Προσφορα! Arnold Serries Iron Pack 30 Δείτε μεγαλύτερη

Arnold Serries Iron Pack 30packs

38,90 €

Arnold Serries

38,90 €

58,90 €

-20,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

To Iron Pack αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή πολυβιταμίνη.  Είναι ο απόλυτος  σύντροφός σας  στην προπόνηση.

Με προσθήκη 6 διαφορετικών συμπλεγμάτων, είναι είναι έτοιμο να ανεβάσει την απόδοση σας  σε επόμενο επίπεδο! * Η δύναμη προκειμένου να  αντέξεις την έντονη σωματική κόπωση  και την ακραία καρδιαγγειακή λειτουργία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς του σχήματος της αθλητικής διατροφής σας, έτσι ώστε το σώμα να αποδίδει  στο μέγιστο επίπεδο. Ακόμα και οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι αθλητές γνωρίζουν ότι η αποτελεσματική, στοχευμένη και ισορροπημένη διατροφή είναι το απόλυτο must για την επίτευξη της μέγιστης επίδοσης!! Η παραμέληση οποιαδήποτε σημείου της διατροφής σας μπορεί να σας κρατήσει πίσω, τόσο στο γυμναστήριο όσο και σε άλλες δραστηριότητες. Οι  επιστήμονες της Musclepharm έχουν δημιουργήσει την επαναστατική φόρμουλα  Iron Pack. Η απαράμιλλη δύναμη των  παραπάνω  από 70 υπερ-συστατικών συνδυάζονται για να ενισχύσουν  τη σωματική και ψυχική ένταση, προσφέροντας μια ώθηση στην απόδοση. * Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός πολυβιταμινών δίνει στους  αθλητές την ώθηση για καλύτερες επιδόσεις , την ανάκτηση των δυνάμεων και την αποκατάσταση.

Η Iron Pack περιέχει 22 βιταμίνες για την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών καθώς και προβιωτικά για καλύτερη πέψη και αφομίωση των θρεπτικών στοιχείων. Η προσθήκη ασπαρτικού, BCAAκαι b-αλανίνης ωθεί την προπόνηση σας σε επόμενο επίπεδο με ορμονική υποστήριξη του οργανισμου κα βοηθά στην μείωση της κόπωσης και στην αποκατάσταση.

Στη φόρμουλα προστέθηκαν καλά λιπαρά EPH/DHAαπό ψάρι για την καλή λειτουργεία του καρδιαγγειακού,λίπανση των αρθρώσεων και καλύτερη πνευματικη διάυγεια. Επιπλέον, η προσθήκη κισσού και κολλαγόνου  εξασφαλίζει μείωση των τραυματισμών και καλυτερη ανάρρωση. Η προσθήκη αντιοξειδωτικών και προστατευτικών του συκωτιού αποτελεί το απόλυτο όπλο άμυνας του οργανισμού.

Τέλος, η προσθήκη Panax, χολίνης και ginklobilobaεξασφαλίζει την απόλυτη διάγεια και καθαρότητα του μυαλού έτσι ώστε να αποδίδουμε άριστα μέσα και εξω από το γυμναστήριο.

  •          6 συμπλέγματα υπερ-συστατικών
  •          Προστασία καρδιαγγειακού, αρθρώσεων και ενίσχυση τεστοστερόνης
  •          Αυξημένη απόδοση και αποκατασταση
  •          Η απόλυτη όλα σε ένα φόρμουλα-πολυβιταμίνη στον κόσμο 
30 Packs Iron Pack
Serving Size: 1 Pack
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving  
Calories 21
Total Fat 1g
Protein 2g
Vitamin A (as Mixed Carotenoids) 6,250IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 282mg
Vitamin E Blend (as dl Alpha Tocopherol Acetate, Mixed Tocopherols including Gamma, Delta, Beta Tocopherols) 50IU
Vitamin K2 100mcg
Vitamin B1 (as Thiamine Hydrochloride) 19mg
Vitamin B2 (as Riboflavin) 19mg
Vitamin B3 (as Niacinamide) 20mg
Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 19mg
Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 1,000mcg
Vitamin B5 (as Calcium D-Pantothenate) 37mg
Calcium (as Calcium Lactate Gluconate) 111mg
Magnesium (as Magnesium Citrate) 58mg
Selenium (as Selenomethionine) 6.4mg
Copper (as Copper Gluconate) 140mcg
Manganese (as Manganese Citrate) 600mcg
Chromium (as Chromium Polynicotinate) 10mcg
Molybdenum (as Sodium Molybdate) 10mcg
Potassium (as Potassium Chloride) 38mg
Boron (as Boron Citrate) 450mcg
Alpha Male Performance Blend 1,425mg
D-Aspartic Acid, BCAA Nitrate, Carnosyn® Beta-Alanine, L-Glycine, N-Acetyl-L-Carnitine HCl.  
Fish Oil 1,000mg
Fish Oil 70% Omega-3 Fatty Acids 1,000mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 400mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 300mg
Liver Tab Complex 100% Argentinian Beef Liver (4x concentrate) 2,000mg
Joint Performance Blend 1,000mg
Cissus Quadrangularis (Stem) Extract, Collagen Complex (Type II Collagen)  
Super Food Blend 500mg
Spirulina (Spirulina Platensis) Algae Powder, Mango (Mangifer Indica) Seed Extract, Barley Grass (Hordeum Vulgare) Powder, Broccoli (Brassica Oleracea) Powder, Apple (Malus Domestica) Fruit Extract, Kelp (Ascophyllum Nodosum) Powder, Chlorella (Chlorella Pyrenoidosa) Powder, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Fruit Extract, Cherry (Prunus Serotina) Fruit Extract, Red Raspberry Leaf (Rubus ideaus) Powder, Strawberry (Fragaria Vesca) Fruit Powder, Blackberry (Rubus Fruitcosus) Fruit Powder, Blood Orange (Citrus Sinensis) Fruit Powder, Watermelon (Citrullus Lanatus Mansfeld) Powder, Red Currant (Ribes Rubrum) Fruit Powder, Pomegranate (Punica Granatum) Rind Extract.  
Antioxidant Blend 300mg
Dimethylglycine HCl (DMG), Polygonum Cuspidatum Root Extract 20% Resveratrol, DigeSeb®, Coenzyme Q10.  
Cognitive Support 170mg
Panax Ginseng 8% Ginsenosides, Gingko Biloba (Leaf), Cytidine Diphosphate-Choline, Vinpocetine.  

Other Ingredients:
Gelatin, Magnesium Stearate, Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide, Silica, Sodium Starch Glycolate, Dextrose, Water, Glycerol, Methacrylic Acid (Copolymer Dispersion), Triacetin, Natural Citrus Flavor, Desiccated Bovine Liver, Whey, Dicalcium Phosphate, Stearic Acid, Silica, Sodium Starch Glycolate, FD&C Blue #1 Aluminum Lake, Fd&C Yellow #5 Lake, FD&C Yellow #6 Lake.

Allergen Information:
This product contains soy. This product was produced in a facility that may also process ingredients containing milk, egg, soybeans, shell

Πάρτε 1 πακέτο Iron Pack με το πρωινό σας. 

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK