• Νέο

AllMax AllFlex 60caps

Βαθμολογία 
27,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

• Βοηθά στην αποκατάσταση και την κινητικότητα των αρθρώσεων
• Πατενταρισμένο κολλαγόνο Type-II
• Μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις

Ως αθλητής που προπονείται έντονα, το σώμα σας είναι πιο επιρρεπές σε φθορά και οι αυξημένες απαιτήσεις θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε πόνους στις αρθρώσεις και μυϊκούς πόνους. Εάν πιέζετε το σώμα σας στο άκρο στο γυμναστήριο τότε χρειάζεστε κάτι που θα ανακουφίσει αυτόν τον πόνο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το ALLFLEX, που τροφοδοτείται με UC • II σχεδιάστηκε στρατηγικά για να παρέχει υποστήριξη και ανακούφιση από το χτύπημα που παίρνει το σώμα σας μέσα και έξω από το γυμναστήριο.

Το ALLFLEX είναι ένα προηγμένο ανακουφιστικό για ανάκτηση που προάγει την υγεία και την κινητικότητα των αρθρώσεων και μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή που σχετίζεται με έντονη σωματική δραστηριότητα. Ως ιδιόκτητο μείγμα έχει διαμορφωθεί τόσο για ενεργά άτομα όσο και για ανταγωνιστικούς αθλητές που συμμετέχουν σε ασκήσεις υψηλής έντασης.

Το σύστημα παράδοσης ALLFLEX ξεκινά με μια κάψουλα microthin ταχείας αποδέσμευσης που προσφέρει αποτελέσματα γρήγορα και έχει μια σύνθεση παρατεταμένης αποδέσμευσης που συνεχίζει να λειτουργεί για μια περίοδο 12 ωρών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Να διαβάζετε πάντα ολόκληρη την ετικέτα πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο προϊόν. Λαμβάνετε 2 κάψουλες μία φορά την ημέρα, μετά το πρώτο γεύμα της ημέρας.

Θα πρέπει να αισθανθείτε τα αποτελέσματα του ALLFLEX® μόλις αρχίσετε να το παίρνετε. Όσο περισσότερο παίρνετε συνεχώς το ALLFLEX®, τόσο πιο γρήγορα θα μειωθεί ο πόνος στις αρθρώσεις. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η ευελιξία σας μπορεί να αποκατασταθεί, καθώς δεν θα ξεπεραστεί πλέον από πόνο στις αρθρώσεις. Το ALLFLEX® μπορεί να βοηθήσει στη μακροχρόνια συντήρηση των αρθρώσεων και την άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

AllMax AllFlex 60caps

AllMax AllFlex 60caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook