Προσφορα! Ripped Freak Pre Workout PharmaFreak Δείτε μεγαλύτερη

Ripped Freak Pre Workout 45 δόσεις

28,90 €

PharmaFreak

Διαθεσιμα: Δεν υπάρχει σε στοκ

28,90 €

37,90 €

-9,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Pharm Freak Ripped Freak Pre-Workout: πρόκειται για την πιο ισχύρη προεξασκητική φόρμουλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, καθώς συγκεντρώνει ενεργά συστατικά με το μεγαλύτερο ποσοστό και επιπλέον περιέχει συστατικά που ποτέ πριν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί! Η απίστευτη αυτή φόρμουλα θα σας γεμίσει ενέργεια ένταση και δύναμη. Με την βοήθεια του Ripper Freak Pre Workout θα κάνετε προπονήσεις που δεν  είχατε κάνει πότε πριν! Θα σας προσφέρει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση κατα την διάρκεια των προπονήσεων σας, αύξηση των κιλών στις ασκήσεις σας.Με το Ripper Freak Pre-Workout θα δείτε εντυπωσιακά πρηξίματα στις προπονήσεις σας! Οι δοκιμές μας από την ομάδα του Musclebody άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, σας το προτίνουμε ανεπιφύλακτα!! Το Ripped Freak Pre-Workout θα οδηγήσει τις προπονήσεις σας σε άλλο επίπεδο!

Ripped Freak Pre Workout

Ripped Freak Pre Workout
200 Grams
 
Serving Size:1Scoop(4,488mg)
Servings Per Container:45
 
Amount Per Serving % Daily Value
 
RIPPED FREAK® PROPRIETARY BLEND 2,512mg *
2-Amino-3-(4-Hydroxyphenyl) Propanoic Acid (TyroPure™ Instantized L-Tyrosine), 3-Aminopropanoic Acid (Pharmaceutical-Grade Beta-Alanine), 1,3,7-Trimethyl-1H-Purine-2,6(3H,7H)-Dione (USP-Grade Caffeine Anhydrous), Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG) (2:1 Maximum Absorption Ratio), Oleuropein Algycone (OA) (From Olive Leaf Extract), AstraGin™ (Panax Notoginseng / Astragalus Membranaceous)
 
* Daily Value not established.
Other Ingredients:
Citric Acid, Natural And Artificial Flavors, Malic Acid, Acesulfame Potassium, Sucralose, Blue No. 1.
 

Το Ripped Freak PreWorkout ξεκινήστε το με ένα scoop 30 λεπτά πριν την προπόνηση διαλυμένο σε νερό, για πιο προχωρημένους 2 scoop!

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK