Προσφορα! Reflex Diet Protein 900g Δείτε μεγαλύτερη

Reflex Diet Protein 900g

34,90 €

Reflex

Διαθεσιμα: Δεν υπάρχει σε στοκ

34,90 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Η Diet Protein περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από φιλτραρισμένη Whey Protein και Micellar Casein ώστε να δώσει στον οργανισμό τα απαραίτητα βιονεργά πεπτίδια τα οποία έχουν την ικανότητα να μετριάσουν την όρεξη και να προάγουν τα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα. Επίσης έχουν την ικανότητα να παράγουν τα απαραίτητα αμινοξέα τα οποία χρειάζεται ο κάθε αθλούμενος για την γρήγορη επαναφορά από την άσκηση.

Η Diet Protein παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ποσότητα ασβέστιου που χρειάζεται για τις καθημερινές του ανάγκες και το οποίο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι συμβάλει στο κάψιμο του λίπους και στην μείωση του βάρους πάνω από 25%.

Η καθημερινή δόση της Diet Protein περιέχει 3.2gr. Clarinol CLA το οποίο βοηθάει στην διατήρηση της άλυπης μάζας. Επίσης, το Clarinol CLA μειώνει το λίπος του σώματος ενώ παράλληλα μεγαλώνει τον καθαρό μυϊκό ιστό.

Οι τελευταίες έρευνες στο θέμα αυτό έχουν δείξει ότι 3.2gr. από Clarinol CLA βοηθάει στην μείωση του σωματικού λίπους. Επίσης στην ίδια έρευνα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Clarinol CLA έχει την ικανότητα να εισέρχεται στις λιπαποθήκες και να καταπολεμά το υπάρχον λίπος, χωρίς καμία επιπλέον δίαιτα ή ιδιαίτερη άσκηση.

Στη συγκεκριμένη έρευνα η οποία τελείωσε πρόσφατα έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν το Diet Protein για πάνω από 1 μήνα άρχισαν να χάνουν από το αποθηκευμένο λίπος από την κοιλιά και τα πόδια.

Για πρόσθετη βοήθεια η Diet Protein σε κάθε χορήγηση περιέχει Green Tea το οποίο χρησιμοποιείται για τις αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές του ιδιότητες καθώς επίσης και την άριστη θερμογενετική του ικανότητα.

Έτσι η Reflex Nutrition δημιούργησε ένα νέο μοναδικό προϊόν το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους χάνοντας κιλά ελαττώνοντας το λίπος και ταυτόχρονα διατηρώντας μία πολύ καλή υγεία.

Η Diet Protein είναι χωρίς αμφιβολία η πιο επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεση σε ρόφημα για δίαιτα σήμερα. Η Reflex Nutrition χρησιμοποίησε ότι πιο προηγμένο υπάρχει στη διαιτητική τεχνολογία και έρευνα σχεδιάζοντας αυτό το σπουδαίο προϊόν.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Reflex Diet Protein:

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK