• Νέο

Biotech Citrulline Malate 90caps

Βαθμολογία 
15,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή

Η L-κιτρουλλίνη είναι ένα μη απαραίτητο (υπό όρους απαραίτητο) μικρο θρεπτικό αμινοξύ που ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει σε επαρκείς ποσότητες τυπικά υπό μεγαλύτερη πίεση, επομένως μπορεί να χρειαστεί αναπλήρωση.

Όσον αφορά τα φρούτα, η κιτρουλίνη βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο καρπούζι, για παράδειγμα. Ο συνεργιστικός συνδυασμός αμινοξέος L-κιτρουλλίνης και μηλικού οξέος είναι η μηλική L-κιτρουλλίνη. Το μηλικό οξύ (malate)  είναι ένα οργανικό οξύ, το οποίο μπορεί να βρεθεί στη φύση (για παράδειγμα στο μήλο). Το αμινοξύ L-κιτρουλλίνης είναι από το οποίο παράγονται τα αμινοξέα L-αργινίνη και L-ορνιθίνη.

Η Citrulline Malate είναι γνωστή για την βοήθεια παραγωγής νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) στο σώμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό συνεπάγεται με αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, δηλαδή καλύτερη μυϊκή αιμάτωση, καλύτερη αποθεραπεία, αποβολή τοξινών από το σώμα και φλεβικότητα, κυρίως σε αθλητές που κάνουν βάρη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πάρτε 2 κάψουλες τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση!

Serving Size: 2 capsules
Servings Per Container: 45
Amount Per Serving % Daily Value
Citrulline malate (1:1) 2200 mg *

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Biotech Citrulline Malate 90caps

Biotech Citrulline Malate 90caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μάρκα: PrimaForce

PrimaForce Beta Alanine 200gr

Σχόλιο(α): 0

Αυτό το προϊόν είναι διαμορφωμένο με συστατικά που απορροφούν την υγρασία και ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό είναι φυσιολογικό και το προϊόν είναι εντάξει για κατανάλωση.

Τιμή 21,90 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook