδομάδες off.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

AllMax TestoFX 90caps

AllMax TestoFX 90caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook