Προσφορα! MaxiMuscle Promax 960gr Δείτε μεγαλύτερη

MaxiMuscle Promax 960gr

34,90 €

MaxiMuscle

34,90 €

39,90 €

-5,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Η PROMAX προσθέτει επιπλέον πρωτεΐνη στην διατροφή σας, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την δημιουργία μυϊκού ιστού, ειδικά για ανθρώπους που προπονούνται με βάρη συστηματικά.

Η πρωτεΐνη είναι επίσης πολύ σημαντική κατά τη δίαιτα, ώστε να μειώσει την απώλεια μυϊκού ιστού. Η PROMAX είναι η κορυφαία πρωτεΐνη χάρη στη γεύση, τη διαλυτότητα και τα ευεργετήματα που προσφέρει.

Γιατί να προτιμήσετε PROMAX (έναντι άλλων πρωτεϊνών);

  • Περιέχει, εξελιγμένη, ευκολόπεπτη πρωτεΐνη αρρού γάλακτος, Biomax ™
  • Δεν περιέχει αυγά, γάλα, σόγια ή καζεΐνη.
  • Έξι υπέροχες γεύσεις και μια φυσική (ουδέτερη) γεύση.
  • Φόρμουλα που υποστηρίζει την (μυϊκή ανάπτυξη) δημιουργία μυϊκού ιστού.
  • Χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές.
  • 24,3 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε δόση.
  • 30 δόσεις σε κάθε κουτί.
  • Φθηνότερη από το στήθος κοτόπουλο.
  • Διαλύεται αμέσως στο νερό και έχει υπέροχη γεύση.

Γιατί η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη:
Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η πρωτεΐνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά στοιχεία για υγεία, ανάπτυξη και καλή φυσική κατάσταση ειδικά αν προπονείστε με βάρη.

Γιατί η PROMAX είναι μοναδική:
Η Νο1 σε πωλήσεις πρωτεΐνη, χάρη στη γεύση, τη διαλυτότητα και τα ευεργετήματα που προσφέρει. Η Promax περιέχει Biomax™ , ένα μίγμα απομονωμένου αρρού γάλακτος (whey isolate), υδρολυμένου αρρού γάλακτος ( hydrolyzed whey), και πεπτίδια αρρού γάλακτος (whey peptides) που είναι αποκλειστικότητα της Maximuscle. Η Biomax™ προσφέρει ταχύτατη παροχή πολύτιμων (μυο-αναπτυξιακών) αμινοξέων μετά από κάθε προπόνηση ώστε να βοηθήσουν την μυϊκή αποκατάσταση και την μυϊκή ανάπτυξη. Η Promax είναι η μοναδική πρωτεΐνη που περιέχει την φόρμουλα υποστήριξης μυϊκής ανάπτυξης “ Nitrogain”, ένα μίγμα NAC, Ταυρίνης, Πολυνικοτινικού Χρωμίου (Polynocotinate) και πεπτιδίων γλουταμίνης.

Καμία παρενέργεια
Η Λακτόζη είναι ένα σάκχαρο που βρίσκεται στο γάλα και είναι γνωστό ότι αποτελεί αιτία για στομαχικές διαταραχές και αέρια. Η Biomax δεν περιέχει λακτόζη και έτσι είναι κατάλληλη ακόμα και για όσους δεν την αντέχουν. Δεν περιέχει αυγό, σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, σόγια ή καζεΐνη που για ορισμένους ανθρώπους αποτελούν αιτία στομαχικών διαταραχών.
 

Λίγα λόγια από το MuscleBody
Πραγματικά κορυφαία ποιότητας πρωτείνη isolate και hydroisolate με απίστευτη γεύση και διαλυτότητα. Κακά τα ψέματα τα προϊόντα της Maximuscle δεν ειναι τυχαία ξεχωριστά και πραγματικά δουλεύουν. Την συγκεκριμένη πρωτείνη την προτείνουμε για κάποιον που θέλει μια καθαρή πρωτείνη υψηλής ποιότητας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σας προτείνουμε την Promax Extreme.

Βαθμολογία 

 

Ανακατέψτε 1 μεζούρα Promax (30g) σε 200 ml νερό.  Για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνετε 3 δόσεις Promax ημερησίως. Έτσι θα προμηθεύσετε το σώμα σας με τα ιδανικά διατροφικά στοιχεία που αποδεδειγμένα με επιστημονικές έρευνες δουλεύουν θαυμάσια όσον αφορά την αύξηση του καθαρού μυϊκού ιστού, του όγκου και της δύναμης. Πιείτε την Promax Extreme με το πρωινό, μετά το γυμναστηριο και και πριν τον ύπνο για ν’ αποφύγετε την απώλεια μυϊκού ιστού κατά την διάρκεια του ύπνου.

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK