Μειωμένη τιμη! MuscleMilk CytoSport 2240gr Δείτε μεγαλύτερη

MuscleMilk CytoSport 2240gr

29,90 €

CytoSport

Διαθεσιμα: Δεν υπάρχει σε στοκ

29,90 €

54,90 €

-25,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

 

Muscle Milk CytoSport
- Πρωτείνη πολλών πηγών
- 16γρ πρωτεΐνης άνα 1 σκουπ (35γρ)
- 64 σκουπ ανά συσκευασία
- Ποσοστό πρωτείνης 50%
- Μόνο 9γρ υδατάνθρακας ανά σκουπ
- Whey Protein Hydrolysate, Whey Protein Concentrate, Calcium Sodium Caseinate, Milk Protein Isolate
- Απίστευτη γεύση

- 20 βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
- 6,6γρ BCAA (L-Leucine, L-Isoleucine And L-Valine) στα 2 σκουπ
- 6.5γρ Γλουταμίνης στα 2 σκουπ

- Άμεση διαλυτότητα
- Χωρίς λακτόζη

Η Muscle Milk είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες πρωτεΐνες σε γεύση αλλά και σε ποιότητα. Η Muscle Milk είναι όντως μια από τις πιο γνωστές πρωτεΐνες της αγοράς, η οποία είναι μια απόδειξη για την ποιότητα και το προφίλ αυτής της σπουδαίας πρωτεΐνης ορού γάλακτος και καζεΐνης. Για όσους κάνουν δίαιτα Muscle Milk κάνει γιατί έχει αργής απελευθερώνοντας πρωτεΐνη η οποία βοηθά να σε κρατάει χορτάτο παρέχει. Για όσους κάνουν όγκο επίσης είναι πολύ καλή επιλογή γιατί έχει πολύ καλό προφίλ αμινοξέων και θα σας δώσει καθαρή μυϊκή ανάπτυξη. Περιέχει επίσης απαραίτητα λιπαρά οξέα, υδατάνθρακες που είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση μυϊκής μάζας. Είναι μια all-around πρωτεΐνη η Muscle Milk που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων πρωτεϊνών που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Το MuscleBody προτείνει απαραιτήτως ρόφημα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. Προτείνουμε επίσης το πρωί μόλις ξυπνήσετε (μαζί με βρώμη αν είστε σε περίοδο όγκου) και πριν κοιμηθείτε.

Αν είστε 80 κιλά και πάνω χρειάζεστε 50γρ καθαρής πρωτεΐνης αμέσως μετά την προπόνηση σας, δηλαδή 2-3 σκουπ CytoSport MuscleMilk. Το πρωί επίσης 2 σκουπ και πριν κοιμηθείτε 1 σκουπ.
Πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνετε κάθε 3 ώρες είτε από φαγητό είτε από ρόφημα. Οπότε όλες τις άλλες ώρες πρέπει να φροντίζετε να παίρνετε πρωτεΐνη από το φαγητό σας. Αν λόγω δουλειάς κάποιο γεύμα το χάσετε φροντίστε να έχετε πρωτεΐνη μαζί σας για να μην αναγκαστείτε να φάτε κάποιο σνακ (σάντουιτς κτλ)  που δεν θα σας προσφέρει τίποτα και αντιθέτως θα σας κάνει ζημιά.
Ακόμα και σε όγκο να είστε, μακριά από την σαβούρα. Θέλετε ποιοτικό όγκο; Ή λίπος; :)


Ενημέρωση Γνησιότητας

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK