Προσφορα! MaxiMuscle Cyclone 2700gr Δείτε μεγαλύτερη

MaxiMuscle Cyclone 2700gr

74,90 €

MaxiMuscle

74,90 €

84,90 €

-10,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Η πρώτη σε πωλήσεις φόρμουλα «όλα σε ένα» και όχι βρώμικη!!

Το Cyclone είναι η πρώτη σε πωλήσεις φόρμουλα « όλα σε ένα» που θα δώσει αποτελέσματα μέσα σε επτά μόλις μέρες. Το Cyclone παρέχει στο σώμα σας έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτεΐνης ορρού γάλακτος και σημαντικών άλλων παραγόντων που απαιτούνται για μυϊκή ανάπτυξη, δύναμη και ανάρρωση σε περιόδους σκληρής προπόνησης.

Χωρίς παρενέργειες
Η λακτόζη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται στο γάλα, αποτελεί γνωστή αιτία για στομαχικές και αέρια. Η πρωτεΐνη Biomax ουσιαστικά δεν περιέχει λακτόζη και έτσι είναι ιδανική για άτομα που δεν έχουν ανεκτικότητα στην λακτόζη. Στο Cyclone δεν περιέχονται χαμηλής ποιότητας πρωτεΐνης όπως καζεΐνη ή σόγια, επιτρέποντας σας έτσι, να απολαύσετε μυϊκή ανάπτυξη χωρίς οποιαδήποτε στομαχική ενόχληση, αέρια και φουσκώματα.

Γιατί να προτιμήσετε το Cyclone έναντι άλλων προϊόντων για μυϊκή ανάπτυξη και όγκο.
Η νούμερο ένα σε πωλήσεις φόρμουλα «όλα σε ένα» που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική. Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι την δοκιμάζουν, την χρησιμοποιούν και δεν την αλλάζουν με τίποτα.

    60 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε ημερήσια δόση με ουσιαστικά μηδενική λακτόζη.
    10 γρ. κρεατίνης και 10 γρ. πεπτίδια γλουταμίνης ανά ημερήσια δόση.
    80 mg Beta Ecdysterone 97% περιεκτικότητας.
    3000 mg HMB (Ενζυματικός μεταβολίτης της Λευκίνης)
    σύστημα απορρόφησης της κρεατίνης υψηλά αλκαλικό

Απλο στη χρήση του
Με το Cyclone δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε για το ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Απλώς πάρτε 2 δόσεις την ημέρα, μια το πρωί και μια μετά την προπόνηση (ή το απόγευμα). Το Cyclone διαλύεται πανεύκολα στο νερό.


Πως το Cyclone θα βοηθήσει να αυξήσετε την δύναμη και την μυϊκή σας μάζα.
Κάθε ημερήσια δόση παρέχει 10 γρ. γλουταμίνης και 10 γρ. μονοϋδρικής κρεατίνης Maxpure, που επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορούν να αυξήσουν το μυϊκό μέγεθος και την δύναμη εφ’ όσον συνδυάζονται με προπόνηση με βάρη. Λαμβανόμενο μετά από εντατική προπόνηση, το Cyclone επιταχύνει τον ανεφοδιασμό των μυών, αυξάνοντας την αποκατάσταση γλυκογόνου γρηγορότερα απ’ ότι μόνοι οι υδατάνθρακες. Επίσης το Cyclone προσφέρει 3000 mg HMB που ανεξάρτητες έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθά στην αποτροπή του μυϊκού μεταβολισμού που ακολουθεί μετά την προπόνηση. Για ακόμη περισσότερη βοήθεια στην μυϊκή ανάπτυξη, σας προσφέρει και 60 γρ. ανώτερης πρωτεΐνης ορρού γάλακτος Biomax™, Beta Ecdysterone και 10 γρ. επιπρόσθετης γλουταμίνης ανά ημερήσια δόση.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Αναμίξτε 1,5 μεζούρα  (60g) CYCLONE σε 350-400 ml νερό. Ανακατέψτε μ’ ένα πιρούνι για 10 δευτερόλεπτα ή ανακινήστε το σε ένα σέικερ Maximuscle και πιείτε το μέσα σε 5 λεπτά. Πάρτε 3 μεζούρες ημερησίως. 1,5 μεζούρα το πρωί και 1,5 μεζούρα μετά την προπόνηση ή το απόγευμα.

Λίγα λόγια από το MuscleBody
Τώρα τι να πούμε; Μάλλον η μοναδική πραγματική πρωτεϊνική φόρμουλα όγκου;; Τέρμα οι βρώμικες φόρμουλες "σακούλες" που έχουν 20% πρωτεΐνη. Η Cyclone είναι πρωτεϊνική φόρμουλα με ποσοστό πρωτείνης 50%. Με αυτήν θα κάνετε πραγματική δουλειά. Τώρα τι να λέμε για τα 3γρ HMB, τα 5γρ κρεατίνης, τα 10γρ γλουταμίνης και το Beta-ecdysterone;  Είστε στο σωστό δρόμο για ποιοτικό όγκο.

Βαθμολογία 

 

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK