MusclePharm Combat | 56.90€ | Πρωτείνη | MuscleBody.gr
Προσφορα! MusclePharm Combat 1814gr Δείτε μεγαλύτερη

MusclePharm Combat 1814gr

44,90 €

MusclePharm

44,90 €

56,90 €

-12,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Combat Muscle Pharm

Η COMΒAT της Musclepharm είναι μία πρωτείνη που παρέχει συνεχόμενη ροή αμινοξέων και τρέφει τους μύς σας για περισσότερο από οκτώ ώρες. Για σας που ασκείστε σκληρά περιμένετε τα μέγιστα οφέλη από την πρωτείνη σας. Οι περισσότερες πρωτεΐνες του εμπορίου περιέχουν 2 ή 3 πηγές πρωτείνης στο προφίλ τους περιορίζοντας τις ώρες και τον τρόπο λήψη τους. Γι’ αυτό η Μusclepharm πρωτοπόρησε με ένα μοναδικό προφίλ αμινοξέων από οκτώ διαφορετικές πηγές υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που σας εξασφαλίζει το μέγιστο αναβολισμό για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδανική για πρίν μετά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας με υπέροχη γεύση και διαλυτότητα θα την αγαπήσεται από όλες τις απόψεις. Η Compat περιέχει συγκεντρωμένη, απομονωμένη και υδρολυμένη πρωτείνη ορού γάλακτος, καζείνη και αλβουμίνη αυγού σε συνδιασμό με ιδανική αναλογία BCAA και γλουταμίνης. Η υψηλή περιεκτικότητα σε BCAA και αργινίνη, συμβάλλει στην παραγωγή ορμονών και την ανοικοδόμηση των μυών. Επιπλέον η μεγάλη ποσότητα γλουταμίνης που περιέχει η καζείνη βοηθά στην καλύτερη αποκατάσταση και ανάρρωση.

 

- 24γρ πρωτεΐνης άνα 1 σκουπ (34γρ)
- 52 σκουπ ανά συσκευασία
- Ποσοστό πρωτείνης 71%
- Μόνο 5 γρ υδατάνθρακας ανά σκουπ εκ των οποίων 2γρ ζάχαρη
- Whey Hydrolised Isolate, Whey Concentrate και miccelar casein
- Απίστευτη γεύση
- Ένζυμα απορρόφησης
- Χωρίς λακτόζη
- 100% γεμάτη αμινοξέα
- Mεγαλες δόσεις από Γλουταμίνη, BCAA και αργινίνη.

Άτομα που προπονούνται σκληρά χρειάζονται μια πρωτεΐνη αποτελεσματική. για να μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη των μυών και να εξασφαλίσει τη σωστή ανάρρωση των μυών. Εύκολη στην ανάμειξη και με ένζυμα για καλύτερη απορρόφηση από το στομάχι . Αποτελείται από whey protein concentrates, hydrolysates και isolates, egg albumen, micellar casein. Πολύ πλούσια σε γλουταμίνη και αμινοξέα BCAA l-leucine, l-isoleucine, and l-valine.MusclePharm Combat

MusclePharm Combat  1814gr
Chocolate Milk
Serving Size:1Scoop Approx.(34.9g)
Servings Per Container Approx.:52‡
 
Amount Per Serving % DV†
 
Calories 130
Calories From Fat 15
Total Fat 1.5g 4%
Saturated Fat 1g 8%
Trans Fat 0g
Cholesterol 75mg 27%
Sodium 150mg 6%
Potassium 270mg 8%
Carbohydrates 5g 2%
Dietary Fiber 1g 4%
Sugars 2g *
Protein 24g 48%
Calcium 12%
Iron 7%
 
Multi-Level Amino Acid Growth Matrix 33g *
Combat Powder™ Proprietary Time Release System
Micro Filtered Whey Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydroslate), Micellar Casein, Egg White Albumen, L-Glutamine, L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine; Also Provides Alanine, Lysine, Arginine, Glycine, Histidine, Tyrosine, Cystine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Serine, Aspartic Acid, Threonine, Tryptophan*
 
Digestive Enzyme Blend
Protease, Lactase
Other Ingredients
Natural And Artificial Flavors, Cocoa Powder, Inulin, Sodium Chloride, Acesulfame Potassium, Sucralose, Soy Lecithin, Potassium Citrate
 
† Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet.
* Daily Value (DV) not established.
* The Tryptophan in this product is naturally occurring.
‡ Notice: Powder density may be affected by settling which may cause variations in the scoop serving size and fill levels from bottle to bottle.
Allergen Warning: This Product Contains Milk And Soy. This Product Was Produced In A Facility That May Also Process Ingredients Containing Milk, Egg, Soybeans, Shellfish, Fish, Tree Nuts, And Peanuts.
 

Το MuscleBody προτείνει απαραιτήτως ρόφημα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. Προτείνουμε επίσης το πρωί μόλις ξυπνήσετε (μαζί με βρώμη αν είστε σε περίοδο όγκου) και πριν κοιμηθείτε.
Αν είστε 80 κιλά και πάνω χρειάζεστε 50γρ καθαρής πρωτεΐνης αμέσως μετά την προπόνηση σας, δηλαδή 2 σκουπ Combat. Το πρωί επίσης 2 σκουπ και πριν κοιμηθείτε 1 σκουπ.
Πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνετε κάθε 3 ώρες είτε από φαγητό είτε από ρόφημα. Οπότε όλες τις άλλες ώρες πρέπει να φροντίζετε να παίρνετε πρωτεΐνη από το φαγητό σας. Αν λόγω δουλειάς κάποιο γεύμα το χάσετε φροντίστε να έχετε πρωτεΐνη μαζί σας για να μην αναγκαστείτε να φάτε κάποιο σνακ (σάντουιτς κτλ)  που δεν θα σας προσφέρει τίποτα και αντιθέτως θα σας κάνει ζημιά.
Ακόμα και σε όγκο να είστε, μακριά από την σαβούρα. Θέλετε ποιοτικό όγκο; Ή λίπος; :)

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK