Μάρκες
  • Με έκπτωση!
  • ALRI HumaPro

ALRi HumaPro 667gr

Βαθμολογία 

Γεύση
69,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περιγραφή

ALRI HumaPro - Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης για το ανθρώπινο σώμα ΕΙΝΑΙ η HumaPro.

Επιστημονικές μελέτες διαπίστωσαν ότι, όταν καταναλώνετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος, το σώμα σας απορρίπτει το 84% ως άχρηστο υποπροϊόν ή το μετατρέπει σε σάκχαρο αίματος. Ευτυχώς υπάρχει καταλληλότερη λύση, η επαναστατική πρωτεΐνη HumaPro® της ALRI. Σε ελεγμένη ιατρικά κλινική μελέτη, το HumaPro® υπερτερούσε κατά 501% με 83% λιγότερα τοξικά απόβλητα.

Στις βιομηχανίες της ALRI, ανεβάσαμε τον πήχη, δημιουργώντας υγιεινούς και αποδοτικούς συνδυασμούς για άριστα αποτελέσματα. Σήμερα, είμαστε φημισμένοι γιατί δημιουργήσαμε ολόκληρο οπλοστάσιο αθλητικών συμπληρωμάτων με κορυφαίο σε ακρίβεια και απόδοση το HumaPro®. Στην ουσία, παρουσιάσαμε μία εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, η οποία δεν επιδέχεται σύγκρισης.

Όλοι θέλουν να απολαύσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όχι μόνο από την προπόνηση αλλά και από τη διατροφή τους. Όταν πρόκειται για απώλεια λίπους και δημιουργία μυών, ένα από τα βασικά συστατικά πρέπει να είναι η σωστή διατροφή. Σε αυτό το σημείο, το HumaPro® παίρνει το ρόλο ενός από τους σημαντικότερους παράγοντες για την υγεία και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Σκεφτείτε ότι, όταν καταναλώνετε την τροφή σας, λαμβάνετε 99% της τροφής που προσλαμβάνετε, χωρίς άχρηστο υποπροϊόν, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανακατανομή της τροφής, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται καλύτερα για να ρυθμίζει το λίπος και να αποκαθιστά/δημιουργεί άλιπη μυϊκή μάζα. Επιπλέον, με το HumaPro® καταναλώνετε μόλις 4 θερμίδες ανά γραμμάριο και η δόση των 5 γραμμαρίων ισοδυναμεί με 28 γρ ορού γάλακτος ή πρωτεΐνης σόγιας. Ίσως δυσκολεύεστε να το πιστέψετε αλλά έρευνες και κλινικές δοκιμές χρόνων απέδειξαν την απορρόφηση και αποτελεσματικότητα του HumaPro®, σε σύγκριση με όλες τις άλλες μορφές πρωτεΐνης .

Βιοδιαθεσιμότητα και Βιοχρησιμότητα Βασικής Πρωτεΐνης. Η Επιστήμη πίσω από το HumaPro®
Έχει τονιστεί ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι 100% βιοδιαθέσιμη και, άρα αφομοιώνεται 100% από το σώμα. Η βιοδιαθεσιμότητα αφορά στην ποσότητα που αφομοιώνεται από το σώμα, χωρίς όμως να έχει σχέση με την ποσότητα που "χρησιμοποιεί" στην ουσία το σώμα. Οι δηλώσεις για τη βιοδιαθεσιμότητα σε ποσοστό 100% είναι σωστές. Ωστόσο, το πρόβλημα αφορά στο γεγονός ότι πράγματι αφομοιώνεται, υφίσταται επεξεργασία μέσω των νεφρών, όμως αποβάλλεται ως απόβλητο του σώματος. Σε αντίθεση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, το HumaPro® παρασκευάστηκε για να αφομοιώνεται και να χρησιμοποιείται πλήρως από το ανθρώπινο σώμα. Πως μπορεί το HumaPro® να το επιτύχει, ενώ οι άλλες πρωτεΐνες δεν μπορούν;

Εξαιρώντας τη γεύση, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο λόγος είναι ότι οι "αναλογίες" σε Βασικά Αμινοξέα παραμένουν ίδιες σε όλες τις εκδοχές της πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι αναλογίες δεν έχουν ρυθμιστεί ειδικά για το ανθρώπινο σώμα αλλά μάλλον για το σώμα της αγελάδας.

Το HumaPro® περιέχει όλα τα βασικά αμινοξέα σε ακριβείς αναλογίες και διαδοχική τροφοδότηση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του σώματος, το οποίο θα τα χρησιμοποιήσει ολοκληρωτικά. Επιπρόσθετα, το μοναδικό σύστημα τροφοδότησης του HumaPro® περιλαμβάνει όλα τα βασικά Αμινοξέα που φθάνουν στο μυϊκό ιστό ταυτόχρονα. Με άλλες πρωτεΐνες, τα συναντάμε σε ακατάλληλες αναλογίες και φθάνουν σε διαφορετικούς χρόνους. Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει όταν βλέπετε άλλα προϊόντα στην αγορά, που φαίνεται να αντιγράφουν το HumaPro®. Χρόνια έρευνας αφιερώθηκαν στο μοναδικό σύστημα τροφοδότησης που διαθέτει το HumaPro® και την ακριβή ακολουθία αμινοξέων. Μην ξεγελαστείτε με τα αντίγραφα - βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το αυθεντικό!

Χάστε λίπος. Κερδίστε άλιπη μυϊκή μάζα.
Τα πλεονεκτήματα του HumaPro® δεν σταματούν εδώ! Ευχηθήκατε ποτέ να μετατραπεί μαγικά η τροφή σας σε έναν τόνο μυών και να εξαφανιστεί το λίπος σας; Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν μπορεί να γίνει με τίποτα. Ωστόσο, το HumaPro® σας φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται στο όνειρο. Το HumaPro® ενεργεί ως διατροφικός κατανομέας - εστιάζει στους άλιπους ιστούς και βοηθά στη χρησιμοποίηση άλλων θρεπτικών στοιχείων που καταναλώνονται. Όταν τα θρεπτικά στοιχεία δεν αποθηκεύονται ως λίπος, το σώμα σας θα αναζητήσει πηγές ενέργειας και θα ψάξει στις λιποαποθήκες σας. Έτσι, το HumaPro® ενισχύει την ανάπτυξη άλιπων μυϊκών ιστών και ευνοεί την ελάττωση λίπους στο σώμα σας.

Οι παλιοί κανόνες πρέπει να καταπατώνται. Το HumaPro® αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
•    Αφομοιώνεται 100% & χρησιμοποιείται 99% από το ανθρώπινο σώμα
•    Βέλτιστη αναλογία Αμινοξέων για αφομοίωση στον άνθρωπο
•    Παράγει μηδενικά απόβλητα
•    Υπερτερεί της πρωτεΐνης ορού γάλακτος κατά 501%
•    Διαθέτει καθαρά 5 θερμίδες σε κάθε μερίδα (μόλις 4 θερμίδες ανά γραμμάριο)
•    Ευνοεί τη Τροφική Ανακατανομή
•    Βοηθά στη διατήρηση των σταθερών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα
•    Κατάλληλο για χορτοφάγους
•    Χωρίς γλουτένη

Σε ελεγμένη ιατρικά, ανεξάρτητη κλινική μελέτη, το HumaPro® επέφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
•    501% μεγαλύτερη ανάπτυξη άλιπης μυϊκής μάζας σε σύγκριση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος
•    250% μεγαλύτερη απώλεια λίπους σε σύγκριση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος
•    Περισσότερο από 300% πιο αποτελεσματικό από τον ορό γάλακτος, το ψάρι, τη μπριζόλα ή άλλα κρέατα
•    Εξακριβωμένη θετική διατροφική ανακατανομή
•    100% προ-αφομοιωμένο, χωρίς γαστρεντερικές ενοχλήσεις ή φούσκωμα
•    Κατά μέσο όρο 83 φορές λιγότερα τοξικά απόβλητα, σε σύγκριση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
793573870315

Προτεινόμενη χρήση όταν χρησιμοποιείται για τη συμπλήρωση πρόσληψης πρωτεϊνών: Αναμίξτε μία 1) scoop με κρύο νερό 20 λεπτά πριν από την προπόνηση σας και αμέσως μετά. Πίνετε μία έως δύο (1-2) μερίδες τρεις (3) έως έξι (6) φορές την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε πάντα μία ή δύο (1-2) δόσεις 20 λεπτά πριν από την προπόνηση και αμέσως μετά. Οι αθλητές μπορούν να πίνουν μέχρι δύο (2) μερίδες ανά χρήση, μέχρι έξι (6) φορές την ημέρα, τουλάχιστον δύο (2) ώρες μεταξύ τους. Το HumaPro® μπορεί να απολαμβάνει με τα γεύματα για να βελτιώσει το δυναμικό διαμέρισης θρεπτικών συστατικών.

Humapro Supplement Facts Serving Size: One (1) Scoop (7.42 Grams Per Serving)


Amt Per Serving                      %DV


VItamIn & Mlneral NNU Co-Factors

Vitamin B1 0.7 mg                    50%

Vitamin B-3 9.0 mg                   50%

Vitamin B6 1.0 mg                    50%

Vitamin B-12 1.5 mcg               75%

Magnesium Citrate 87.5 mg     50%

Calcium Carbonate 175 mg  17.5%

Zinc Glucanate 3.75 mg           25%


Particle-Sized Essential AmIno AcId IR (Immediate Release) **

Proprietary Matrix: 5.0 g.

L-Leucine, L-Valine, L-lsoleucine, L-Lysine, L-Threonine, L-Phenylalanine, L-Methionine, L-Tryptophan, L-Histidine, L-Cysteine, L-Leucine Malate


Extended TIme Release Proprietary Antl-Catabollc And Insullngenlc Matrix: 250 mg **

Bitter Melon Extract, Green Coffee Bean Extract (caffeine free)

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ALRi HumaPro 667gr

ALRi HumaPro 667gr

Γράψτε μια κριτική
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook