Myofusion Advanced Gaspari | 49.90€ | Πρωτείνη | MuscleBody.gr
Προσφορα! Gaspari Myofusion Advanced 1.8kg Δείτε μεγαλύτερη

Gaspari Myofusion Advanced 1.8kg

49,90 €

Gaspari

49,90 €

57,90 €

-8,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

MyoFusion Advanced
- 25γρ πρωτεΐνης άνα 1 σκουπ (38γρ)
- 48 σκουπ ανά συσκευασία
- Ποσοστό πρωτείνης 65%
- Μόνο 5 γρ υδατάνθρακας ανά σκουπ και από αυτά 1 ζάχαρα.
- Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Micellar Casein, Whey Protein Hydrolysate
- Απίστευτη γεύση
- Άμεση διαλυτότητα
- Χωρίς λακτόζη
- Ισχυρή δόση αμινοξέων (Taurine, Glycine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)

Ποια η διαφορά της με την Myofusion ELITE;;
H Myofusion Advanced περιέχει στο μιγμα της υδρολυμένη isolate whey για άμεση απορρόφηση ενώ φυσικά έχει και καζεΐνη ως αργή πρωτεΐνη. Επίσης έχει τρομερή γεύση η νέα σύνθεση.


MyoFusion Advanced είναι μια επαναστατική σύνθεση με 25 γραμμάρια από ένα ισχυρό μίγμα από τέσσερις πηγές πρωτεϊνη   με υπέροχη γεύση. Η πρωτεΐνη είναι ο θεμέλιος λίθος της διατροφής σας και βοηθά στην υποστήριξη αποκατάστασης και για να χτίζετε γραμμωτούς μύες  * H MyoFusion Advanced έχει εξαγγελθεί ως μία από τις καλύτερες πρωτεΐνη σκόνες σε όλο τον κόσμο και είναι μια εξέλιξη του κλασική και διαχρονική. Απολύτως καταπληκτικη, αποδίδει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά σέσουλα με προστιθέμενα BCAA.

Ξέρετε πώς ρολάρουμε. Σχηματίζουμε τα προϊόντα για τα άτομα σαν κι εσένα που  παιρνουν το σώμα τους στα σοβαρά. Τελευταία ελέγξαμε, εκπαιδευμένο αθλητή που χρησιμοποιούσε Gaspari προϊόντα διατροφής και είναι σε ένα πρόγραμμα γεύμα διάστημα 3 έως 4 ώρες. Για το λόγο αυτό, η MyoFusion παραδίδει μόνο το υψηλότερο και πιο νόμιμα βιοδιαθέσιμη πρωτεΐνη στην ύπαρξη - γρήγορη και αργή! Αυτό επιτρέπει για μια μεγαλύτερη πισίνα διαρκή αμινοξύ για τη στήριξη της ανάκαμψης πέρα από το χρόνο για το εκπαιδευμένο αθλητή που αναζητά ένα σκληρό χτύπημα, ultra-βιοδιαθέσιμο χρησιμότητα πρωτεΐνη για χρήση από το πρωί να νύχτα και ημέρα σε ημέρα έξω, τίποτα δεν θα υποστηρίξει της διατροφικές σας ανάγκες όπως MyoFusion Advanced.

Κατά τη μετάβαση σε κάθε άκρο για να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης υπάρχουν, πρέπει να πάτε στα ίσα άκρα κατά την ανάπτυξη της γεύσης. Με απλά λόγια, δοκιμάζετε το καλύτερο,και τόσο περισσότερο θα το χρησιμοποιήσετε. Η ανώτερη σε γεύση τεχνολογία πίσω από αυτόν τον τύπο superfood εξασφαλίζει ότι θα αναμένω στο πόσιμο MyoFusion Advanced κάθε φορά. Είστε έτοιμοι για την απόλυτη γευστική εμπειρία; Σκεφτήκαμε έτσι. Οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Οικοδομήσουμε δύναμη. Χτιστείτε.


Myofusion Advanced 1.8kg  Chocolate
Serving Size 1 Scoop (38 g)
Servings Per Container about 48
Amount Per Serving
Calories 140
Calories From Fat 25
Total Fat 2.5 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 50 mg
Sodium 120 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 1 g
Protein 25 g
Myofusion Advanced 1.8kg  Vanilla Ice Cream
Serving Size 1 Scoop (38 g)
Servings Per Container about 48
Amount Per Serving
Calories 140
Calories From Fat 20
Total Fat 2.5 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 50 mg
Sodium 120 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 0 g
Sugars 2 g
Protein 25 g
Myofusion Advanced 1.8kg  Strawberry & Cream
Serving Size 1 Scoop (37 g)
Servings Per Container 49
Amount Per Serving
Calories 140
Calories From Fat 20
Total Fat 2 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 50 mg
Sodium 120 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 0 g
Sugars 2 g
Protein 25 g

 

Ingredients:
MyoFusion Advanced Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Micellar Casein, Whey Protein Hydrolysate), Maltodextrin, Lipid Complex (Vegan Creamer (Coconut Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Mono- And Diglycerides, Tricalcium Phosphate), Conjugated Linoleic Acid, Medium Chain Triglycerides), Natural & Artificial Flavors, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Salt, Lecithin, Citric Acid, Sucralose, Acesulfame Potassium, Red Beet Powder (Color), Digestive Enzyme Matrix (Protease, Lactase).
ALLERGEN INFORMATION: CONTAINS MILK AND SOY INGREDIENTS. MANUFACTURED IN A FACILITY THAT ALSO PROCESSES PEANUTS, TREE NUTS, WHEAT & EGGS. NOTICE: DO NOT USE AS A SOLE SOURCE OF NUTRITION FOR WEIGHT LOSS OR MAINTENANCE. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. STORE IN A COOL, DRY PLACE.

Το MuscleBody προτείνει απαραιτήτως ρόφημα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. Προτείνουμε επίσης το πρωί μόλις ξυπνήσετε (μαζί με βρώμη αν είστε σε περίοδο όγκου) και πριν κοιμηθείτε.
Αν είστε 80 κιλά και πάνω χρειάζεστε 50γρ καθαρής πρωτεΐνης αμέσως μετά την προπόνηση σας, δηλαδή 2 σκουπ Myofusion Advanced. Το πρωί επίσης 2 σκουπ και πριν κοιμηθείτε 1 σκουπ.
Πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνετε κάθε 3 ώρες είτε από φαγητό είτε από ρόφημα. Οπότε όλες τις άλλες ώρες πρέπει να φροντίζετε να παίρνετε πρωτεΐνη από το φαγητό σας. Αν λόγω δουλειάς κάποιο γεύμα το χάσετε φροντίστε να έχετε πρωτεΐνη μαζί σας για να μην αναγκαστείτε να φάτε κάποιο σνακ (σάντουιτς κτλ)  που δεν θα σας προσφέρει τίποτα και αντιθέτως θα σας κάνει ζημιά.
Ακόμα και σε όγκο να είστε, μακριά από την σαβούρα. Θέλετε ποιοτικό όγκο; Ή λίπος; :)

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK