• Νέο

QNT Digestion 90caps

Βαθμολογία 
17,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε στοκ

Περιγραφή
  • Βελτιώνει την εντερική άνεση
  • Συμβάλλει στην προστασία της εντερικής χλωρίδας
  • Προωθεί την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών

Γιατί να καταναλώνουμε το συμπλήρωμα διατροφής Digestion;

Ο επίμονος πόνος στο στομάχι ή το υπερβολικό φούσκωμα που εμφανίζεται μετά το φαγητό μπορεί να είναι σημάδια κακής πέψης. Το συμπλήρωμα διατροφής Digestion υποστηρίζει τον πεπτικό μηχανισμό για να διευκολύνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών σε όλο το σώμα. Επιπλέον, περιέχει ένα σύμπλεγμα ενζύμων που βοηθά την πέψη ώστε να γίνει πιο άνετη.

Η πέψη είναι ο μεταβολισμός που μετατρέπει τα τρόφιμα που τρώμε σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα για να θρέψει τα κύτταρα του σώματος. Εάν αυτός ο μηχανισμός δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να επηρεάσει την καλή υγεία του σώματος και επομένως και στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι μέσω αυτής της διαδικασίας που μπορούμε να αφαιρέσουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώμε. Όταν τρώμε, η ενζυματική δράση αρχίζει στο στόμα όπου η αμυλάση του σάλιου ξεκινά την πέψη των αμύλων. Στο στομάχι, η πεψίνη διασπά τις πρωτεΐνες ενώ οι γαστρικές λιπάσες ξεκινούν την υδρόλυση των λιπών. Χωρίς επαρκή παραγωγή ενζύμων, το σώμα μας, ειδικά η πέψη, θα περνούσε μια δύσκολη περίοδο, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάφορες χρόνιες διαταραχές. Το πρόχειρο φαγητό, το χρόνιο στρες ή/και η κακή μάσηση, η λήψη ορισμένων φαρμάκων και η γήρανση είναι όλα αίτια που επιβραδύνουν ή αναστέλλουν τις πεπτικές εκκρίσεις.

Οι συνέπειες είναι ποικίλες και μπορεί να είναι πολλές: κακή πέψη και απορρόφηση, αέρια και φούσκωμα, εντερική ανωμαλία, τροφικές δυσανεξίες ή αλλεργίες, φλεγμονή, έντερο με διαρροή. Επιπλέον, αυτές οι πεπτικές διαταραχές μπορούν με τη σειρά τους να οδηγήσουν σε κόπωση λόγω της ενέργειας που καταναλώνεται και μπορεί να αφήσουν σημάδια στην επιδερμίδα.

Το συμπλήρωμα διατροφής Digestion περιέχει συστατικά των οποίων η δράση θα αποτρέψει αυτές τις ενοχλήσεις.

Τα πεπτικά ένζυμα απομακρύνουν επίσης τις τοξίνες από τα έντερα, ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα και βοηθούν στην οικοδόμηση και διατήρηση ενός επαρκούς πεπτικού συστήματος. Η πέψη βοηθά το σώμα να διατηρήσει την εντερική χλωρίδα που προστατεύει το σώμα αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των κακών βακτηρίων που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον οργανισμό. Η λήψη ενός συμπληρώματος πεπτικών ενζύμων βοηθά το σώμα να διασπάσει πρωτεΐνες, λίπος, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες για να αξιοποιήσει στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα.

Το συμπλήρωμα διατροφής Digestion είναι ο ιδανικός σύντροφος που θα σας επιτρέψει να σταματήσετε να ανησυχείτε για εντερικά προβλήματα.

Με αυτό το συμπλήρωμα, θα βρείτε την ευχαρίστηση να τρώτε χωρίς να αγχώνεστε για τα πεπτικά σας προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Digestion είναι η σωστή επιλογή για τα έντερά σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πάρτε 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα πριν από το γεύμα με νερό.Μην υπερβαίνετε την δόση.

Amount per serving 3 caps
Pancreatin 8X 300 mg
- Lipase 13.500 Ph.Eur.Units
- Amylase 13.500 PhEur.Units
- Protease 900 Ph.Eur.Units
Papain (100 TU/mg) 300 mg
Bromelain (1200 GDU/g) 300 mg
Chloride  (*15%) 120 mg
*Nutrient reference values

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

QNT Digestion 90caps

QNT Digestion 90caps

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook